0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Kimin duası kabul olur bilinmez okuyan herkes dua edebilir mi tek kız kardeşim hamileydi suyu geldi bugün çok sancısı var normal doğum istiyor ama canı çok yanıyor hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Allah razı olsun hepinizden şimdiden 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin sağlıkla gelsin bebişiniz inşaallah 
(44 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bende çok zor doğurdum. Hastanenin içinde beni özele götürün diye yırtındım,vu kadar canım yanacağını bilmezdim. Rabbim inşallah çabucak doğurmayı nasip etsin
(44 puan) tarafından
Hayırla sağlıkla büyüt evladını inşallah çok teşekkür ederim gerçekten çok zormuş benim sezeryandı normal doğuma ilk kez şahit oluyorum
(5,725 puan) tarafından
Ben normal doğum yasamadim sezeryanla oldu ama sonrası çok zordu çok aciliydi
(5,483 puan) tarafından
Yanımda sezaryenli biri vardı ben her şeyimi rahatlıkla yaparken o oturamıyodu bile. Doğum bitti aşırı derecede rahattım sanki hiçbir şey olmamış gibi. Eşim de annem de çok şaşırdı, 17 saat sancıya hiç bitkin düşmedim
(5,725 puan) tarafından
Valla benim bir kanamam geldi en sonunda kıyafet giydirmediler sırtıma kadar kan aciyor dikişler uyuşukluk geçmeye başladi bebekler kuvezdeydi ikizlerdi ah anacım gördü neler çektim korktu kadın hep odadan cikardilar hmsireler birbirine baktı bana baktı diyorum olcekmiyim ben doktor geliyo gidiyo kaç kez yumruğunu soktu normal diyor herşey ama nasıl kan hep serumlarla durdu iste
(5,483 puan) tarafından
Ayy çok kötüymüş
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Rabbim bir avazda kurtarsın hayırlısıyla inşallah canım
(44 puan) tarafından
Aminnnnn inşallah Allah razı olsun
tarafından
Yaaa ne güzel
Bizim yok kar yağmur
Bende Duru uyandu 4.50den beri
Uyanıkız
(5,725 puan) tarafından
Fırtına var valla buza da çekmiş eşim dedi rüzgar sesi içerden duyuluyor oo çok erken uyanmış maşallah yaa
tarafından
Yaa dıkkat etsın enişte de buzlanma varsa aman aman

Uyuttum şimdi
Bende yatacağım ama 7de alarm çalacak daha dalmadan eşim kalkacak :(
(5,725 puan) tarafından
Valla servise bincekti Allah herkese sağlık versin hayırlı yolculuklar versin canım
0 oy
tarafından
Rabbım hayırlısı ile zamanında sağlıcakla onları bebeğine kavuştursun 
(44 puan) tarafından
Aminnnnn çok sağol
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Rabbim bir avazda kurtarsin canım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,787 soru

24,144,757 cevap