0 oy
1,197 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Arkadaşlar 11 aylık kızım var ve ikincisine hamileyim 8 aylıkken 2. Hamile kaldım ve eşim yardımcı tutariz sen cocuklarla ilgilenirken yardimci yemek temizlik herseyi yapar dedi. Hem ikisi arkadas gibi birlikte büyür dediler evet bende istiyordum ikisi birlikte buyusunler. Sadece iki çocuk düşünüyoruz zaten. Sorum şu evinde bu şekilde yardımcısı olan var mı? Ve haftanın 5, 6 günü sabah 10 akşam 6 için ücret ne verilir?

34 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Nerenin zenginisin?
(16 puan) tarafından
Yok zengin oldugumu söylemek istemedim fikir almak istedim. Kendi yagimizda kavruluyoruz.
tarafından
Ha ünlü filan sandım
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Sağ kolum sol kolum arada kocamın kolları felan takılıyoruz işte sjsjssj
+1 oy
tarafından

Benden ala yardımcı mı var kızz kendi kendimin yardımcısıyım kimse yok bilmiyorum ama çıkar belki bilen birisi paran varsa sorun yok ama paran yoksa bütün maaşı yardımcıya verirsin yetmez 

(16 puan) tarafından
Ben sanırım marifetli değilim ya :(
tarafından
Kızz niye öyle diyon ben 3 çocukla gündüz yapamasam gece yapıyorum
+1 oy
(13,306 puan) tarafından
Tabiki tam maaş yani en az asgari ücret canım burada en fazla eve temizliğe abla çağıran var maalesef 
(16 puan) tarafından
Evet sigorta yapilmasi gerekiyor mu peki bilginiz var mi?
(13,306 puan) tarafından
Evet canım kaza bela için gerekli büyük cezası var sana asgari ücrete gideri 5000₺
+1 oy
tarafından
MasaAllah doğuma gittiğim sabah bile kahvaltıda zeytin yoktu kalk getir dedi nerde bide ben istemem yardımcı arada bi derin temizlik yapsa yeter ki benim uc cocuk ust uste
tarafından
Odun herif
(489 puan) tarafından
yaaa iste bak sen ne kadar icerlemis uzulmussun belki esine soylesen hatırlamaz bile . :(cok üzülüyorum böyle olunca yaa .
(16 puan) tarafından
Allah doğru yolda eylesin eşinizi. Hayat müşterek. Sizinde allah yardimciniz olsun.
tarafından
Amin cumlemize ya ben zaten yapmam gerekeni yaparim ama düşünmesi hosuma giderdi ben alistim birsey bejlemeyince insan uzulmuyor onu anladim
+1 oy
(613 puan) tarafından
Ay buraya böyle şeyler sorma kuzum. Biraz böyle şeyler yazınca linç kampanyası başlatıyorlar adamın siniri bozuluyor. Neyse ben soruna cevap vereyim. Bize geliyor. 5 gün. Ama sadece bebeğimle ilgileniyor. Onun çamaşırını filan yıkıyor ütülüyor. Bana çok yardım etmiyor yani. Esas oğlım ve onun işleri için geliyor yani. Ben 1500 lira veriyorum. Tabi bu çift çocuk ve ev işi olunca artar muhtemelen. Neredesin bu arada? 
0 oy
(513 puan) tarafından
Yok cnm zor yetyor bize kazandgmz
(16 puan) tarafından
Allah herkesin gönlüne göre versin canım.
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Yok bacım yardımcı da benim her şey benim :D

(16 puan) tarafından
Ama çok zorlaniyorum kendisi teklif etti. Ins isimiz iyi giderse tabiki.
0 oy
(53,842 puan) tarafından
yok valla simdi kizim yardim etmeye calisiyo ☺️☺️☺️
(16 puan) tarafından
Benim kizim 16 aylik olucak :)
(53,842 puan) tarafından
benimkide 29 aylik dur yardim edeyim diyo ☺️
0 oy
tarafından

Bende hamileyken arasa bir tutardim gunluk 150 ye geliyordu dogurdum nazim bitti :D:D

