0 oy
1,077 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Bu uygulamayı hamileliğiimin başindan beri kullanıyorum buraya ilk defa yazıyorum ama 25 gün once dogum yaptm ve bebegim beni emmeyi reddediyor emzirmeye calisiyorum ama aglayinca hemen kucagimdan aliyorlar mama veriyorlar bebegime ugrasma emmicek diyorlar cok kiziyorum sürekli aglıyorum sagiyorm cok az sütüm cikiyor az once yine emzirmek istedim agladi hemen kayinvalidem aldi ugrasma artk cocugu perisan ettin dedi sen boyle bu cocuga bakamazsn dedi cok kotüyüm artik eşim diyor sütün yok emmiyor iste ama emmese nasil sutum olucak napicam ben bir akıl verin lütfen 

39 Cevaplar

0 oy
(475 puan) tarafından
Canm sutun gelmesede az gelsede once emzir sonra mama ver mama verdikten sonra emmez zaten karnı doyduğu icin o seni emdikçe sütun gekir benim de ilk kizimda sutum az di doktor mamaya basladi kim o verince kizim once 10 dakka emzir sonra mama.ver sonra 1 saat sonra tekrar emzir mama ver demisti sende bu şekilde yaparsin oyle oyle 6 ay emzirdim zorla sonra kendi bıraktı hepten zaten bide memedeyken hep ayaklarıyla bacağıma vururdu aglayarak sut az geldiginden ve bide gazi olduğum dan oyle yaparmış once gazını al sonra emzir
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Kaynanamı yolla o evden.
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Emmez zorlama aynısını yaşadım boşuna çocuğu aç bırakma teselli vermek isterdim ama maalesef kaynanam çocuğu ağlaya ağlaya emzirdi eşim kaç kere çocuğu faranjit yaptı o ağlamayı duymaktansa aç kalmaktansa. Ayrıca hala meme pozisyonunu sevmiyor beni ittirdi yoldu hep olmadı yani
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Senin çocuğuna niye karışıyor ya te Allahım nefret ediyorum böyle kaynanalardan ilk çocuğumu bende emziremedim kaynanam yüzünden ama ikinci çocukta dinlemedim yine müdahale etmeye çalıştı tabi fırsat vermedim kızım 17 aylık emiyor hala çok şükür emdikçe süt gelir zaten yalnız bir odada emzirmeye çalış canm bebeğini sakince ten teması falan yapın mutlaka emecektir
0 oy
tarafından
madem bu kadar çok seviyor torunu o zaman anneye ve anne sütüne ihtiyacı olduğunu bilir ona göre seninle birlikte emmesi için çaba gösterir bu sevgi değil kıskançlık resmen bazı kaynanalar oğullarının bi parçası olduğu için bunu gelinlerine vermek istemiyorlar kalpten ve beyinden problemleri var emzirmekten vazgeçme 5 gün sütüm gelmedi sonrada az az geldi ama biz 5 gün siringayla besledik bi kez biberonla verdik bağırdı emmek istemedi ayakta gezerek emzirdim ve o günden sonra mama vermedim şuan gayet yetiyor
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Emziremedigin zamanlarda da sütünü sağ saat başı. Yemeklerden yarım saat önce bi tutam dereotu ye. Tahin helvası aldır eşine her öğün arkası bı dilim ye. Bol bol su iç. Moralini bozma o gidene kadar idare et çok şükür sizle yasamiyomus.

Senin ki gibi bi mama sevdalısı kaynana da bende vardı. Ama ben emziremedigim zamanlarda sagdm öyle de olsa yine anne sütü alsn diye ugrastm. Kayınvaliden bebeğine bakiyomus ne güzel bulduğun her fırsatta uyu güzelim uyku da süt yapar. O elbet gidicek o bebek senin ve ona en iyi sen bakarsin. Üzme kendini ❤️
0 oy
(826 puan) tarafından
Hemen gönder kaynanayı evden korona oldum dee korkup gitsin. Meme reddi iştee bu zamanları atlata bilirsen hem eçer bebeğin niye mamaya alıştıroyolark mama yedikce memeyi redd eder. Cahil karı
0 oy
(91 puan) tarafından
Tatlım süt çocuk emdikçe meme başına masaj yaptıkça artar kimsenin sütü birden çok olmaz. Bence üzülme kayınvalidenin olmadığı yerde açken çocuk bol bol emzir. Ek gıda döneminde benim büyük memeyi bırakmak istedi annem ek gıdayı kestirdi aç kalsın emsin diye ahh annem canım annem iyiki vardı
0 oy
(878 puan) tarafından
Allah bu Kaynanalara ağız vermiş onlarda boş konuşmaya kullanıyorlar
0 oy
tarafından
Odana git kapıyı kitle ten tene temas yaparak konuşarak emzirmeye çalış uğraş biraz kapıya da vursa ne derse desin kimse senden daha düşünmüyoyo çocugunu ve anne sütünden daha değerli birşey yok şuan 
0 oy
tarafından
Ya böyle insanlar beni hasta ediyor nasıl sinirlendim benimde sütüm yoktu direndim emdikçe çoğaldı bu nasıl kafa ya verme çocuğunu nasıl büyüteceğimi ben bilirim benim çocuğum de kayınvaliden çocuk büyütmemiş galiba emdikçe süt çoğalacağım bilmiyor 
0 oy
(867 puan) tarafından

