0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Kizlar eşim işinden oldu bi de evimizden olduk eşyalarım ortada kaldı. Annemlerin yatırım için aldıkları 1+1 apart var oraya koyduk eşyaları. Salon ve yatak odası  mutfak var bi de banyo. Bebeğimin besigi var ama 8 aylık oldu sığmıyor artık kalkıp sarkıyor düşecek gibi oluyor. Şu an annelerdeyim ve yanımda minderde yatırıyorum ama eve geçersem nasıl yapacağım? Yerde yatırsam aynı şekilde üşümez mi annelerde soba var ondan rahat. Yatak oaasi yerine kanepede yatıp diğerine de kızimi mi yatırsam? Su an yatak alacak durumumuz yok. Lutfen dua edin rabbim darsa kalana kolaylik versin

3 Cevaplar

0 oy
(18,465 puan) tarafından
22 yaşındayım evlendiğim güne kadar yer yatağında uyudum. Evlendim yatağın ustunde sadece ilkbaharda kullanıyorum yazın ve kışın yine yer yatağında yatarım keza çocuklarım da öyle yer yatağında yatarlar. Minderin üstüne polar çarşaf sererim öyle yatarız. Sende öyle yap InseAllah bişey olmaz m biz yer yatağında büyüdük çok şükür sapasaglamiz. 
(639 puan) tarafından
Ben de aynı kuzum evlendiğinde normal yatak gördüm yer yatağında büyüdük yetiştik doğalgazlı evde yerden alır mi minderde falan ondan sordum teşekkür ederim cevabın için
(18,465 puan) tarafından
Kuzum istiyorsan minderin altına battaniyeyi 2 ye katlayıp koy. Ben evime yeni taşındığımda çok soğuktu ne olur ne olmaz diye öyle yapıyordum kızımın minderine
-Reklam-
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Rabb'im yardımcın olsun 
(639 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Rabbim hepimize yardım etsn
(639 puan) tarafından
Amin canım inşallah sağolasın

İlgili bir soru bulunamadı