Kızlar herkese selamlar. Benim 3 tane dünyalar güzeli kızım var .Onları canımdan çok seviyorum. Aynı şekilde eşimde çok düşkün kızlarına. Ama çevre baskısı bıktırdı beni artık birdaha dogur belki oğlun olur hele kayınvalidem sürekli arayıp renkli olup olmadığımı soruyor bunaldım artık Allah rızası için dua edin bana sağlıklı bir şekilde hayırlı bir erkek evlat versin inşallah Rabbim banada kayınvalidem beni her gördüğünde ağlıyor oğlumun erkek çocuğu yok diye okadar bunalıma ki artık son bikere daha şansımı deneyim dedim artık lütfen Rabbim hamilelerin duasını kabul edermisin benim için de dua ederseniz çok mutlu olurum şimdiden herkesten Allah razı olsun
ben olsam kayinvalidem icin cocuk yapmam evladin kizi erkegi olmaz uc yavruna Allah saglik versin.
Ahh nasıl üzülüyorum böyle erkek evlat için ısrar edenlere.. allah yardımcın olsun inşallah bu baskılardan kurtulursun allah gönlüne göre versin 3kizin varmış allah sana o duyguyu yatırmış inşallah birde oğlan sevgisini tattırır..
Erkek bebek isteyenler için dua var hamile kalır kalmaz oku ins tabiki Rabbim neyi layık gördüyse o olur ama bence yinede duanın açmadığı kapı yoktur
Ona soylesene cinsiyeti anne değil baba belirliyor bilimsel olarak boyle
Ne kadar cahilce laflar...aldirma dicem ama biliyorum ki uzuluyorsun..ama kaynananin bilmedigi bir sey var bebegin cinsiyetini erkegin sperminin kalitesi ve genleri belirler yani sana hangi kromozon geliyorsa sen onu doguruyosun cinsiyetin anneyle bir alakasi yok bir daha sana boyle bisey soylerse sende bunu soyle ona kapatsin cenesini internetten arastirip saha detayli bilgi alabilirsin soyledigim seyle ilgili..evlat evlattir hangi zamanda kalmis bunlarin beyni
Kadin olarak erkekleri ustun gormesi agzi acik izlenecek turden bisey ... Allah akil fikir versin ya
Canim allahim herkesin gønlune gøre versin ama illa erkek erkek olsun olucak kiz istemiyorum felan diye det yapmayin allahin gucune gider allahim belki bu defa erkek verir alin size erkek evladi der okadar isyana ama belki o evlat hayirsiz Olur belki basinizi belaya sokar yani anladinizmi Canim bence Ilk ønce saglik sihat hayirli evlat olmasin dileyin zaten hayirliysa zaten allahim size verir erkek evlat.. tabi anliyorum gænul erkek de ister kizda ama bence bukadar diretmeyin Oda gunah canim
E buda kiz olursa bi daha mi doguracaksn erkek olana kadr ne kadr sacma düşünce kaynanan tam bi eski kafa galiba oğlumun oglu yok die aglamak nedir yaaa gercekten pes oyle diyeceğine hayrli evlat olsn saglikli olsn dese keske allah size bi erkek cocuk verse sakat yada itin kopugun onde gideni olsa sizi dovse evden atsa ilerde daha mi iyi bunlari yasayan cok insan var yani allah ahyrlisini versin
Ayy okdr sinirleniyorum ki böyle insanlara kızın olsa oğlanda olsun oğlan olunca kızında olsun derler. Evladın kızı erkeği olmaz cnm nice insanlar var bir evlat kokusuna hasret doktordan doktora hastaneden hastaneye gezen kız veya erkek önemli değil Allahım bir evladımız olsun diye dualar eden çiftler var, sn etraftakileri takma cnm biri bişey diyincede evlat evlattır kızı erkeği olmaz de.
Gereksiz insanlar çok biliyorlar doğursunlar aynı şey benim başıma geldi benim ilk gebeliğim erkek olduğunu öğrendik kaynana kız istiyordu hayalleri suya düştü valla ben altta kalmıyorum ister sevsin beni ister sevmesin çok biliyosan doğursaydın sen kiz dedim bi erkek bi etmissin gelmişsin beni yargiliyosun bunu veren allah sağlıklı olsun diye dua edeceğine dedine bak dedim mortingen oldu hiç altta kalmaya niyetim yok eşimde zaten sağolsun ağzını açmadı
Evlat ayrımı hiç bir zaman yapmadim 6 yaşında oğlum var 2.ye tekrar erkek bebek bekliyorum.kayinvalidene deki cinsiyeti belirleyen oglun ben değilim
Cnm suan hamilemisin acaba
canim sen millete bakma onemli olan hayirli evlat olmasi erkek olsa hayirsiz olsa nolcak millet bos konusuyor benim de bir oglum var hep bi kizim olsun istemistim ikinciye hamileyim o da erkek ama Allah bunu nasip etmis saglikli olsun da onemli olan o sonucta benim cocugum benim gozumde cok degerli elaleme bakma seninnelindeki birsey degil ve 4. de kiz olmayacagi ne malum benim dayim da oglu olsun cok istedi 6 tane kizi oldu oglu olmadi Allah diledigine kiz diledigine oglan verir ondan gelene raziyiz saglikli olsun da onemli olan o
1,487,995 soru
24,323,603 cevap
345,402 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın