0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (388 puan) tarafından
Kizlar 3 ay önce 1+1 bir eve taşındık eşimin iş yerinin karşısında olduğu için en üst kattayiz teras var üstümüzde üstü açık malesef salonum değil ama yatak odamın duvarları komple ıp ıslak oluyor yerle beraber sildikce ıslanıyor cami açıyorum soğuktur diye hemen kapatıp tekarar kombiyi yakıyorum çamaşır suyuyla sildim 5 gün önce tavanı duvarları tertemiz oldu şimdi yine sırılsıklam olmuş piskolojim bozuldu yaa 700 tlde veriyoruz kiraya eşyalar bize ait çıkamıyoruz da kış olduğu için 1 ay sonrada oğlum dunayaya gelicek korkuyorum hasta olucak diye o yüzden bende bebeğimle salonda uyumaya karar verdim ama insllh havalar güzel olur taşınma kararı alsak bile bebekle nasıl tasinicam tek başımayım bu şehirde kimsemde yok görümcem de gelmiş ama şuan bile gezmede el atmiyor hiç bir şeye herşeyi bölüşerek yapıyor agrilarimda zaten başlamış yavaş yavaş offf çok üzgünüm yaaa

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı sorundan muzdariptim kaç bacım eşyaların zarar görür valla benim halılarım bazam mahfoldu haftaya tasinicam inşallah
tarafından
Canım gerçekten onunla asla başa cikamazsin ozellile bebeğinde varsa hiç düşünce git taşın emin ol ömür boyu sıkıntı çekeceğine bir iki gün tasinmakla uğraşırsın daha jyj bir eşinle konuş derim yazık bebeğe eşyalara
(388 puan) tarafından
Kız hamileyim günlerim az kalmış çok agirlaşmisim eğilip kalkamıyorum yoksa bende isterim taşınmak bu pisliği çekeceğime taşınmanın yükünü alırdım ama işte kimsem yok ailemden uzağım tek basimayim
tarafından
Yaa Allah yardımcın olsun o zaman canım çok zor gerçekten
(388 puan) tarafından
Evet öyle valla artık bir şeyler yapmaya calisicam çok sağol cnm
tarafından
İnşallah bir yol bulursun:)
-Reklam-
0 oy
(344 puan) tarafından
Canım ben Giresun'da oturuyorum evimde çoook rütubet var eşyalarıö küflendi hep gardrobum olsun koltukların içi olsun. Trendyolda nem alıcı diye birşey var taş gibi ortamdaki nemi çekip alıyo ben çözümü onda buldum özellikle yazın her ay bir koli alıyorum. Bazanın altı hep küf olurdu şimdi altından hiç eksik etmiyorum çok şükür olmuyor artık denemenin tavsiye ederim
(388 puan) tarafından
Ayy essahmi dersin fiyatı ne cnm bende alayım peki şimdi kullanabiliyirmuyuz
(344 puan) tarafından
Ne zaman isterseniz kullanabilirsiniz yazın 5 tanesini 100 liraya alıyordum şuan bilmiyorum ama rütubet başlayınca alıcam tekrar :) taşı kırıp Bi kasenin içinde dolabın içine de koyuyorum Müslüman işi vallahi
(388 puan) tarafından
Tamam.cnm.cok sağol bende alicam
0 oy
(1,775 puan) tarafından

Bunlardan bi arastirin isterseniz. Calistigim kurumda ise yariyirdy

image

(388 puan) tarafından
Çok sağolun hemen bakıyorum peki bu havada kullaniliyormu duvarlarım sırılsıklam oluyir
(1,775 puan) tarafından
Ortamda biriken nemi icine cekiyor diye biliyorum yeri farketniyo.  Icinden bildigin  2 litre su doktugumuzu bilirim boş koudugunuz halde
0 oy
tarafından
nem ve hava temizleme cihazi var ben ondan aldim ust kattaki komsudan banyoya rutubet yapiyor saolsun o da yaptirmiyor yillardir ev berbat kokuyordu yani bildigin rutubet biraz pahali ama gercekten koku kalmadi rutubete ise cozum bulamazsin son.kattaymissiniz catidan geliyorsa bina sahibine soyleyin catiya cozum bulsun boyle esyalarin zarar gorur
(388 puan) tarafından
Evet can en ustumuz teras ve açık üstelik hep yatak odama vuruyor salon mutfak kolidor temiz ama yatak odası berbat peki bu dediğiniz ürün adı ve fiyatı nedir nerde bulabilirm
tarafından
ebac 3850e model var bizde koku olarak cok etkili cocuk oldugu icin ortamin rutubetli olmamasi gerek o yuzden ise yariyor kullandigimdan beri hasta falan da olmadi
(388 puan) tarafından
Çok sağol kuzum alicam kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sed.bey (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 1bebekannesi (36 puan) tarafından soruldu