Önce sakin ol stres yapma sen stres yaptığın için ağlıyor aslında bebegin mama ver aç kalmasın bende öyle yaptım 5 aya kadar hep mama verdim belki sürüm yetiyordu ama aç kalıcak gibi geliyordu beyaz gürültü aç al memene o emdikce sütün gelicek sakın pes etme 

0 oy
tarafından
canim biberona alistiysa biberon basligi veriyormus gibi yapip agzi acikken hemen gogsunu ve ya da biberona alisik oldugundan meme ucu alabilirsin onlarda biberon basligi gibi o zaman alir diye dusunuyorum aglayacak illaki son dakka aciktigi ana birakma dilersen bir de kapini kilitle sakin ol
tarafından
birde hangi sehirdesin acaba isadem kurumlari eve saglikci gonderip emzirme hakkinda bilgi veriyorlar bildigim kadariyla eger buyuk sehirdeysen en yakin belediyene bagli olarak isaden die ara bu donende geliyorlarmi bilmiyorum ama oyle bir hizmetleri var. zor durumda oldugunuda soyle onlar yardimci olurlar
(1 puan) tarafından
Samsundayım varmıdır burada?
tarafından
baktim ama sanirim sadece istanbulda var bulundugun belediyede de muhtemelen bu tarz bir hizmet vardir kendi ailenden biri gelip kayinvalideni zapdetse keske yada gonderebilsen cok iyi olur
(1 puan) tarafından
Annem buradaydi o gitmek zorunda kaldi o burdayken bu kadar yapamiyordu
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bebeğini hiç kimseye birakmicaksin tabi ki. Beslenme saati geldiğinde önce emzir hemen arkasına mama ver böyle böyle emdikçe sütun artacak. Resti çekmen lazım 
0 oy
(128 puan) tarafından
Canim benim sütüm coktu ama bebegim emmiyordu sinirlenip tutmuyordu ama bn cabaladim cabaladm emzirdim surekli bebegimin kilosuda masallah cok iyi kaynanamda emizir mama verme sakın diyordu cunki sutum boldu ondan yani ama sutun azsa bile hem emzir hem mama ver ama emzir derim ne kadar sık emerse sutun oo kadar cok olr bnm kizim 8 aylik cok emiyo masallah suan bile sutum cok cok emdigi icin canm 
(1 puan) tarafından
Firsat vermiyorlar baska odaya gidiyorum emdirirken agladiginda yine geliyor kac kez diyorum okadar cahilki anlamiyor laftan sözden surekli komsulari varmis ikizleri varmis mamayla buyums hicte hasta olmuyolarmis onu ornek gosterip duruyor
0 oy
(3,152 puan) tarafından
Doğurdum gibi bakarm dicksn ben annesiym bakabildim kadar ve ben gibi kimse çocuma bakamaz dicksn Bi süre bakabilr açıkdı zaman çişini yaptı zaman mecbr bna gelck dicksn bu durumda ben bakmış oluyrm dicksn hasta oldu zaman kendi durcakmıymş başında banada kaynanam dedi Bn gibi kimse bakamaz dedi evet hasta oldu zamn uyumadı zaman aç oldu zaman başında sen yoksun Bn varm bu durumda ben gibi kimse bakmaz dedim sustu 
(1 puan) tarafından
Canm cahile laf anlatilmazmis cok dogru ne dersem diyim anlamiyor bu kadar lafi baskasina deseydim kalkip evine giderdi
(3,152 puan) tarafından
Valla takma canım he de geç ememiyo galiba bebeğin canım sağ sütünü ver elinden geldikce gögsnü ver baş parmanla işaret parmanın arasna al gögsnü öyle öyle tutur ucu yokdu bnm gögsmn sağa sağa çıkartm
(1 puan) tarafından
Emdigi zaman emiyor ama emmek istemiyor
(3,152 puan) tarafından
Sabret canım daha yeni bebeğin yavas yavas alışr ama doymadını düşünürsen az az mama ver hem seni emsin hem mama yesin
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Emdıkce sutun gelecek ben bu yuzden lohusalıgımj yalnız gecırmeyı tercih wttm ve iyi ki diyorum 
(1 puan) tarafından
Nasil alistircam emmiyor :(
0 oy
(9 puan) tarafından
Pompa varsa biraz onla sag çoğalır bebek mamaya alışınca memeyi reddeder çünkü mama daha kolay ona cok cok geliyor onlarida hic takma meme emmeyen bebek emmez napacaksin senin sucun mu yani tek meme emmeyen bebek senin ki değil kendini suçlama 
(1 puan) tarafından
Kasikla veriyorum aslnda sadece uyurkn biberon kullaniyorum
0 oy
tarafından
Kimseyi karıştırma. Uğraşman gerek elbet emecektir o bebek. Yani destek olacaklarına resmen emmekten kesmek istiyorlar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 242 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gebe44 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
0 oy
6 cevap 342 göst.
7 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,509 soru

24,086,791 cevap

331,546 kullanıcı

...