0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (404 puan) tarafından
Kızlar az önce post açmıştım uçak linç diye kızlar evet haklısınız kim linç edecekki ama burda o kadar kalbi kötü kadınlar varki herseye bir kulp buluyorlar onuda mı sordun yuhh bidaki sorulur ee buda fazla artık vs vs

14 Cevaplar

+3 oy
(2,474 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Burayi hic dikkate alma.. burdaki insanlar hayatinin neresinde ki??
(2,474 puan) tarafından
Aynen oyle kizlar amann bosversenizeee :D
(853 puan) tarafından
Aaa çok şaşırdım yaa niye oyle dusundurduler ki sizi aman sevmesinler
tarafından
Oturupda onlarlamı lak lak yapacam herkes kendine yakışanı yapar boşverrrr
tarafından
Ben 2 yıldır burdayım Ebram tanımazsın çoğunu ama ben eskilerin hepsini tanıyorum
(853 puan) tarafından
Haklisin kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok haklısın öyle gereksiz insanlar var
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Bazı çok bilmiş laf kalabaligi yapan klavye delikanlilari var ama takmayacaksin cnm
0 oy
tarafından

Bosver, gordun mu gulumse he he de geç;)

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Cok gereksiz ve uçk insanlar var malesef☺
0 oy
(28,642 puan) tarafından
Aynen var öyle herşeye atlayan sazanikolar jsjsj
0 oy
tarafından

Hah işde bundan bahsediyorum artık insanlar post açmaya korkar oldu böyle geri görüşlü mutsuz insalar yüzünden

0 oy
(7,617 puan) tarafından

Insan kendisi nasilsa karsisindakini öyle görürmüş 

Burada size olumlu yorum yazanlar iyi kalpli mi oluyor böyle bir kriter olduğunu bilmiyordum:)

Ön yargılarini kır gayet gayri ihtiyari bisey sormuşsun uçağa binmek lüks degil zaten 

0 oy
tarafından

Ayy linç etmeseler ölürler:D

Biraz öncede bana yapildi damacana postu açmıştım gidip su arıtma cihazimi alalım reklam yapma demsler zaten reklam için yaptım musteri bulayım diye :D 

İnsan mutsuz olunca herkesin mutsuz kendi gibi olmasını bekliyor o yüzden çok şaşırmıyorum bu yorumlara. :happy:

0 oy
tarafından
Öyle bir post açmışsn ki sen fikrini belirtmişsin onlar içindeki zehri akıtmş hâlbuki post seninle alakalı ama onlar neyse
0 oy
(1,455 puan) tarafından

Burda post açarken belki linç edeceksiniz diye belirtmeyin veya o düşünceye girmeyin burası özgür bir platform kimse linç etmeye hakkı yok herkesin görüşü fikri ve düşüncesi farklıdır sadece programın belirli kuralları var uyalım yeterli 

Şu son zamanlarda linç edeceksiniz cümlesini çok görüyorum bence böyle düşünülmemeli canım kendinize o baskıya hazırlamayın:)<3

0 oy
tarafından
Mervenur basta sen gibiydim  simdi lincleyeni  insan  yerine  koyup yorumuna cevap vermiyorum bundan sora hang postuma yorum yaparsa   da gormezden geliom.

Cunku senin konunu lincleyem ayni konuyu kankasi acinca baska yazio iki yuzlu onlar
0 oy
(5,213 puan) tarafından

kız niye ciddiye alıyosun öyleleri kendi linç yese ay tatlım burası sohbet sitesi der buda çok ironik çünkü denk geldim öylelere :D

0 oy
(54,507 puan) tarafından
yeni post acana kadar ordan yazsaydin keşke buda yeni adet oldu ordan yazamadim yeni post acayim ☺️☺️
(54,507 puan) tarafından
ayrica kimsede kötü bisi yazmamis
(404 puan) tarafından
Canım benim ben burda kendi soruma dalga geçinde gördüm başka birine dalga geçende gördjm artık korkar oldum soru acarsksn sprial sordum bak dddjmji ne zmn takılıyor doğum yaptım bana biri demişki bunudami bura soruyorsun snce bu sorumda bir ilgincluk varmı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 362 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 245 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 2,182 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hayat07 (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
19 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde MehmetEmirr (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,671 soru

24,389,851 cevap

349,237 kullanıcı

...