0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (2,005 puan) tarafından

image

image

Anlayan varsa bakabilü müü  :) 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç anlamam yaa 
(2,005 puan) tarafından
Canin sagolsun büsbüs :) ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin mi bu doktora mutlakaaaaaaa goster idrarda protein pozitif diyor çünkü  ihmal.etme
(2,005 puan) tarafından
O ne oluyo ki.vnm bakmadi ki pislik gariii :) temiz dedi
(262 puan) tarafından
Aynen bunu sonradam farkettim canim proteim pozotif diyor hamile isen mutlaka doktora git en yakin zamanda. Gidene kdr da tuzdan uzak dur agzina surme ve boll bolll su ic.
tarafından
Yaaa doktor oyle dediyse ne diyeyim protein iyi degil diye biliyorum tansiyon sorunun oldumu
(2,005 puan) tarafından
Aboo tuzsuz bisy yiyemem kii bunu sağlık ocağına gostersem ona gore ilac verir mi
(2,005 puan) tarafından
Hayir olmadi hoş onusa olcmediler
(262 puan) tarafından
Sen hamile misin canim?
tarafından
Aynen sen bence onu baska doktora daha goster zehirleyebilir protein senle bebegi erken dogum vs olabilir
Ama soyle biseyde var idrar verirken akıntı  karıştıysa  ondanda pozitif  cikabiliyor bende hamileyken eser miktrda cikti doktor tekrarlatti idrar vermeden once sil.orayi oyle ver dedi sendende tekrar istemeliydi sasirdim
(2,005 puan) tarafından
Hamileyim cnm
(2,005 puan) tarafından
Bauan mikser admin :) ben hastaneye kanama şikayetiyle gittim idrar verirken afrdersiniz ama oda gitti acaba ondan olabilir mi hastaneye gidemem vlla cok uzak anca yarn saglk ocağına gidrrm
tarafından
Olabilir  ama mutlaka yaptir  çişini  yapmadan önce sil orani mendil verirler vermezlerse peceteyle sil:))))
(2,005 puan) tarafından
Tam mikser admin :))
(262 puan) tarafından
Oraya kan degdiyse eritrositi demek k yukseltmis. Test tam gecerli degil o zaman ya saglik ocagi yakinsa orda da yaptirabilirsn canim ama hamile isen yine de ne olur ne olmaz tuzu kes bolllll su ic. Bir zarari dokunmaz. En azindan yemege ekstradan fazla fazla ekleme yani bebegi dusunuyosan degim gibi yap canim. Icin rahat etmesi icin de usenme doktora git mutlaka canim bebek bu sakaya gelmez.
tarafından
Kiz bu hominigirtlak ne zaman postunu görsen acım diye geziniyor:)))
(262 puan) tarafından
Ahahahah :) Allahim Allahim olsun tuz yemese de acliktan ölmez bisi olmaz yemesin ne olcak
(2,005 puan) tarafından
Yok kiz usunneden degl 3.5 yasinda kizim var yeminle ha köyde oturuyom ha sehirde ayni okdr uzak bana ama anneme bırakır gidrrm tabikide keserm tuzu
(2,005 puan) tarafından
Yaaaa vllaha sesli guldm obur oldum bwn iyice nabim ac mi kaliyim can bogazdan gelir ye gitsin :))
tarafından
@gvrcnn saglik calisani mısın
(2,319 puan) tarafından
Ben bugün dedim idrarda kan varsa enfeksiyon var zararlı dedim ama doktor nasıl eve göndermiş direk birde 42 çıkmış çok fazla enfeksiyon var protein kaçağı var buna rağmen hamile kadını eve göndermiş enfeksiyon erken doğuma sebep oluyor başka doktora git o doktoru da şikayet et.
(262 puan) tarafından
Yok ben ogretmenim yanlis anlasilmasin :) sadece gebelik zehirlenmesi hafid duzeyde yasayip acil seZaryene alindim ordan bir bilgim var ki tuzu yemedigim halde :)
tarafından
Bazi doktorlara akil ermiyor gercekten protein cok tehlikeli  evet kötü  sonuclar olabiliyor
tarafından
Örtmenimmm bransin ne
(2,005 puan) tarafından
Adini bilmiyorum ama illa ki cikar hastanede ben yarn bi.randevu aliyim gidiyim tehlikeye.atamam bebisimi
(262 puan) tarafından
Sınıf ogretmeniyim emme ucretsiz izindeyim :)
(2,005 puan) tarafından
Hem ogretmen hem doktor masallah :)
tarafından
Ohhh ohh en iyisi ne severdim.sinif ogretmenimi ya
(262 puan) tarafından
Kiz dalga gecme asla doktorluk taslamam taslayani da hic sevmem bilmedigim konuda konusmayi da sevmem emme konu bebek olunca ve basima geldigi icin mutlaka yazayim dedim kuzum yanlis anlama :)
(262 puan) tarafından
Ben pek sevmezdim :) amcamdi kendisi :) aman sevilcek bir yani yoktu bir tane soruyu 4. Bildim diye ilk bilemedim diyr dovdu beni gicik adam :) o yuzden sevmem konusmam :)
tarafından
Puahaha amcan olmasi kötü  olmus:)
(2,005 puan) tarafından
Yok cnm nie yanlis anlayim Allah razi olsun hepinizden dokrr ztn bisy demddi iyi ki size sormusm yoksa daha fzzla ilerleyip giderdi ben takiliyorum yanlış anlama sakin
(262 puan) tarafından
He ya yedik dayaga oturdk asagi napalim ahahah :)
0 oy
(262 puan) tarafından

