0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
6ay olcak nerdeyse dogum yapali. Gobegim ve yanlarim kilo almis. Bu yanlarimdaki yagdan nasil kurtulcam kizlarrrrrrrr. Normalde böyle degildim. 

2 Cevaplar

0 oy
(6,848 puan) tarafından
:) iki tavada cevirsekmi ya bendede var ,:D
tarafından
Kiz ben neguzel zayiftim. Damperli kamyon gibi oldum, gitmiyo bu yaglar:)
(6,848 puan) tarafından
Haha bende oleydim kız :D biraz boyum var Allah'tan yoksa psikolojim iyice bozulurdu :D
tarafından
Bendede azbucuk boy var ama işte zayifliga alisiktim, smdi kilolu olunca olmuyo hazmedemiyorum:)))
(6,848 puan) tarafından
Emzirdigim için bişi yapmıyom kuzu 1 yaşını az geçsin baslicam diyete bende. Yaz gelir yürüyüşü yaparız ins evlerr hapisis baksana
-Reklam-
0 oy
(921 puan) tarafından
Sabahlari ac karna 1bardak limonlu ilik su yaglara bire bir ;)
tarafından
Ben de iciyorum basladim. Ama seker koyuyum diyorum sekersiz tadi kotu :D
(921 puan) tarafından
Olmazz seker  zaten 2.3damla limon bi kerede dik kafana :)
tarafından
Emziriyorum bir sey olmaz dimi
tarafından
1bardak ilik suya nekadar limon
(921 puan) tarafından
Bebek küçükse yapma 1seneyi geçtiyse yapabilir sin bende yaptim ve acayip ise yariyor birde oklava cevir yanlardaki yağlara
tarafından
5bucuk aylik kizim var, sıkıntı olurmu ki
tarafından
Oklavayi nasil cevircem kiz
(921 puan) tarafından
Ben limonu sevdigim icin limunu yariya bölüp damak tadima gore ayarlıyorum sende eksi sevmiyorsan 4.5damla yap
(921 puan) tarafından
Oklavayi omzuna koy saga sola dön set halinde 3kere 50tane yani 150 defa saga sola dönüyordum :)
(921 puan) tarafından
Sikinti olmazda sutun eksir ama birsey olmaz limonu az damlatirsan birsey olmaz üstüne bi bardak ilik su yine ac karna su icmek cok faydali zaten

İlgili sorular

+5 oy
8 cevap 339 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 284 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
23 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanur (905 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,928 soru

24,131,815 cevap

334,074 kullanıcı

...