0 oy
159 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (328 puan) tarafından
Tarifleri alayim lutfen. Bebegim 6 aylik nasil corbalar yapa bilirim? Kilo aldiran. Bebegimim kilosu cok dusuk

5 Cevaplar

0 oy
(4,034 puan) tarafından
Kilo olayını bilmiyorum ama un corbalari yap. Tereyağını hafif kızdır un köy kavur biraz kavrulunca içine rendelenmiş kabak at az bı kavur su koy kaynamaya başlayınca kemik suyu koy

Ben bu çorbayı yaparım bazen kabak bazen havuç bazen de hicbirsey koymadan yaparım. Bununla hem terayagi yedirmis hem sebze hem de et suyu yedirmis oluyorsun 
-Reklam-
0 oy
(3,000 puan) tarafından
İrmikli muhallebi yapıyordum bir dilim ayvayi dilimleyip pişiriyordum pişince bir tatlı kaşığı irmik pekmez.. bayılarak yiyordu..

Corba olarak bal kabağı patates havuç pişirip bir yemek kaşığı yulaf ezmesi koyuyordum blender yapıyordum ama az çekiyordum taneli olsun diye .. dene bence 
0 oy
(1,841 puan) tarafından
İster sebzeli ister meyve li şekilde yapabilirsin elma aut rendeleesela irmiği kaynat karıştır sebze olarak da mesela bal kabağı havuç haşla onlar haşlaninca 1 kaşık irmik ekle 2 dakika da pişer zaten sonra bzzzzzz 
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Hertrlü corbayi yap ver canim yağına tuzun dikkat et tamm 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 315 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Trbznlugln (2,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayselselay (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayselselay (328 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,043 soru

24,177,560 cevap

336,184 kullanıcı

...