0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Nasılsınız ne zamandır girmiyorum yoklugum belli olmuyor dimi:D ne var ne yok bebisler nasıl uyudu mu ben şimdi uyuttum bir bakiyim ne var ne yok dedim sevgiler muhabbeti sarmış burayı sanırım :D 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
14 Şubat zehirlenmesi yaşıyoruz sorma
tarafından
Öyle olur zaten bazı günler buralar dolar taşar bende yeni girdim bayadir gormiyordum nasılsın
tarafından
İyidr cnm sen Nslsn hyrdr neden girmedin?
tarafından
Şükür bende iyiyim canım bir oyun tutturdum genelde ona Giriyorum ev işleri ve coduktan kalan vaktinde buraya giremiyorum o yüzden ;D
-Reklam-
0 oy
(164,298 puan) tarafından
Baby boyum uyudu yildiz teyzesiii 
tarafından
Yirim onu uyisumda büyüsün minnoş nasılsın sevda
(164,298 puan) tarafından
Iyim valla sen nasilsin napiyon
tarafından
İyiyim bende aynı cocuk ev ugrasiyom
0 oy
tarafından
Bir pazartesi olaydı
tarafından
Hahaaa anliyore seni
0 oy
tarafından
Çocuk bakiyom napim sen
tarafından
İyiyim çok şükür bizim çocukta çok zor çok yoruyor sinir krizine sokuyor beni b arada bir oyuna taktik kafayı boş vaktimde ordayım buraya giremiyorum fazla
tarafından
Ay bende girdim bugün büyük oğlumla sağolsun asla konuşmaktan laftan anlamıyor napcam ben hiç bilmiyorum
tarafından
Bayadir böyleyim ben hayır dur yapma demeden anlamıyor çocuk ağladım geçende resmen oturup  bizimkiler yasitlar senle zaten esimdeebe geldi beni gördü bundan sonra buna hayiri ogreticez bu böyle olmaz çok simarmis falan dedi sonra yapamaması gereken bişey olduğumda eğildim yere gözlerime bak dedim s sınırlıve ciddi bir şekilde yapma falan dedim bir kaç kez tekrar ettim ve gerçekten işe yarıyor onlar anlıyorlar bizi artık çocuk gibi değilde buyukmus gibi davranmayı dene
tarafından
Kiz benumki simarmadan değil inadindan hakaten olmaz dediğin an deliriyor sabrımı zorluyor uyurken sabrımı zorluyor ben artık kafamı vuruyorum duvarlara tahammül edemiyorum çünkü öyle böyle değil
tarafından
Bizimkide çok inat aynı ben olmaz deyince kafasını yere vuruyor ağlıyor bende hiç oralı olmuyorum birşey firlaryor sinirleniyor Muş güya bende firlatiyorum yani biraz korkması çekinmedi gerekiyor senden canim
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Hic belli olmuyor yokluğun :D
tarafından
Anladım zaten olsun sıkıntı yok;D

İlgili sorular

+3 oy
19 cevap 1,240 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 571 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu