0 oy
193 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (276 puan) tarafından
Kizlar 100 günlük kızim var sütüm gelmedi mama iciyor ama son zamanlarda gece aç olduğu için uyanıyor mama veriyorum 2 emip uyuyor yarım saat sonra tekrar mama istiyor açıkiyor ama uyku daha ağır basıp uyuyor ne yapabilirim böyle olan varmı ilk bebeğim ne yapacağımı şaştım.sadece gece mama ile karıştırıp pirinç unu veya keçiboynuzu unu mu versem yok tutuyor diyolar .( Linclemeyin hemen ) Sizin tavsiyeniz nedir. En son kontrole gittiğimizde kilo az almış dediler 2240 doğdu şuan 4550 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
100 gün çok küçük daha canım pirinc unu falan için pekmezde yakar şekerli olduğu için 

Hangi mamayi veriyorsun 
(276 puan) tarafından
Mama ile karıştırıp veriliomus öyle okumistum canım .farkındayım küçük olduğunun ama şaştım kaldım .pekmez değil canım keçiboynuzu unu pirinç unu gibiymis ama oda yakar yada sindirebilirmi bilmiyorum.
Bebelac kullaniyoruz .
tarafından
Benim kızımda Bebelac içiyor tok tutuyor aslinda ama bilemedim Allah kolaylık versin
(276 puan) tarafından
Gündüz sıkıntımız yok canım gece 2 buçuk 3 e kadarda sıkıntı yok ama uykudan gözünü acipta emmiyor ki tok tutsun açıkiyor uyanıyor iki emiyor uyuyor sonra tekrar istiyor yine uyuyor . Son bı kaç gündür böyle uyaniyorda normalde Sersem gibi oluyo sabahları
-Reklam-
0 oy
(513 puan) tarafından
Mama dişinda bişey verme mama maximum 3 saat tok tutar
(513 puan) tarafından
Evet ilk kucuk bebekler öyle oluyor canim ama seninki büyümuş artik 3 aylik olmuş uyumamasi lazim
(276 puan) tarafından
Biraz bana çekmiş uykucu canımyeni doğan olsa anlicam bende ama baygın balık diyorum acamiyor gözleri uykudan
(513 puan) tarafından
Benm oglanda hic uyumazdi hâlada uyumuyo
(276 puan) tarafından
Erkek çocukları uyumuyormus sanırım canım öyle diyolar Allah kolaylık versin .öyle böyle buyuyecekler benimki oldu bitti uyuyor masallah
(513 puan) tarafından
Maşallah canim
0 oy
tarafından
Hipp Yeni doğanlar için olanı kullan hem şekersiz hemde gazı biraz azaltıyor Bebelac gaz yapıyor belki ondan uyumuyordur 
(276 puan) tarafından
.uyumuyor değil aksine uyuyor ben uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyor uyanmadigi içinde aç kalıyor ona dakka başı uyanıp mama istiyor iki emip tekrar uyuyor .yani karnını tam doyurmuyor
tarafından
Sütünün tadı mi değişik acaba ondan mı emmiyor bilemedim ki doktoruna sor
(276 puan) tarafından
Mama iciyor canım zaten mamayı severek içiyor .okumadınız sanırım uyanamadigi için aç kaliyor
tarafından
Aç olsa o uyumazdi biraz karıştı :(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
23 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 475 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 220 göst.
14 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,028 göst.

Kategoriler

1,477,885 soru

24,189,719 cevap

336,838 kullanıcı

...