0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (1,077 puan) tarafından

Cidden çifte standart.. Çok sevdıgım kayınbabamın cenazesine katılamadım ızın vermedıler... Cidden yuh dıyorum YUH! 

image

9 Cevaplar

+2 oy
(2,074 puan) tarafından

image

Kesinlikle siyasal bi derdim yok ama bu fotoğraflara bakınca bende çok üzülüyorum. Aylardır dükkanı kapalı olan esnafa konser yasak edilen müzisyene işsiz kalan insanlara bu kadarı ayıp olmuyo mu diye düşünmeden edemiyo insan. Bu korona bı bize mi var? Misafire yasak da mitinge neden yasak yok

(1,077 puan) tarafından
Aynen canım. Ya valla denecek cok sey varda susuyoruz susturuluyoruz
(2,074 puan) tarafından
Üzülüyorum sadece. Bu dünyanın eşitsizliği çok üzüyor beni.
(1,077 puan) tarafından
.... Kesinlikle
tarafından
+++++
(592 puan) tarafından
Onlara korona yok tabii, inanilmazlar gerçekten çelişki yumağı...
-Reklam-
+1 oy
(3,834 puan) tarafından

kiz naptin sen :ermm: basiniz sag olsun

+1 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin korona yok orada mübarek 
+1 oy
(4,034 puan) tarafından
Cenazeyi geç kongreler tıklım tıklım esnaf mahvoldu kırıldı kimsenin umrunda degil
(1,077 puan) tarafından
Aynen canım aynen...
+1 oy
tarafından

Cumhurbaskani bi salonda konusma yapiyo millet tiklim tiklim .diyo ki şoyle bi el ele tutusun bakalim ozlemisiz .. daha da bisey demiyorum:ninja:

(1,077 puan) tarafından
Pesss
+1 oy
(12,959 puan) tarafından
Hani korona lı hastayı ekipler defnediyor Du kendi açtıkları kabre gömülüyor Du 

Hepsi yalan dolan milletin anasını ağlattılar artık 
+1 oy
(125 puan) tarafından
Gercekten ya virusden dolayi olenleri ozel kiyafetlerle gomuyorlar ve kimseyi getirtmiyorlaar tabutun ici bos mu diye dusundum bian
0 oy
tarafından
Sabah magazinde gördüm bir unlude dugun yapmış onlara yok kaymak tabaka çünkü 
(1,077 puan) tarafından
Hıc sorma yaa
(964 puan) tarafından
Hiç sorma bizim kuzen de düğün yaptı çalgılı yapmak için birçok yere başvurdu reddedildi 2 saat içinde yapıp bitirin denildi. Bakıyorum millete paylaşımlarında  salonlarda yan yana kol kola müzikli çalgılı düğünler yapiliyor keşke aynı kural onlara da yapılsa.kaf haftadır anamlara gitmemisim haftasonu yasağı yüzünden bir o gün musait oluyorum ama tatil yerlerinde insanlar aktivite yapabiliyor arkadaşlarıyla.bu ne perhiz ne lahanası turşusu misali
tarafından
2 hafta önce cumartesi günü kızımın karda resimlerini çekmek için çıktım kimsede yoktu yemin ederim eşim ben kızım evimin karşısı zaten ormanlık orda polis durdu sokağa çıkmak yasak dedi bende birde parka bakın isterseniz biz hemen gircez dedim oralarda kimse olmaz dedi arkadaşım resim atmıştı park tıklım tıklım adamına göre muamele var resmen
0 oy
tarafından
Ben bunu 1yildr soyledim arkdslarima insan yapımı bu virüs ve 2023e kadr bu olay devam ettirilecek secimler var 
(1,077 puan) tarafından
Kesınlıkle canım
tarafından
Ben çok fazla yabanci film izleyen biriyim ve 2011 yılı.yapimi salgın filmi var çin amerikan yapimi film ogunden beri bu.planlanmis aslinda ve bu virüs 2019dada vardı bazı ölümler sebepsizdi bulunamiyodu ve biz aslinda maskelerin altnda kendi nefesmzle hasta oluyoruz
(12,959 puan) tarafından
Sana katılıyorum bende artık inanmamaya başladım
tarafından
Ama neyazikki 2023e kadr böyle hayta devm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 236 göst.
0 oy
8 cevap 264 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,932 soru