0 oy
816 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (492 puan) tarafından
Kizlar eşim kumar oynuyor akıllansın diye babamın evine geldim 1.5 Ay oldu burdayım geçen gün kapıdan görmeye geldi ve yüzüme bakmıyor 1 hafta 2 hafta durdun akıllanayim diye ama artık sen keyfi duruyorsun orda rahatsin çocuk beni unuttu babaannesini dedesini unuttu dön artık doye söylendi bende geçiştirme amaçlı ozaman o halti yemeyecektin bu duruma düşürmeyecektin bizi dedim hala donmemeni kabul edemiyorum diyor önümüzdeki hafta artık dönmek istiyorum farkettim ki burda kalmayı daha fazla uzatirsam iyice aramıza soğukluk girecek ve ders aldı gibi gözüküyor kızımda babasını çok özledi iyice huysuzlasti 19 aylık ama herşeyi anlıyor benide bırakacak sanıyor tuvalete giderken bile yanimda geliyor ve anladim ki 3 senelik evliyim her ne kadar baba evi de olsa bu evden birkere çıkınca bidaha gelmek aynı olmuyormuş allah razı olsun annemde babamda hep arkamdalar ama insanın kendi evi bi başka sizce de artık dönmeli miyim?

11 Cevaplar

0 oy
(1,205 puan) tarafından
Evinin rızkını kumara alkole yatiran bi adamla ne kadar omur gecer bilemiyorum. Ha aliskanliktir yapmak istemiyordur ama vazgecemiyordur bi doktora görünüp tedavi olmasi şartını sunarım kabul ediyor tedavi oluyor dönerim onun disinda kusura bakmasin. Belliki seviyorsun bacim dönmek de istiyorsun tedavi olmasini iste oda seviyorsa kabul eder zaten kucuk bebek var sonucta ortada
(492 puan) tarafından
Malesef bağımlı canım 1 2 kez yaptığı bisey değil çok paramız gitti ev parası kadar doktora gitmeyi kabul etti doktora.gidiyor bende görüştüm doktorla sizin gitmeniz çok büyük ders olmuş dedi hap verdi haplarını da düzenli içiyor ben birdaha sizi kaybetmeyecegim elimden gelen herşeyi yapacağım.diyor ama.nasip işte yuva yıkmak kolay değil:(
(1,205 puan) tarafından
Bu ilacla tedavi olunacak bişey degilki. Psikiyatri degil.bir psikologla görüşmesi lazım yani simdi bize uzaktan konusmasi kolay geliyor yani simdi diyorum ki bana esim yapsa aynisini inan 2 dk düşünmem boşarım diye ama yaşamadan bilemeyiz eger yıprandiysan artik çocukların icin dur demelisin ve dogru karari vermelisin. Sonucta artik annesin sende tek kisilik dusunmuyorsunki Allah yardimcin olsun bacim zor bir durum umarim kurtulur bol bol dua etmelisin evine dönüyorsan eger evde de bol bol yuksek sesli dua dinlemeni dua etmeni tavsiye edebilirim baska ne diyebiliriz ki :(
(492 puan) tarafından
Banada yaşadıklarımı.biri.anlatsa.deli mısın ne diye duruyorsun derim inan ki ama yaşarken öyle olmuyor birde başka.hicbir sorunumuz yok sevgisine gram şüphem yok bağlılığına da öyle ama bulaştı bu illete kurtulamadı bir türlü son şansın diye söyledim birdaha olursa artık boşarım seni dedim allah yardım.etsin kızım için bıraksın inşallah:(  kullandığı ilaç oynama istegini azaltmak için ama.herşey onun elinde.doktor da söylüyor eğer kafanda.bitmezse yine yaparsın beynin istiyor o hazzı diye
(1,205 puan) tarafından
Ah canim inan okadar üzüldüm ki Rabbim yardimcin olsun insAllah bende sizin icin dua edecegim bol bol.umarim duzelirde yuvasina bağlı  sadece evini isini düşünen bir insan olur ne diyeyim ki simdi ben ne desem yanlis olur çünkü kendimi düşünüyorum Allah razi olsun eşim kendine almaz bana alır yemez yedirir ise gider aksam evine gelir arkdslarina gitmez gelmez 4 senelik evliyiz hic değişmedi ne bileyim senin durumunda olsam inan zorlanirdim simdi senin icin dua edecegim böyle bir eş olsun diye yer gök dua üzerine bacim
(492 puan) tarafından
Allah razı olsun kimin duası kime geçer allah bilir sağolasın
-Reklam-
0 oy
(216 puan) tarafından
Eğer eşin yeterince pişmanlık duyduysa ve yapmayacağına yine aynı sorunları yaşamayacağına inanı yorsan dön ama aynı haltsa seni pişman edeceksek iyi düşün derim çocuk oyuncağı olması ciddiyeti anlasın 
(492 puan) tarafından
Malesef eşim.bağımlı ve tedavi görüyor çok.uzun.bir süreç var önümüzde 1 2 ayda düzelecek olsa 1.2 Ay daha kalayım diyeceğim ama.oyle.bir zaman yok ne zamana kadar kalacağım kendi de birdaha olursa boşa beni ağzımı açmam diyor ama nasip çok zor seyler
(216 puan) tarafından
Eşin için çokkk üzüldüm ona çok dua edicem işimi nedir destek ol bence cnm yaa sende bırakırsan ne olacak :(
(492 puan) tarafından
Allah razı olsun kimin duası kabul olur bilinmez 11 senedir hayatımda benim birlikte büyüdük sevgisine gram.suphem yok ama bu bela da öyle fena ki dayanılacak gibi değil ailem boşanmam taraftarı ama kızım var kıyamıyorum ona sonra onu böyle bırakmak içim el vermiyor inşallah kurtulur
