0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Bende bir çox belirti vardıda sadexe şunu söyliyim ben evlendiyil ilk ay gebe kaldım ... Ve ben hiss ediyodum yani kalbimde hiss ediyordum hamileyim ama erken diye ihtimal vermiyordum peki sizede oldumu böyle

22 Cevaplar

0 oy
(2,475 puan) tarafından
Mide bulantısı bas agrisi ... Hele oyle bir uykum olurdu ki sanki üstümden tırlar geçmiş gibiydi e tabi reglde gecikince.. anladım
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
Gaz sancım akıntım ve iştahım olmuştu test yaptım çıkmadı ama yine bir süphe vardı kan testi yaptim yine çıkmadı yine içimde his vardı adetimde gecikince hamile olduğumu öğrendim . O yüzden kan testine çok da inanmıyorum
0 oy
(785 puan) tarafından
Uyku ve sık idrara çıkma isteği vardı bende
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Normal zamanda asla akıntım olmaz önce akıntı sonra ağzım acı olmaya başlamıştı adetimde hep düzenlidir 1 gün gecikti test yaptım hamile olduğumu öğrendim 2.de de sadece akıntı bel ve kasık ağrısı olmuştu 
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Adetim gecikti hiç belirtim yoktu 

Sadece uyku hali oluyordu 8 gün gecikmeden sonra olabilirmi ki diye test yaptım çıktı :)
0 oy
(184 puan) tarafından
Ben adetim geciktiginde anlayabildim bitek. Zaten başka hiç belirtim yoktu
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Hiç şüphe duymadım karnımın sol alt kısmı aşırı derecede ağrıyordu gaz sancısı sandım hastaneye gittim gaz var iğne yapalım dediler röntgen çektiler bende iğneden korkarım yaptırmadım eşim orda kavga etti küstü yaptır diye içine doğdu herhalde yaptırsam belki de düşük yapacaktım ertesi gün test yaptım adetime bir hafta vardı test pızitif çıktı
0 oy
(809 puan) tarafından
Canım ben belim için ilaçlı filme giriciktim ama ne biliyim içimde şüphe oluştu dur bı test yapıyım Allah korusun belki hamileyim diye yoksa ağır bı mr demişti doktor neyse eşim test aldı yaptım pat çift çizgi test yanlıştır dedim birtane daha yaptım sonra ondada çıktı bende sonra mr cektirmedim öyle kaldı ;)
0 oy
(16,540 puan) tarafından
Bende hissettim. Hatta eşime diyordum yakinda baba olacaksin diye , test mi yaptin diyordu hayir ama biliyorum kesin hamileyim demiştim. Eşimde test bile yapmadan herkese hamile olduğumu söyledi zaten. 
0 oy
(53,483 puan) tarafından
biz bebek istiyoduk zaten gunum birgun geçince test yapmıştım
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Spiral vardı ama ona rağmen böyle farklı bi his oluştu resmen test yaparken emin bi şekilde yaptım. Içime doğdu diyelim ama test yapmaya giderken de bi bulantı yaşamıştım
0 oy
(5,213 puan) tarafından

bende bir buçuk aylık evliyken kaldım 2gün ölü gibi yattım aşırı halsizliğim ve uykum vardı. ben ihtimal vermedim daha erken diye kaynanam kız hamile misin sen dedi sonra eşim test aldı pozitif çıktı bugün 30haftalığız :)

0 oy
(7,407 puan) tarafından
Hadtalığım gecikmesinden. 
0 oy
(580 puan) tarafından
Adet gecikmesi dışında hiçbir şey yoktu 12 gün sonra test yaptık pozitif çıktı 
0 oy
tarafından

Asiri sekilde yiyordum bide hissetmiştim :)

0 oy
(3,823 puan) tarafından
Adetim gecikti canım hiç geçikme olmaz Dı bide istiyorduk biz korunmayı bıraktıydık şüphelendim test yaptım 
0 oy
(639 puan) tarafından
Ben de ilk ay gebe kaldım. Göğüslerim taş gibi olmuştu. Dokunamıyordum. Yatakta dönerken bile canım yanıyordu. Hissettim hamile olduğumu çünkü daha önce hiç böyle olmamıştım.
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Adetim gecikmişti 9 gün kadar ama test yapmadm çünkü hamile olmadığımi sanıyordum adet olucakmışım gibi belim ağrıyordu ve adetim hep gecikirdi bende her ay test yapardım hamileyim sanipta ve sonra hamile değilim diye aglardim 2 yil böyle çocuk için uğraştk neyse annemlere gittim annem hasta oldun mu dedi hayır dedim oda biliyordu çocuğumuzun olmadığıni hatta 3 ay doktora gidemedim hep hafta sonu hasta oluyordum gidemiyordum annem test yapalim dedi bende gerek yok yine negatif olcak boşa üzülmiyim heveslenipde dedim annem ısrar etti kardeşimde gelcekti annemlere ve kardeşimi aradk test al diye annem bu sefer hamilesin hissediyom dedi ve kardeşim geldi testi yaptım ama hiç ümidim yok tuvalette bekledim ve çift çizgi ben başladm ağlamaya kız kardeşimi çağırdim baktı ben ağlıyorum negatif sandı beni ağlarken görünce bi bakti çift çizgi anneme söyledik çok mutlu olduk ve aynı gun 2 test daha yaptık garanti olsun diye
0 oy
tarafından
Pembe akıntı olmuştu bide göğüslerim dolgunlasmisti
0 oy
(374 puan) tarafından
Bende leke gelmişti 

İlgili sorular

+4 oy
11 cevap 577 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 483 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde XxDeryaaaa (380 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,034 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 537 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde 123melek321 (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,144 soru

23,866,671 cevap