0 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
kizlar  7 yasinda kizim 3 yasinda oglum var kuzim geceleri altini islatiyor uyanmiyor uykusu cok agir kac yatak deyistirdim . gece saat kuruyorum kaldiriyorum yapıyor  bir saat sonra tekrar yapiyor ne yapicami bilemiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(794 puan) tarafından
Bnmkide aynı canım bezliyrm üç çocuğa nasıl bez yetirelim dediğin gibi bazen kaldiryrum biraz sonra gene yaparmış Dr gitmelimiyiz normal mi bilmiyrim biri 7 biri 5 yaşında ama üç yaşında olup hiç yapmayanlar var 
(50 puan) tarafından
gece ben bagirdim kizdim ustunu deyistim sabah hiv bise olmamis diyoki sungerim ndn disarda anne dedi . cisimi yapiyo ya yataga gir diyom odadan disari cikiyo yatagin yolunu bile bulamiyo
(794 puan) tarafından
Yazık ya napacaz bilmiyrm Dr goturdinmuydu
(50 puan) tarafından
goturdum ya pisikolojik mis . demiyoki uykusu agir .
(794 puan) tarafından
Hmm biraz ugrastiracak demekki bizi çocuklar
(50 puan) tarafından
aynen umarim tez zamanda gecer
-Reklam-
0 oy
tarafından

• Ah gidi annem altıma naylon sererdi ben 6. Sınıfa kadar yaptım maalesef 
(50 puan) tarafından
naylonu kabul etmiyor gece çıkarıyor
(805 puan) tarafından
Kizz bende ya alışkanlık olmuştu artık kalkar sünger i ters çevirir dim yada battaniye atardım o An :D
0 oy
tarafından
Benim eltimin kizi 3. Sinufa gidiyor hala bi çözüm bulamadilar. Pedagog cocuk doktorlari... Gezmedikleri denemedikleri sey kalmadi. Altını uslatiyo biz yikiyoruz üstünü değiştiriyoruz. Sabah uyandiginda bunlar yoktu benim uzerimde diyo. Düşün o kadar uyanamiyo uykusundan. Tek sorun sadece üst bas degistirmek de degil. Kardeşi ondan 2 yas küçük o yapmiyo. Kendisi yaptigi icin eksik hissediyo kardesini sevmiyo istemiyo. Aşırı kıskanıyo:( 
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Ustune gidip kizma ters teper bende uzun yillar yaptim ayıptır soylemesi evlendigimizde bile oluyodu arada bir.  Annem hep beni korkuttu kizdi dr hic goturmedi keske ufakken goturseydi. Tek sebep psikolojik degil fiziksel bi sıkıntı da olabiliyor bazen eger oda yoksa genetik olabilir. Ailede varsa oluyor. Benim kucuk amcam ve halam 25 yaslarina kadar yapmislar hep bende onlara cekmisim. Istemsiz yapiyor ve inan bana o kadar gurur kirici bi durumki utaniyor insan kardeslerim benden kucuk yapmzdi benle dalga gecerlerdi annem doverdi. Sen dr gotur ve sicak davran sakin yaklas kizina. Geri tepmesin sonra.
(50 puan) tarafından
cok anlayisli davraniyorum ama  bazrn oyle bi hal aliyorki bende kendimi kaybediyorum hamileyim zatrn onun baskisi bir yandan yatak değiştirmekten vardaf deyistirmekten yoruluyorum yorgan yunu herxaman yikanmiyor bide yaptigi zaman yorgan sirilsiklam oluyor tikanmiyor tursil yetismiyor ayiptir söylemesi maddiyata birax silintiliyoz herzaman alamiyoruz
(3,146 puan) tarafından
Yaa aslinda yatak alezi gelmisti daha gecen bime 5 6 tl yataga gecmez ben kizimin yatagina aldim bizimkinde bile var onlardan koysan sivi gecirmiyor temiz kuru kalir yatak. Sadece carsaf yikarsin en azindan. Bide kalin yorgan suan ortme zaten havalsr sicak kisin zor olur ama tahmin edebiliyorum. Insallah atlatirsiniz hemen ama dr goturmeyi ihmal etme. Testleri vs yapilsin saglik sorunu yoksa psikologa götürürsün hicbiri yoksa genetiktir ailede birinden gecmistir muhtemelen gecen kisi ne zamanlarda birakmissa oda hemen hemen o yaslarda birakir.
(50 puan) tarafından
kardesimde vardi 13 yasina kadar devam etti
(3,146 puan) tarafından
Ondan almis olabilir belki oda ergenlik zamani atlatir buyuk ihtimal diger sorunlar çıkmazsa. Sen fazla baskici olup üzerine gitmemeye calis yinede.
0 oy
tarafından
Gece rüyasında kötü şeyler görüp korkabilir bide gündüz ne olursa olsun korkmasın benim koz kardeşim de öyleydi 11 yaşına kadar yaptı sonradan bıraktı onunla konuş biz seni seviyoruz de hepimiz seni seviyoruz de sor konuş korkuyor musun diye falan 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Canım alezin altına yumsak çöp poşeti dik eğer farkederse alezin parçası dersin 
0 oy
tarafından
Kızlar gece uykularının arasında çocuklarınızı tuvalete kaldırmayın çünkü bu şekilde olduğu zaman çocuk uyku haliyle tuvalete götürüldüğünde bir süre sonra çocuk buna alışıyor ve uyurken kendini tuvalette sanıp altına kaçırabiliyor bu psikolojik bir şey tabi ki tıbbı bir sorun da olabilir bunu anlamak için de bi önerim var marketlerde satılan minik renkli şekerler oluyor ondan bir kutu alın ve onu bi ilaç şişesine koyun çocuğunuza da o şekerin ilaç olduğunu ve onu içtikten sonra uyurken altına kaçırmayacağını söyleyin ama bunu yaparken tuvalete kaldırmayın bırakın yapsın bir süre sonra altına kaçırmayı bırakıyorsa psikolojik demektir ben bunu iki yeğenime de uyguladım ikisinde de pozitif sonuç aldım tavsiye ederim canım :)
(50 puan) tarafından
kaldirmamatlyi denedim ama yine yapıyor doktor lafini duyunca da agliyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 205 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 130 göst.
14 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 585 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Meryem_incicn (176 puan) tarafından soruldu