0 oy
707 göst.
Diğer kategorisinde (1,789 puan) tarafından
Kızlar geçen hafta 3 görümcem 5 çocukla bende kaldılar iki gün kalıp gideceklerdi bende ısrar ettim 3 gün kaldılar bu kaldıkları süreçte asla hizmette kusur etmedim çocukları için elimden geleni yaptım rahat etsinler diye kendimi paraladim ben yabancı bile olsa bütün misafirlere bu şekilde davranırım ama onlar bile çok memnun kaldılar yemeklerinden çaylarından muhabbet sohbetine kadar herşeyi özenle yaptım ki görümce sonuçta memnun olsunlar dedim haliyle arada yoruluyorm eşimden yardım istiyordum hep işte çocuklara bak ilgilen vs diye. Sen kalk gidip annelerine benim için işte abime kıymet vermiyor onu küçük düşürüyor bizim yanımızda çocuklara bak diyor falan demişler kaynanamda bugün ima etti kocana değer ver milletin yanında çocukları ona verme gibisinden konuşunca deli oldum lafımı söyledim ama görümcelerin adı geçince başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar çabaladım uğraştım yine bi açık bulup b.ok bulaştırdilar. Şimdi ben napim açık açık tavrımı belli mi etsem aile grupları falan her yerden çıksam mi yoksa inadına kocamın bana yardım ettiği fotoları mi paylassam ama onalra kırıldığımi belli etmeliyim bunu nasıl yapmalıyım sinirliym şuan mantıklı karar veremiyorum

26 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Gruplardan çıkman çocukluk olur, hiç tribe falan gerek yok anne ne yapayım zorda kaldığımda oğlundan yardım istiyorum, yabancı kimse yoktu görümcem vardı oda yabancı değil sonuçta ama yabancıların yanında dikkat ederim deseydin, gruba resim falanda atma canım sen beni dinle 
-Reklam-
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Offf gerçekten sinir bozucu bi durum ya nankör insanlardan nefret ederim. Kaynana  açık açık dediyse onların dediğini ben olsam direk arardım kavga etmeden kırmadan kırıldığımı belli ederdim. Çok çabaladim sizinle güzel vakit geçirip rahat ettirmek için nasıl böyle düşünürsünüz derdim küsmeden ama tavrimi da katardım gruplardan cevap vermezdim mesafe katardım onlar hata yaptığını anlayıp çabalasın. Gerçekten bi söz varya " Fazla fedakarlık kişinin kendi kül hakkına girmesiymiiş" yapmayın kimseye fazlasını 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kendi kocaları yapmayınca kıskanıyorlar 
0 oy
(24,842 puan) tarafından
Sakin ol Allah var edepsizlere bak yaa öyle yapanları varya asacan dilinden tavana edebimi bozmaknistemiyorum ama şerefszlik ya
0 oy
(615 puan) tarafından
Resmen yuh dedim yani. Ayrıca ben şuna takıldım. Babanın çocuklarına bakması küçük düşürücü bi şey miymiş? Neden acaba? Çocuklar sadece senin mi müşterek yapılmadı mı ay çok saçma delirmelik yani. Mesafeni koy. Bi araya tekrar geldiğinizde çocuklar konusunda yine eşinden yardım talep et. Ama şimdi bi sinirle bişey yapma. Haksız duruma düşme. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 176 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde madens (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 554 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 581 göst.
1 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,043 soru