0 oy
716 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bugün oğlumun rutin kontrolu vardı . Burda kar bacak boyu ve hala da devam ediyor hava buz gibi evin içinde zor isiniyoruz . İlla da tutturmuş gelin kontörlü var diye tamam sizde görevinizi yapıyorsunuz kontrol sadece hava soğuk oğlumu şuan çıkarmak istemiyorum hava duzelirse ya da bir dahaki asida getiririm dedim üstüme bağırdı ne yapıyorsanız yapın uğraşmıyorum dedi kapattı yüzüme , biz buraya yeni taşındık gittiğimizden beridir bir surat oğlumun aşısını yapınca bağırıyor bana şöyle tut sussun ağlamasın falan gerçekten hep sustum yazıktır pandemidir ıssız kalmasın diye yoksa eşim cime şikayet edecekti . Sorum şu kızlar ben nasıl ebemi değiştirebilirim ? Gerçekten artık kadının bizi hor görmesinden sıkıldım... 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktoru değiştirdiğinde değişir ebe de.
tarafından
Yaa biz ilk başta doktorumuz farklıydı yer kalmadığı için bu doktora yönlendirdiler başka türlü olmazmi ki
tarafından
Maalesef. Ağzının payını ver sussun. Sessiz kaldıkça daha çok ezerler.
tarafından
Canım pandemideyiz işsiz kalmasın diyorum yoksa insanları kırmayı tartışmayı sevmiyorum cimere şikayet edicekti eşim ben boşver dedim bir e nabiza bakayım belki olur
tarafından
Valla bende hiç sevmedim buranin sağlık ocagini bilen olsa değiştirsem ya
tarafından
Sevde_83
E nabız girebiliyorsan ordan değiştirebilirsin kendin
-Reklam-
0 oy
(16,525 puan) tarafından
Aile hekimini değiştirmen gerek canim yoksa ebeyi değiştiremezsin. 
tarafından
Canım ilk aile hekimini seçtik bu ebe değildi sonra değişti yer kalmamış diye bizi bu ebenin hekimine kayıt etmişler başka türlü olmuyor mu
(16,525 puan) tarafından
Canim bende doktprumdan memnun olmama ragmen ebeden memnun degildim. Doktorla konuştuk , il sağlık müdürlüğünü aradım hepsi ayni seyi söyledi m aile hekimini değiştirirsen diğer ebeye geçersin dediler.  Senin durumun biraz farkli sanırım , heralde senin doktoruna kayitli olan çok fazla hamile veya bebekli varsa ve ebe yetişemiyorsa mecburen diğerine verdiler.
tarafından
Evet canim aynen o şekilde ben yine de araştırıcam sağol canım
0 oy
tarafından
Bu saglikcilarin cogu boyle
tarafından
Gerçekten sinir oldum eşim bunları duysa gider kavga eder
tarafından
Bosver havali olduklarini saniyolar halbuki hic havali bi is yapmiyolar
tarafından
Ne diyeceksin canım görende zorla iş yaptiriyorlar sanar
0 oy
tarafından

E nabizdan doktorunu değiştir canım. Ebe de değişiyor 

tarafından
Kuzum doktorda yer kalmimis bir bakayım yine su e nabiza inşallah olur
tarafından
Kendimiz değiştirebiliyor muyuz
tarafından
Evet canim e nabiz uygulamasıyla ben pek anlamıyorum eşim gelince bakicak
0 oy
tarafından

Aile hekimini değiştirmen lazım mutlaka sana yakın biyere al kaydını ben aldırdım 

tarafından
En yakın bir tane sağlık ocağı var canım bir bakayım e nabiza değiştirebilirsem degisicem artık asi yaparken hem onun stresi hemde ebenin laflarını cekemiyorum
tarafından
O nr biçim ebeymiş ben olsam derim yani senin tafran kime
tarafından
Bende doldum zaten canım kaldiraamiyorum bir dahaki gidisimmde bir. Daha bulasirsa heryeri ayağa kaldirirm
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Doktorunu değiştir bizim.ebe de ilgisiz üstelik arkadaşım.. değiştirdim.bende
tarafından
Öyle yapicam inşallah olur canım ya aynı şekilde soğukluğundan ilgisizsiliginden laflarindan yoruldum
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Arayip kavga ederdim heralde, sonrada cimere sikayet ederdim. Kendisi dusunsun. Doktorunu degistirmen gerkiyor galiba ebe degismesi icin.
tarafından
Artık boğazıma kadar geldi sabır kalmadı bende bu kaç aydır bir bakicam canım inşallah olur bir ara doktorda yer yok falan deniliyordu
(6,975 puan) tarafından
Cimere saglik bakalnligina bildir kendini bisey sanmasin
tarafından
Eşim bugün yapicak sanırım kaç aydır burdumdan getiriyor ya
0 oy
tarafından
Evet doktor degisikligi yaptigin an ebede degisiyo boyle kopeklerle ugrasmaktansa degistir 
tarafından
İnşallah değişir canım ya valla artık sinir oluyoeum boğazıma kadar geldi tartismakta istemiyorum insan olsaydı insan gibi işini yapsaydı
tarafından
E develet uzerinden yapabiliyosun bunu ordan bi bak hangi doktor bossa gorebilirmissin
tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(507 puan) tarafından
Cimer e sikayet esince işinden olacağını mi düşünüyorsun yaniliyorsun 
tarafından
Öyle duymuştum ben bizim bir arkdastan
(507 puan) tarafından
Hayır canım hele bu pandemi döneminde asla öyle bisey olmaz önce uyarı gelir sonra kınama en son isten çıkarma okur öyle pat diye çikarmazlar
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim:)
(507 puan) tarafından
Ne demek :)
0 oy
tarafından