Valla eritrosit idrarda kan demek lokasit enfeksiyon demek ama degerlerinden hic bir sey amlamadim :) insallah temizdir ama

(2,005 puan) tarafından
İnşallah c saol :)
0 oy
(157 puan) tarafından
Eritrosit ve lokasit yuksek cikmis enfeksiyonun var ayrica idrarda protein pozitif bunu asla ihmal etme bu gebelik zehirlenmesine yol acabilir duzenli bir sekilde tansiyonunu da olcturmeni tavsiye ederim .
(2,005 puan) tarafından
Allah razi olsun doktr hic bisy demdi yolladi Yarn bi saglik ocagina gideym orada bakmazsa mecbur hastaneye
(157 puan) tarafından
Ne sacma ya idrarda protein var eve yolluyolar bazen hic ankamiyorum bu doktorlari
(2,005 puan) tarafından
Ustune basa basa sordum bide sonuclar nasil baktiniz mi die 2 kere temiz dediler bebegm tehlikedeyse bu sonuclardan ve zarr verirse şikayet ederim umursamadikar demekki
(157 puan) tarafından
Bence tekrar kadin dogumcuya git canim randevu alarak Allah sifa versin
(2,005 puan) tarafından
Alkah razı olsun
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Enfeksiyonunuz var ama ondan önemli idrarda protein çıkmış muhtemelen 24 saatlik idrar ister tuzu kesin ve bol su tüketin 
(2,005 puan) tarafından
Saol canm
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Bak sana ne dedim eğer idrardan kan gelirse idrar yolu enfeksiyonudur dedim dimi baya enfeksiyon var ilerlemiş ve protein kaçağı var böbreklere idrar kaçabilir  mutlaka geri git hastaneye. 
(2,005 puan) tarafından
İlgilenmediler ki.temiz dediler ustelik ben üstüne basa basa dedim 2.kere tekrarladım vllaha kızımi anneme birakip oyle giderm anca
(2,319 puan) tarafından
Ne sorumsuz doktor o ya sana dedim ya bende de oldu aynısı hem serum hem illaç verdiler canım sabah git tekrar.
(2,005 puan) tarafından
Bana hic bisy vermediler ne ilac ne serum bos.yere damar yplu actilar cikardilar geri
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ihmal etme hastane uzak deme protein kaçağı büyük problem hamilelikte
(7,617 puan) tarafından
Yanlış anladın sanirim
Doktor sizden 24 saatlik idrar isteyebilir bu sonuca göre
24 saat kim idrarini tutabilir :)))
Mesela sabah 8 de başlarsın bir sonra ki günün sabahinin 8ine kadar 5 lt sisede biriktirip labaratuvar a teslim ediyorsun ;)
(2,005 puan) tarafından
Abooo vlla ben yanlid anladim uaaa kusura bakma nolur :)) bugn cok korktum daha.kendimee gelemedim inan
(7,617 puan) tarafından
Okudum bilirim o stresi ihmal etme sabah hastaneye git bide su iç yetersiz su almanin sonucu malesef enfeksiyon aha 36+1 oldum inan su midemi bulandiriyor ama enfeksiyon olmasin diye iciyorum
(2,005 puan) tarafından
İc ic Allahim korusun inşallah olamazsın da enfesikyon yada başka bisy.olsa dha kotu inşallah saglicakla aliriz kucaklarimiza bebeklerimizi
(7,617 puan) tarafından
Amin amin insallah dikkat et
Iyi geceler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
28 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 288 göst.
30 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Lidaadil (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,407 soru

24,071,977 cevap

330,707 kullanıcı

...