(216 puan) tarafından
Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine gelecek ramazanın hürmetine Efendimizi hürmetine Allah dostlarının hürmetine onu bu dertten kurtarsın sana ve evladına bağışlasın cnm destek ol bir hastalık gibi sende ona terapi yap kafa bitirir inşallah çok tövbe edeni kurtulanı gördüm rabbim size nasip eylesin inşaallah melek duamıza amin desin inşaallah
(492 puan) tarafından
Ah amin canım allah razı olsun çok.sagol
0 oy
(228 puan) tarafından
Bende terkedicem senin gibi hep yalan söylüyor yakalıyorum 
(492 puan) tarafından
Kumar la ilgili mi seninde
(228 puan) tarafından
Benimkinin bir tane arkadaşı var 17 senelikmis hala onu bırakmadı hergun beraberler evle çocukla ilgilenmiyor o çağırınca firtt diye uçuyor resmen ben bisey isteyinc4 hava soğuk sonra çıkarız üşüyorum diyor artık konusmucam onla pislik ** ya psikolojimi bozdu
(492 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun seninde :(
(228 puan) tarafından
Biktim o arkadaşı evlense de karisi dışarı salmasa
0 oy
(114 puan) tarafından
Canım inşaallah eşin yapmaz bir daha düzelir herşey ben de gittim ailemin yanına uzun süre kaldım kızım 18 aylık babasını çok arıyor geri döndük sonra Allah herkesin yuvasına huzur versin seni çok iyi anlayabiliyorum bı yanın kal der bı yanın geri dön Allah yardım etsin canım
(492 puan) tarafından
Amin canım gerçekten zor dışarıdan söylemek kolay oluyor ama yaşayan biliyor
0 oy
(5,134 puan) tarafından
İnşallah düzelmiştir
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Inşallah düzelmiştir Allah yardimcin olsun canim inşallah 
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Kumara bulaşan bir daha kurtulamıyor maalesef, bir tane var arkadaşım sanal iddia oynuyor, öyle çok paralar kaybetti herkesle arası bozuldu ailesiyle arkadaşlarıyla, sonra akıllanmış gibi davrandı bir süre, herkes inandı oh tamam bıraktı dedik. Ama gizli gizli oynamaya devam etti ve bırakamıyo, çok değişik bir bağımlılık, Allah kimseye yaşatmasın
(492 puan) tarafından
Gerçekten öyle inşallah bizde öyle olmayiz
0 oy
(990 puan) tarafından
Sen oldurmak için elinde geleni yapıyorsun eski konularına bakıyorum da ... ne diyeyim 
(492 puan) tarafından
Evet sonuna kadar mücadele ettim katlanmayacak şeylere katlandım son kez bu yolu denedim artık yine olmazsa yapacak bişeyim kalmadı malesef
0 oy
(268 puan) tarafından
Esin pismansa inanıyorsan dön cnm evet bekledikçe soğukluk olur olay tam be bilmiyorum sen daha iyi bilirsin o şehirden taşının kumar için olmaz mı .ama  bende baba evdeyim çok zor bir duygu allah kimseye vermesin 
(492 puan) tarafından
Canım internetten oynuyor taşınmak çözüm değil yani 3 senelik evliyim 3 senedir uğraşıyorum ama.hic bırakıp gitmemiştim hep yanındaydım ve oda artık farketti be olursa olsun gitmiyor.diye onun için bu sefer bıraktım akli başına gelsin diye doktora da gidiyor ona da öyle demiş eşimin gitmesi beni çok üzdü ders oldu diye ins düzelir artık
(268 puan) tarafından
İnşallah cnm o zaman bir şans ver gitsin bence akillmastir inşallah seni üzmez mutlu olursunuz
0 oy
(747 puan) tarafından
Kumarda bi bağımlılık canım senin eşin daha iyi bilirsin ama belki oda bırakmak istiyor ama yapamıyordur İnşallah bırakır bi tedavi olsun pes etmesin.Çok haklısın baba evi ne kadar iyide olsa insanın kendi evi gibi olmuyor.Eşinde dönmeni istiyor sende gönüllüsün bencede git artık evine.Am konuş kendisiyle bırakmaya çalış ve bırak de sen bırakmazsan ben seni bu sefer bırakırım de.Rabbim huzur dirlik versin yuvanıza
(492 puan) tarafından
Amin inşallah elimde değil diyor istemiyorum oynamak sonra bi anda birşey oluyor durduramıyorum kendimi diyor
(747 puan) tarafından
Bağımlılık işte canım İnşallah tedabi olurda bırakır
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bu bir hastalık ve tedavisiz düzelme bekleme yine aynı şeyler olacaktır.
(492 puan) tarafından
Şuanda tedavi oluyor zaten
(3,209 puan) tarafından
O zaman desteğine ihtiyacı olabilir  böyle bir döneminde

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 868 göst.
0 oy
6 cevap 547 göst.
18 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 838 göst.
17 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde MaviJatun9632 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 513 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,764 soru

24,090,100 cevap

331,706 kullanıcı

...