Bosver, gordun mu gulumse he he de geç
Hah işde bundan bahsediyorum artık insanlar post açmaya korkar oldu böyle geri görüşlü mutsuz insalar yüzünden
Insan kendisi nasilsa karsisindakini öyle görürmüş
Burada size olumlu yorum yazanlar iyi kalpli mi oluyor böyle bir kriter olduğunu bilmiyordum
Ön yargılarini kır gayet gayri ihtiyari bisey sormuşsun uçağa binmek lüks degil zaten
Ayy linç etmeseler ölürler
Biraz öncede bana yapildi damacana postu açmıştım gidip su arıtma cihazimi alalım reklam yapma demsler zaten reklam için yaptım musteri bulayım diye
İnsan mutsuz olunca herkesin mutsuz kendi gibi olmasını bekliyor o yüzden çok şaşırmıyorum bu yorumlara.
Burda post açarken belki linç edeceksiniz diye belirtmeyin veya o düşünceye girmeyin burası özgür bir platform kimse linç etmeye hakkı yok herkesin görüşü fikri ve düşüncesi farklıdır sadece programın belirli kuralları var uyalım yeterli
Şu son zamanlarda linç edeceksiniz cümlesini çok görüyorum bence böyle düşünülmemeli canım kendinize o baskıya hazırlamayın
kız niye ciddiye alıyosun öyleleri kendi linç yese ay tatlım burası sohbet sitesi der buda çok ironik çünkü denk geldim öylelere
1,492,671 soru
24,389,851 cevap
349,237 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın