0 oy
1,023 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Bu uygulamayı hamileliğiimin başindan beri kullanıyorum buraya ilk defa yazıyorum ama 25 gün once dogum yaptm ve bebegim beni emmeyi reddediyor emzirmeye calisiyorum ama aglayinca hemen kucagimdan aliyorlar mama veriyorlar bebegime ugrasma emmicek diyorlar cok kiziyorum sürekli aglıyorum sagiyorm cok az sütüm cikiyor az once yine emzirmek istedim agladi hemen kayinvalidem aldi ugrasma artk cocugu perisan ettin dedi sen boyle bu cocuga bakamazsn dedi cok kotüyüm artik eşim diyor sütün yok emmiyor iste ama emmese nasil sutum olucak napicam ben bir akıl verin lütfen 

39 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım tam 1 ay boyunca banada aynısıni yaptılar sezeryan olduğum için sütüm hemen şakır şakır gelmedi sütun yok dediler ama ben sütun cogalmasi için çocuğun sürekli emmesi gerekiyo diye biliyodum Sağinca az cikiyodu ama çocuğun emmesiyle,  sagdiginda çıkan sütten daha fazla çıkıyor. sürekli emmek istiyo diye aç kalıyor dediler halbuki yenidoğan bebek sık sık emmek ister. Eşim kaynanam herkes mama verme taraftarıydi 2 3 kez anca verdim ama annem hep yanımda oldu sürekli emzir cogalcak emzir cogalcak dedi bide benim göğüs ucum da cikmiyodu ona rağmen emzirdim sürekli 1 ayın sonunda artık fışkırmaya başlıyordu açtığım gibi abartmıyorum. Ama onlara kalsaydı emziremicektim hep mamayla büyüyecekti çocuğum sürümde azalicakti. Çok zor dönemlerdi bide lohusalık psikolojisi var artı olarak. Şimdi eşim de kaynanamda iyiki emzirmissin mama vErmemissin diyo. Ve sütüm çok yaradi kilosu hep normalin üstündeydi hala da kilolu
(1 puan) tarafından
Ne güzel anlatmissin motive ettin ama bazen pes edicem diyorum agladikca sonra yine kendimi motive ediyorum direniyorum emdircem diye ama modumu dusuruyorlar
tarafından
Emzir canım duymadığını dusunuyosan nadir de olsa mama ver ama emzirmeyi birakkma çok iyi anlıyorm seni. Bende çok ağladım o surecte ama hepsi geçti sabret iyi düşün emzirmeye devam et
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım gayganaya kazdım ama eğer cidden sütün yetmiyosa mama ver aç kalmasın 