Güzel bir taktık vereyim evire çevire bı yolacan bak bir daha öyle bir şey oluyormu 

tarafından
Yoruldum canım ya munaşika da girmek istemiyorum bir bakicam doktor değişirse degisicem olmasa da ağzının payını vericem kaç aydır burnumdan getiriyor ya
tarafından
Cimere şikayette bulun
tarafından
Öyle dedi eşimde de ben istemedim kimsenin günahına girmek istemiyorum çoluk çocuğu vardır belki işten çıkarılir falan diye düşündüm bakicam degirse degisicem canım
tarafından
Şuan degiseceklerini düşünmüyorum.  Çocuğunu düşününen bir insan saygısızlık etmez size kızmaya laf etmeye hakkı yok
tarafından
Haklısın canım ben bir daha gittiğimde aynı tavır olursa gerçekten ortalığı yıkarım boğazıma kadar doldum çünkü
0 oy
(75 puan) tarafından
E-nabızdan aile hekimi değişimi yapılabiliyor diye biliyorum bir bak istersen 
tarafından
Evet canim az önce indirdim yapamadım eşim gelince bakicak inşallah
0 oy
(7,624 puan) tarafından

Belli bi süresi var bitince e nabizdan değiştire bilirsiniz doktoru  bende goturmedim valla ebemiz acelesi yok hava düzelince getir demişti götürdüm çok seviyor bebekleri oynaya oynaya kontrolü yapıyor adida mutlu hemşire <3

tarafından
9 olduk canm :)
(7,624 puan) tarafından
Benimde 8aylik olduk
tarafından
Maşallah Allah sana bağışlasın inşallah canım:)
(7,624 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemizin bebislerini
tarafından
Amin canım
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Aa öyle saçmalık mı olur ya adam gibi davranmak zorunda hadsiz. Aile hekimini değiştirince o da otomatik değişiyo e devletten yapabilirsin 
tarafından
Evet bende anlamadım benimle sorunu ne . Bakicak eşim bugün canım oluyorsa yapacak inşallah
(3,211 puan) tarafından
Ben yaptım oluyor.
tarafından
İnşallah canım biz ilk kayıt olduğumuz zamanlar yer kalmadığından bizi bu ebenin doktoruna yazdılar eşim tekrar araştıracak bakalım inşallah olur
(3,211 puan) tarafından
Kimse istemiyorsa ondan yazmışlardır onların da talep sayısı falan var ona göre maaş alıyorlar
tarafından
Evet canim bakalım arastiricagiz olursa yapicagiz
0 oy
tarafından
Aile hekimi değişince ebe de değişir 
tarafından
Evet kuzum eşim gelince bakicak bir ara değişecektim de yer kalmadığı için bu ebenin aile hekimine yazıldı ismim bır daha deniyecej eşim inşallah olur
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Valla iyi sabirliymissin ben olsam agzina tukururdum heral ebeyse ebe haddini bilsin insan gibi isini yapsin 
tarafından
Benim bu iyi niyetim sürekli beni mahfediyor . Bakalım kuzum değişirse degisicem olmasa da boğazıma kadar doldum bir ses daha etse ortalığı ayağa kaldirirm
(5,908 puan) tarafından
Valla bende iyi niyetliyimdir ama boype cirkeflere karsi olamiorum insani insan yerine kopegi kopek yerine koymasini cok iyi bilirim.kopegede hakaret oldu ama neyse
tarafından
Bu insan o bile değil yani . Ne diyim ki kuzum degisicem yoksa artık kaldıramıyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 413 göst.
0 oy
19 cevap 602 göst.
11 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 825 göst.
5 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,521 göst.
2 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde iklimaa (129 puan) tarafından soruldu