0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından
Kızlarr 2 kizim var erva ve alya ucuncu gebeligim erkek bebek. İsmini esim ali koymak istedi vefat eden bi yakinin ismi diye cok karsi ciktim aklimda baska bi isim vardi ama ikna edemedim kabullendim. Her neyse bana birde demez mi babamin isminide koyucam dursun ali olucak, iyice deli oldum ben hic bi akraba ve yakinin ismini kullanmayi tercih etmiyorum zaten olan bi ismi koymaya karsi degilim ama tarafta degilim, ayrica bugune kadar bana maddi manevi destegi olmayan bi kez olsun arayip cocuklarimi bile sormayan bi insanin ismini cocuguma koymak istemiyorum. Nasil vazgecirebilirim bana lutfen bu konuda akil verin. 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah rızası için dursun ismimi kaldı artık ya
-Reklam-
0 oy
(145 puan) tarafından
Kızların ismini kim koydu
(128 puan) tarafından
Birini ben birini esim koydu
(145 puan) tarafından
O zamam bu bebişte de ortak bir yol bulacaksınız Ali ismi güzel ben çok severim de Dursun olmamış zaten size hayrı da yokmuş koymaya gerek de yok. Eşinize Ali.yi sen verdin 2.ada da ben karar vereceğim adil olsun deyin
(128 puan) tarafından
Zaten en basta oyle anlastik ortak olsun diye ali aras dedik.sonra vazgectik ali olsun dedik ama simdi tutturdu dursun diye ya icim o kadar kotu oluyo o ismi duyunca katlanamiyorum
(145 puan) tarafından
Esiniz diretiyorsa siz de diretin Ali Aras.a geri dönün olmadı Dursun.dan iyidir yani isme takılmadım da ilgisiz bir adamın ismini niye koyayım birde neden hep eşlerin babalarının ismi konuluyor taşıyan eden acısını çeken biziz
(128 puan) tarafından
Yani ben ikinci dogumumu yaptim kizim 2 aylikken geldi gordu boyle bi insanin ismini niye simdi cocuguma veriyim ki asiri moralim bozuluyor
0 oy
(5,213 puan) tarafından
eşine deki sene 2021 millet uzaya çıkıyo sen dursun diyosun dursun ismi 2jenerasyon geride kaldı de o çocuk büyüyecek okula gidecek çevresi olacak 
(128 puan) tarafından
Anlamiyo malesef ikna etmem lazim
0 oy
(125 puan) tarafından
Vefat eden birinin ismini koymak pek iyi degil diye biliyorum canm ben 
(128 puan) tarafından
Bende oyle biliyorum onu kabullendim zaten ama dursun ismini sindiremiyorum
(125 puan) tarafından
Annenin bebek uzerindeki hakkini bi arastirsin yani 9 ay karninda tasimanin bile hakki var maalesef bazi erkekler anlamiyor
0 oy
(454 puan) tarafından
Kabullenmeye çalış canım ben öyle yapıyorum kayınbabam öldü bir ay oluyor adı Dursun hamileyim 3 aylık cinsiyet erkekse eşim koyacak bende bişey demiyorum istemesem de yanına kaynanam efe koy diyor ben daha karar vermedim eşim ikinci isme karışmaz diye umuyorum daha bellibdeğil cinsiyet ekkekse o zaman düşünecem.  
(128 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ne yapicam ben canim cok sikkin
0 oy
(712 puan) tarafından
İkinizin çocuğu olduğunu ortak kadar vereceğinizi şöyle hayır derse de kimlikte ne yazdığı değil benim söyleyeceğim önemli dersin :D
(128 puan) tarafından
Yani orasi oyle tabiki canim o ismi kullandirmam kimseye de ama inat ugruna bilerek kullanirlar yanimda
0 oy
(196 puan) tarafından
Gidip kimliği sen çıkarttır :)) 
(128 puan) tarafından
Oyle bisey mumkunmu
(196 puan) tarafından
Tabiki baba olması şart değilki gidip sende çocuğunun kimliğini çıkarttırabilirsin
(128 puan) tarafından
Aa hic bilmiyodum bunu ya oyle bisey varsa kendim yaparim :)
0 oy
tarafından
İsim konusunda erkeklerin yok annemin adı yok babamın adı doye direttiklerini okudukça telefondan çıkıp ağızlarına vurasim geliyor. Taşıyıcı anne miyiz biz, ne güzel dünya ya biz çekelim acıyı onlar kendine hak görsün. Bu arada eşimle isimle alakalı hiç sorun yaşamadık ama vallahi burda okudukça sinirden ellerim titriyor
(128 puan) tarafından
Bende bugune kadar yasamamistim ama suan yasiyorum malesef cok uzgunum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 206 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melek211 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 489 göst.
28 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dertli2 (3 puan) tarafından soruldu