(16 puan) tarafından
O bende de var günlük 200 ama herşeyi yapiyor sağolsun tüm cam kapı.
tarafından
Evet hepsinjyapiyor
0 oy
tarafından
Benim değilde komşumun var 1500 veriyor ama öğlen 1 gibi geliyor akşam 6 da gidiyor
(16 puan) tarafından
Çok iyi. Hangi şehir acaba?
tarafından
Sivas canım
0 oy
(7,117 puan) tarafından
En kötü asgari ücret+ sigorta yapman gerekiyor. Maaşlı çalışıyor olacağı için. 
0 oy
(75 puan) tarafından
Ah ah nerdeee... hayat şartları bu kadar pahalı iken yardımcıya para vermek çok zor 
0 oy
(17,082 puan) tarafından
Canim yarim gün gelip evi toplayip yemek yapip utu falan yapip giderse bile aylik en az 1500-2000 civari ister. Gerci ihtiyacı olan biri olursa daha ucuza da gelir. Benim kuzenime geliyordu 2 çocuğa bakiyordu , yemek ve temizlik yapiyordu. Hatta ihtiyaç olunca haftasonlari da geliyordu. 5 sene önceydi bu dedigim ve 1000 liraya yapıyordu kadin bu işi. 
(16 puan) tarafından
Ama bende evde olacağım? Çocuklara ben bakacağım.
(17,082 puan) tarafından
Canim günlük temizliğe gelseler bile artik çok para istiyorlar zaten. Birde korona varya hergün gidip gelmesi bence büyuk risk. Ben ikinciyi yapinca unv öğrencisi genç kızlar geliyorlar yardimci oluyorlar hemde harçlığıni çıkarmis oluyorlar. Çocuk gelişimi yada hemşirelik okuyan birini bulursam öyle biriyle çalışmak isterim.
(16 puan) tarafından
Bu çok iyimis hiç bu acidan düşünmedim. Teşekkürler.
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Sonuçta oda bir nevi bakıcı durumunda yani sen çalışmış olsanda evde çalışmamış olsanda evde olacağı için Arkadaş m iki çocuğu için sadece çocuk bakıyor ev işi falan yok 8-4 arası 2bin veriyor 
(16 puan) tarafından
Yok hayır çalışmış olsam ekstra çocuklara da bakacakti ama evde oldugum icin cocuklara bakma gibi bir derdi olmayacak bence ikiside farkli şeyler.
(7,436 puan) tarafından
İşte onunda sadece çocuklara bakıyor hiç bir sekilde is yapmiyor seninde tam tersi iş yapacak çocuk bakmayacak
(7,436 puan) tarafından
Aa unuttum şimdi aklıma geldi benim yengem önce çocuğa bakıyordu şimdi çocuk okula başladı anne babada evde öğretmen oldukları için canlı ders veriyorlar bu yüzden kadın 10-14 arası gel yemeğimizi yap temizligimide yardım et demiş aylık 1000 4 saat
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Var canım kocam☺
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Arkadaşımın vardı ama o çalışıyordu. Hem tek cocuk Bakımı hem de evin günlük işlerini yaptırıyor 1800 veriyordu Corona dan önce. Corona dan sonra tabi işten çıkmak zorunda kaldı kendisi ilgilendi. Büyük temizlik falan yok tabiki bunun icinde
(16 puan) tarafından
Fiyat çok uygunmuş. Şehir neresi acaba?
(1,894 puan) tarafından
Samsun / Bafra da canm
0 oy
(3,997 puan) tarafından
babaannemin yaninda yatili bi abla duruyor . turkmenistanli , 3000 veriyolar sanirim . 
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Bu saatlerde gelecek kişi baya para ister sen yemek vs yapamaz misin yani ayda 1 2 temizlik için yardımci tutarsın ama oda sırf temizliğe 200 den aşağı almaz aylık 500 sırt ona gider  
0 oy
(15,000 puan) tarafından
Valla çift maaş var ben istemem yardımcı galiba canım hem ders anlatıyorum hem bebe hem ev işi hem yemek. Ücret ise 3000 rahat çıkar

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 100 göst.
+1 oy
3 cevap 105 göst.
20 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aysegul&20 (6,900 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 511 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,083 puan) tarafından soruldu
+4 oy
14 cevap 571 göst.

Kategoriler

1,468,308 soru

24,056,466 cevap

329,932 kullanıcı

...