0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar önceki postumda yazmıştım babam mama almıyor diye 1kutu almısti o bitti burdan arkadaşlar sütü sulandır ver dediler verdin her gün yapan çocuk 3 gündür yapmıyi ıkınıyo ağlıyo ama yapamıyor 7 aylık bu arada eşime de söyledim babamın dediklerini yaptıklarını çok kızdı para bulmaya çalışıyor beni almak için. Ben şurdan bi gideyim bir daha babam yok benim için oğlum çırım çırım ağlıyo merhamet yoksunu yine de almıyo mama kafayı yiycem inanın çocuğum olmasa intihar edicem hadi kocam uğraşıyor ama yapamıyor babam da varken almıyo ne yapabilirim düzelmesi için zeytinyağı verdim fayda etmedi

4 Cevaplar

+1 oy
(7,436 puan) tarafından
Yanlış anlama ama baban almis olsa torunu için alır ama kocan varken almak zorunda değil neden kocan almiyor önceki postunu da okudum duysa bir dk tutmaz diyorsun ama buna müsade eden yine eşin ne olursa olsun bu çocuğun babasının görevi bunun için annne veya babana kızmaya Hakk'ın yokki. Sütun içine zeytinyağı koy öyle içir arasıra zeytinyağı ayrı ver kabızlığa iyi gelir 
(7,436 puan) tarafından
Tamm da canım ailen yapmis olsa iyilik yapar ama yapmayınca da neden yapmıyor diyemeyiz ki Allah yardımcın olsun
tarafından
Onların evine yokluktan gelmişim kızlarıyım torunuyum neden yapmıyor nasıl diyemeyiz ki ağlıyo oğlum resmen ama almıyo. Ama yok sildim şu evden gideyim anne baba yok artık.
(7,436 puan) tarafından
Eşin in parası olmasada seni göndermesi doğru değil bu eşinin suçu anne babanın değil.esinin  yanında olup onun bı şekilde alması lazım dediğim gibi annen baban almak zorunda değil alırlarsa ne mutlu ama zorunlulukları yok.senin bir evin bir kocan var o nerde kaliyirsa zor zamanda sende orda kalacaksın oda gidip annesinde kalıyormuş seni de yanına alsın ben bakamıyorum param yok git annen baban baksın bu böyle olmaz para varken herşey güzel yokken değil seni suçlamıyorum suç eşinde
(24,272 puan) tarafından
Ama bir insanın önünde açlıktan ağlayan bir bebeğe kayıtsız kalması için insanlıktan çıkmış olması gerekir. Parası olduğu halde nasıl almaz torununa mama bez. Nasıl suçsuz diyebiliriz biz bu insan için. Allah merhamet versin. Çok üzüldüm gerçektrn
(7,436 puan) tarafından
Bak dedim ki alırsa ne mutlu almazsa zorla birşey yaptıramaz sin bu çocuğun bir babası var sırf para yok diye ailesine gönderiyorsa burda ilk suçlu eşi evlenirken herşeyi göze alarak evleniyoruz en ufak bi maddi sikintida babamızın evine dönelim diye degilki tabi ki üzücü bir durum ama ne yapabilirsin.
-Reklam-
0 oy
(13,845 puan) tarafından
1 cay bardagi suya 1 kasik z.yagi 1 kasik pekmez koy karistir 2 3 kasik icir. Benim oglumun ici bosalmisti resmen
tarafından
Dur hemen yapayım canım sağol
(13,845 puan) tarafından
Insallah ise yarar canim haber ver merakettim
tarafından
Tamam canım
0 oy
(24,272 puan) tarafından
Suyunu artırın bebişin. Benim oğlum da 8 aylık. Suyunu az içtiğinde kabızlık yaşıyor.
tarafından
Sütün içine mi suyu fazla koyayım
(24,272 puan) tarafından
Günlük normal su içirmiyo musunuz hala . Normal yarım çay bardağı falan su veriyorum ben aşağı yukarı .
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Kuru kayısı suyla haşla biraz sulu olacak şekilde blendır dan geçir püre halinde yedir kalan suyunuda biberonla içir bizde çok işe yaradı 

Bide mandalina suyu vermiştim ben odada olumlu sonuç almıştım

Geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 182 göst.
0 oy
5 cevap 223 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde SL (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,532 puan) tarafından soruldu
+1 oy