0 oy
615 göst.
Diğer kategorisinde (1,698 puan) tarafından

Bebgime........... ismini koyduk çünkü..........

Biz 

Bebegime ayaz ismini koyduk cunku esim ilk tanistigimzda kendini ayaz diye tanitti ayaz ismini cok seviyor hamile kaldim kara kara dusunuyordum ne ismi koyayim diye beraber ayaz ismi geldi aklimiza boyle guzel bir hatirasi var oglumun isminin<3

Tabi kaynanam dedi kayinbaba ismi konur bizim ailede diye 

Bende dedim bizim ailede konmaz koymuyorum ismini:Pben dogurdum ben koyacam :P

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Koymadım çünkü daha küçük cinsiyet belli değil 
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Elif koyduk kızımın adını çünkü hem arapçanın ilk.harfi her elif.gibi dimdik.dosdogru olsun diye sadece rabbimin huzurunda eğilsin kimsenin karşında eğilmesin diye koyduk ismini 
0 oy
(626 puan) tarafından

SiNAN koyduk Mimar Sinandan esinlendik. Bana ayrıca çok karizma isim geliyor, oglumda öyle oldu daha 7ayligiz:D

0 oy
tarafından
Asya koyduk çünkü..... Çünküsü yok aslında beğendik kattık. Oğlumada yaman katacağız çünkü çok beğeniyoruz 
0 oy
tarafından
Ilk ogluma kayinpederimin adini koyduk cok cok iyi biriydi ikinci ogluma babamin adini koyduk babam ben 3 yasindayken vefat etmis kizima annemin adini koyduk cunku esimede banada buyuk destekcimiz simdi kizimada elif naz koyacagiz ablasi istedi # bu arada mustafa #salih# emine# isimleri
0 oy
(5,725 puan) tarafından
 daha bekarken hayalimdi eşimle tanışmadan kızım olursa Zeynep koyucam dedim sadece Zeynep değil birde Yusuf oldu ikiz olacaklarını beklemiyordum.. zeynebi de Yusuf'u da hayırlı evlatlar olsun hem anlamı güzel olsun diye koyduk❤️
0 oy
tarafından
Bebeğime Yusuf turaç ismini koyduk eşim istedi kızlarım ise biri elisa biri Zeynep ikisinide ben koydum kimliklerini de eşim cikarttirdi 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Elisa  koyduk  çünkü  çok  beğendik ♥︎♥︎♥︎
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Mehmethan ismini koyduk cunki kayinbabamin ismi mehmet ben onu cok seviyorum kendim koydum yaninada han ekledim ☺kaynanamda mehmet dememek icin han dior ☺☺☺☺
0 oy
(510 puan) tarafından
Kızıma elif Eylül ismini koyduk çünkü anne babaya hesap sorulacak diye elif Eylül ismini de hep çok severim eşimle ortak karar verdik 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 615 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 578 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,538 soru

24,170,966 cevap

335,855 kullanıcı

...