0 oy
547 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Kocam sırf sevgililer gununu kutlamammak İcin kutlamak dedıgım sey sadece 1 ciçcekden ıbraret. 

Benden 3 gundur konusmuyor..2 gun ust ust e kedi gibi arkadasında koştum.. Bana laf soktu.. Hıx bir hatam lafım yok tavır yapıyor neden cunku sevgiller gunu dıe..

Dunden veri bende konusmuyorum. Umrumda degil. Ne deyim Allaha havale ediyorum. Erkekler i anlamıyorum.. 

Ve suan sadece sizinle paylasacam bir sey diyorum.. Ben bugun bu tavırlar yuzunde bu adam ozel olan her gune karsı dıe eski sevgilime baktım ıntegramdan. Herkes beni lınceleyecek. Ama birde yaptırana bakın. Ne alırım ne giyerim ne gezerim doktora gitsem ustumede kazak yok. Para yok dıe almam istemem 1 TL yı 2 yapamaya calisan kadınlardanım..suan bu durumu hak etmedim.. Hıx bir sey de yapamıyorum. Oyle ıcımı doktum. Kimsem yok anlatacak. 

12 Cevaplar

+8 oy
(7,483 puan) tarafından
Gavura kizip oruc bozma derlerya. Ne kadar haklida olsan oyle yapma canim. Allah a havale et. Yanlisa yanlis ile karsiilik vermek en kolayi. Boyle yaptikca seytan vesevese verir bi bakarsin icinden cikamayacak bi durumdasin Allah muhafaza.
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Aklın eski sevgilinde kaldıysa boşandıktan sonra istediğin b.ku yiyebilirsin. Sırf kutlamadı diye bu ne rezillik Allah aşkına ya. Bir de gelmiş burda anlatıyorsun
(769 puan) tarafından
Linç 1 :)
+1 oy
tarafından
Oha ya öyle şey olur mu

Alt üstü sevgililer günü ya bunun için neden huzurunu bozuyor eşin paraya verdiği de geri keşke biraz eşine birşeymiş en azından daha mutlu olurdu
(223 puan) tarafından
Para İcin tantana yapmaz.. Ona gire özel gun kutlanması gerek yok. Ne Sevgilim gunu ne dogum gunu nede evlilik donumu.. Kadın böyle seylere alısmamalı. Istenmemelı kafası boyle
tarafından
Ozaman hiç kafana takma canim boşver kutlamasın madem kutlamıyor huzursuzluk bari yapmaması lazım
+1 oy
tarafından
Esın boyle bırsey yaptı diye bakmak zorunda degılsın yaptırdı diye bırsey yok senin yapasın gelmıs 
+1 oy
(9,611 puan) tarafından
Umarım ne kadar sacmaladiginin farkındasındır bitek seni hediye almıyosun eşinden hadi sen sevgililer gününde almadın peki bütün sene boyunca bi güler yüz görmeyenler ne yapsın çifter çifter boynuz mu taksin kocalarına..benim gözümde senin bu yaptığın aldatmadan başka hiç bise değil kocan +18 videolar izlese kıyameti koparırsın ama sen eski sevgilinin profiline girip resimlerime bakiyosun özel günler sadece kadınlar için değildir erkeklere de hediye alınmalı ama çoğu zaman belki bizler almıyoruz biz almıyoruz diye onlarında eski sevgililerine bakması mi gerekiyo her hediye alınmadığı zaman böyle mı olucak ?? Anlaşılan sen burdaki paylasimlardan çok etkilemişsin ama burdan etkilenip kocalarınıza sarmayın veya gelip burda anlatmak yerine eşini karşına alıp ben sen senden hediye istemiyorum bunun için günlerce küs kalmana gerek yok diyebilirsin ama senin derdin iki güzel sözde değil çünkü bunu bekleyen insan senin yaptığın hatayı yapmaz..bi insan kocasını seviyosa beklenti içine girmemeli huzuru yerinde tutan şeyler maddiyatla ölçülemez benim ailemin sağlığı yerinde olsun helal kazancım olsun ben başka bise istemiyorum diyebilmeli ama bunlara muhtaç insan bile varken senin yaptığın düpedüz nankörlük..o son yazdigin şeyle kocanı benim gözümde 100% haklı yaptın çünkü senin yaptığın hafif bise değil eğer memnun değilsen iyice tanıyıp öyle evlenseydin önce git  kocanı boşa ondan sonra eski sevgiline dön en azından içinde kalmamış olur 
(7,436 puan) tarafından
++++++ binlerce
+1 oy
(5,941 puan) tarafından
Bunu  eşin  yapsaydı  ne yapardın  acaba  hiç  iyi birsey  yapmamışsın  kocaya  kızıp  eski  sevgiliye  bakmak  da ne p.rno izleyen  kocalardan hiç bir farkın  kalmadı şuan canım allhim sana  doğru  yolu göstersin 
+1 oy
(7,436 puan) tarafından
Yaptırana bak diye bir bahane mi olur ya içinde varmış ki yapmışsın bu kadar basit hem ne ki sevgililer günü çok mu önemli başka sorunlarınız varsa ayrikirsin adamdan sonra kime bakiyirsan bak adam yapsa şerefsz olur kandın yapınca ne oluyir bu duurm 
(9,611 puan) tarafından
Bendende sana ++++++ canım
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Gercekten alamiodur belki oldugunda alır 
(223 puan) tarafından
Bir sey almasına gerek yok... Kutlu olsun der insan keyfi yerinde olur. Oper yeterdi. Gozu yıksek de olanlar olmadık kı
(1,803 puan) tarafından
Sen kutladin mi peki
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Başka bir sorun olabilir mi ? Sırf sevgililer günü diye öncesinde küsmek falan saçma geldi lisede ergenlerin yaptığı bir davranış sanki, evli adam böyle düşünmez diye düşünüyorum belki başka sorun vardır söylemiyo olabilir mi ? Eski sevgiliye bakma olayını da çok kişi yapıyo her ne kadar yanlış olsa da,önemli olan ne niyetle baktığın.  senin bakmanda ki amacını düşün niye baktın ?
(223 puan) tarafından
İntikam almak İcin kocamdan.
(3,460 puan) tarafından
Öyle intikam mı olur kız adamın haberi bile olmayacak sonuçta baktığından, onunla sen küs asıl öyle intikam falan al
0 oy
tarafından
Bir mesajla bile kutlayabilirdi
(223 puan) tarafından
Kesinlikle artık istemiyorum ama
0 oy
(2,816 puan) tarafından
Ne kadar yanlış ya konuşsun onunla tamam senden bir beklentim yok sadece huzur istiyorum diye..sen yinede yanlışa gitme 
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Bnim eşim ne sevgikler günü be evlilik yıl dönümü ne dogum günü hatırlamaz kutlamaz çocuklarının dogum gününü bile hatırlamaz bn hatırlatırım şakasına hani hediyem derim ihtiyacın varsa para verim al bn anlamam hediyrden der hiçte takmam sorun yapmam bunu huzurumuz yerinde olsun evine baksın bizi kimseye muhtaç etmesin yeter az şeylerlede mutlu olmayı bilmeli insan boştan yere sıkıntı yapma kndine

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 583 göst.
22 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde irmikmoms (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 355 göst.
21 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde F. (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 869 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Veraaaa. (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,700 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,559 soru

24,185,325 cevap

336,586 kullanıcı

...