(1 puan) tarafından
Mamada veriyorum ama emzirmeyede calisiyorum ac birakmiyorm
tarafından
Peki neden elinden alıyo desene kız sinir oldum kadına
(1 puan) tarafından
Ona dediklerimi baskasina desem  coktan evine gitmisti laftan sözden anladigi yok
tarafından
Ozaman tam anlamıyla yüzsüz
0 oy
(163,308 puan) tarafından
birlikmi yasiyon eger evin ayriysa gonder kaynanani mubattap olma sutun olsun diye bol su ic hurma ye tahin helvasi tavuk suyuna corba keci boynuzunu kaynat suyunu ic acayip sut yapar bak stresten sutun kesilir stresten uzak dur allah yardimcin olsun
(1 puan) tarafından
Hayir bir yasamiyoruz farkli sehirlerdeyiz bebege bakmak icin geldi ilgileniyoda hatta bana vermek bile istemiyo aglasa hemen kosup aliyo kucagina herseyiyle o ilgilenmek istiyor denemedigim sey kalmadi ama bebek emmedigi icin sutum azaliyor
0 oy
(257 puan) tarafından
Niye hemen alıyorlar uğraş sakin yerde emzir canım 
(1 puan) tarafından
Aglamaya basladigi anda aliyor kucagimdan kac kere soyluyorm ama yok hic bir sekilde laftan anlamiyor
0 oy
(4,724 puan) tarafından
O kaynanan nasıl büyütmüş o çocuğu bu kafayla
(1 puan) tarafından
Ben 3 tane cocuk buyuttum ben boyle bise gormedim diyip duruyor
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Ahh kıyamam ya aslında seni bi rahat bıraksalar çok daha güzel ilgilenir bakarsın emdikce dd sütün gelir ne geri kafalı lar yaa 
0 oy
(637 puan) tarafından
Emzirdikçe gelir sütün. Sağmakla emmek bir olmuyor. Aynı çıkmıyor yani. Bebeğin mamaya alışmış memede zorlanıyor. Vazgeçme emzir sürekli ama mama takviyesi de yap 
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Nasil vicdansiz bi kaynana o daha cok küçük sürekli emzircenki sütün de olsun acliktan agladigi anlamina gelmez ki gazi vardir agliodur nie senin kucagindan alio ki senin kokun için aglar yine aglar
0 oy
tarafından
Gece emzirmeyi dene cnm bırakma kucağına al sarıl.
0 oy
tarafından
Her b.ka burunlarını sokmasalar olmaz zaten. Eşin de suçlu o engel olmalı annesine
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Kimseye verme bebeğini koynunda uyut emer hiç merak etme kaynanana da biraz sert çık. 
0 oy
tarafından
Bebek ağlayınca odana git kapıyı kilitle içeri kimseyi alma bebek emecek ki süt gelsin uğraş bebeğinle emzirmeye çalış emmese bile onlara emdi de 
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Kizacaksin o benim çocuğum emmezse tabi sütüm gelmez herşeye karışmayın sen nasıl bakabildi isen çocuğa bende bakarım her ağladığında kucağımdan alma  diyeceksin bazen nasıl sabrediyorsunuz size şaşırıyorum mama verecek sem de  ben veririm diyeceksin evler ayrı ise biran önce gitmesi için dua et yoksa bir yaşıyor isen de Allah sabır versin 
0 oy
(809 puan) tarafından
Ay sinirim geldi valla sanki kendimi doğurmuş kadın bırakmıyor çocuk sana alışsın çocuk nekadar emerse olAdar sütün gelir ne kadar senden uzak olsa başkasının kucağına gitse bebek seni unutur sana alismaz Allah aşkına bebeginizd sahip çıkın hatta gerekiyorsa kızın çocuk her pırt deyip ağladığı da kucağına alma bu benim çocuğum ona benden başka kimse iyi bakamaz de Birak ne yapıyorsa yapsın ister kussun ister gitsin
0 oy
tarafından
Hepsini basından def et kurtul bebeğine kendin bak 
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Iyide çocu bebekte böyle seyler yaşanir hemen pes etmemek lazım onların yaptığı yanlis ben bebeğimi 15 gün sonra emzirdim cünkü emmedi ağladı bağırdı eşimde emmicek mama verelim biberon verelim dedi kabul etmedim kavga ettik ama kesinlikle kimse kucağmdan almadı aldîrtmam da 
0 oy
(349 puan) tarafından
Hastaneye gitmek istediğini emzirme konusunda yardım almak istediğini falan şöyle o gittimi sen zorlanacaksin emzirmek gibisi varmı mama çok zor bn oglumu tam 10 ay uğraştım çok zorlanarak emzirdim ama emzirdim 
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ne cins insanlar var ya millet emzirmek için can atar seninkiler de uzaklaştırmaya çalışıyor Allah sabır versin
0 oy
(534 puan) tarafından
Merak etme canim çokta güzel bakarsın benim oğlumlada bi ara meme reddi yasadik memeyi gördü mü ağlıyordu hemde ne ağlama yatakların üstünde zıplaya zıplaya emzirdim. Memeyi emdikce sütun gelecek ağlamadan tutmuyorsa ağlıcak biraz ama emdikce sütun gelecek sütün geldikçe emicek. Al çocuğunu kapını kapat emzir bu dönemde çok karışan olur emer doymazsa mamasınida emer bide korkma bırak şu dönemde kayinvaliden baksın ilgilensin sen keyfini çıkar naz yap gidince zaten çocuğunla bol bol vaktiniz olacak üzme kendini
0 oy
(566 puan) tarafından
Hemen kucağından alırlarsa nasıl alıştıracaksın acaba memeye onun düşünüyorlar mı biraz sert ol canım benim çocuğum en iyi ben bakarım de verme kimseye yoksa ileride başın daha çok ağrır mama verilecekse de onlar yapsın getirsin sen ver mamasını bebeğinin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 242 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gebe44 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
6 cevap 325 göst.
7 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,077 soru

24,039,097 cevap

329,049 kullanıcı

...