0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bizim soyle geçiyor ay basina 25 gun var hesapta 100 tl var onlada bu ayi gecirmeye calisacagiz yani anlayacaginiz hediyeye sofra hazirlamaya maddi imkanlar yetismiyor. Dun esim dedi sana ne hediye aliyim diye dusundum 1 dk paramiz olmadigini düşündüm hicbirsey dedim oda kiyamam sana dedi. Bende kendini kötü hissetmesin diye öpücük versen yeter dedim :) paramiz oldugunda eminimki alir en güzel hediyeleri simdilik gecistiriyoruz bakalim sizde durumlar nasil

17 Cevaplar

0 oy
tarafından

Orucun basim çatlıyor eşim işte kızım uyuyor:ermm:

-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından
Evet bizimde paramiz bitti ay sonunu zor görüyoruz hediye lüksüm yok
0 oy
tarafından
Kalk bir kahve yap karşılıklı için huzur her hediyeden çok çok daha güzel 

Rabbim evinize bereket versin inşallah canım
0 oy
tarafından
Umarim en guzel heidyeyi alir sana 
0 oy
(3,000 puan) tarafından

Ben eşime kazak aldım o bana hiç birşey almadı:unsure: temizlik yaptım takılıyorum burda..

(5,397 puan) tarafından
=))) kız istemsizce güldüm ya aman almasın ama suratını göster ki hep böyle yapmasin
0 oy
(608 puan) tarafından
Dışırda kar içimiz buz yatak sıcacık :-) :-) eşim telefon da iş yapıyor bende burda takılıyorum :))) 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Fevkaladenin fevkinde 
tarafından
Enistem ne aldi
(25,177 puan) tarafından
Tabiki hiçbişey. Biz öyle saçma sapan şeylere para harcamayız:D
0 oy
tarafından
Diğer günlerden bi farkı yok 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Olsun kız böyle anlayışlı sevecen kocan var hediye de başka zaman olur. Ne kocalar var okuyoruz parası olan da karısına vermiyor döven mi dersin söven mi dersin Allah korusun. 
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Kocis gececiydi sabah geldi uyudu kalkip tekrar gitcek geceye hediyesini onceden vermisti zaten gece 12de msj atmis sabhta kutladi sagolsun daha ne istiyim kizceminde kutladi :angel:

0 oy
tarafından
Bnmki Sabah işten geldi yatıyor hediye de almadı borca gitti bu ay gerçi borç olmasa da almaz odun biraz öyle sıkıcı normal bir gün bugün bnm için
0 oy
tarafından
Eskiden bizimde sizin gibiydi durumumuz paramız olmadığı bildiğim için semın gibi yapardım ama şimdi paramız var ama o günleri o kdr özlüyorumki bosver bacım ınan asıl mutluluk şuanki yaşadıgın şey kimseye imrenme keske kocam banada alsa deme benimki gitmiş orjınal parfüm alms neyime yarar napaym huzurum olmadıktan sonra benı ailesine ezdirdikten beni aglattıktan sonra:(((
tarafından
Cok şükür hicbir sıkıntımız yok maddiyat haric. Oda cok dert degil olsa fena olmazdi ama olmasada olur.  El üstünde tutar beni Allah herkese huzur saglik versin insallah. İmrenmiyorum inan hic
tarafından
O kdr yoruldum ki dunyaları verse istemem biliyo musun yeter ki kıymetimi bilseydi insanın eşi önemli para bugun yok yarın var inşallah rabbım hepimize hayırlı kapı acsn
0 oy
(848 puan) tarafından
Valla canım ablama çiçek yolladım az hakkı geçmedi bana eşime de geceden beri düşünüyorum kaç tane sipariş iptal ettim çok kararsızım kaldım öyle kendisi de klasik çiçek saat aldı 
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Hiç ama hiç önemli değil sevgiler günü seysi inan bana eşim ben ve çocuğum sağlıklı ve çok şükür ki evimde huzur varsa bana her gün sevgiler günü bence
0 oy
(2,266 puan) tarafından

Ben gömlek almıştım zaten vereli baya oluyo sabırsızım bşraz:))

Oda parfüm aldı bana canını yediğim :)

aslında en güzel hediye huzur vermesidir bir insanın eşine, ufak bir tebessüm ve küçük bir öpücük... 

0 oy
tarafından

Bizde çok güzel geçio:)bırazdan eşim mangal da yapacak ohh misss :) 

0 oy
(671 puan) tarafından
Kaynana yanındayim ve hiç bir özel günümüz kutlanmaz bizimo yüzden şanssız olduğumu düşünüyorum :) eşimin canı sağolsun evlatlarımin ve onun gülümsemesi en güzel hediyelere dünyalara bedel benim için 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 266 göst.
3 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde busrakaya080320 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 258 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 632 göst.
11 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Mehmet Emirin Annesi (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 390 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,138 cevap

329,243 kullanıcı

...