0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından
Kızçeler yarın 40mız çıkıyor çok şükür. Öncelikle benim kadın doğum kontrolüne gitmem gerekir mi, doktorum bişey söylemedi. Bide sezeryan sonrası ilişki için sorun yaratır mı 42. 43. gün de filan

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk önce jinekolok görmesi lazım doktorun karar verecek ilişkiye
(3,521 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
40 dan sonra ilişki için kimseye danışmanım tabi haldur güldür oldu bittiye gelmemeli yavaşça dikkatlice yapın ilk bı kaç sefer ben onuncu gün gittim kontrole hala gitmediysen sende git canı. Önce kontrole git bı şey demezlerse ilişki yönünden de sorunnolmayacaktir
(3,521 puan) tarafından
10.gün bende gittim canım doktor da bişey demedi kararsız kaldım bende sağol
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canim doktorun doğumdan sonra gel demedimi normalde çağırması görmesi lazım ben 40ım çıktıktan sonra kendimi hazır hissetmemiştim o yüzden afedersin doğumdan tam 2 ay sonra oldu ama bunun içinde yine bi doktoruna mutlaka görün 
(3,521 puan) tarafından
Yok canım sorun yoktu şükür çağırmadı da zaten, kız afedersin hamileliğim sıkıntılı olduğu için olmadı çok özür dilerim adam bi an önce kırkım çıksın diye bekliyor ☺️ sağol canım
(9,610 puan) tarafından
Estagfirullah sende sağol canım ☺ onlarda haklılar bi bakıma ama işte dediğim gibi o zaman kendini çok yıpratmadan dikkat ederek zorlamadan devam edebilirsiniz ama lütfen sütün seni korumadigini da unutma olurmu önlemlerini al yoksa benim gibi bi kaç sonra hamile kalırsın ☺☺☺
(3,521 puan) tarafından
Ay yok ondan zaten acayip korkuyorum iğne yaptırıxam bide eşim korunacak ona rağmen olursa rabbimin takdiri ☺️
(9,610 puan) tarafından
Bizde de eşim korunuyodu kazaya kurban gittim ama çok şükür Allah yine nasip etti biz oğlumdan önce se 2 sene o şekilde korunduk o 2 sene içinde hiç kaza olmadı oğlumu düşünerek yaptık planlı oldu tabi bide Allah nasip etti ama bunda da aynı şekilde korunmamiza  rağmen hamile kaldım Allah verdi mi veriyo karşı gelemiyoruz boynumuz kıldan ince Allah hepsine önce can sağlığı versin olmayan herkese de bu duyguyu tattirsin inşallah ❤
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle canım rabbim ol derse oluyor rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin, isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
tarafından

Gusulinğ almışsan sıkıntı olmaz

Bide doğumdan sonra hiç kontrole gitmedısen git istersen baksın 
(3,521 puan) tarafından
10.gün gitmiştim canım teşekkür ederim
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Çağırdı beni ama gitmemiştim :ermm:

(3,521 puan) tarafından
Ya sağol canım kırkdamı çağırmıştı
(12,524 puan) tarafından
Evett
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Doktor kontrolüne gitmen gerekiyo canm
(3,521 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(503 puan) tarafından
bende sezeryan yapmıştım. 50. günde gel bi muayene edelim dedi. gittik muyeneye tamam bişey yok ama bir fitil hamilelikten dolayı rahim florası bozuluyor. ilişki sırasında da oradan virüs,iltihap kapma riskin var,bu fitil bitene kadar ilişki yok daha sonra problem olmaz artık demişti. bizde öyle yaptık 
(3,521 puan) tarafından
Ya sağol canım
(503 puan) tarafından
rica ederim canım
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Doktor 2 ay dedi bize ama 2 aya 4-5 gün vardı bizim 
(3,521 puan) tarafından
Ya sağol canım
0 oy
tarafından
Kanaman bitti dikislerin iyilestiyse iliskiye girebilirsin dr 1 haftalikken cagiriyo seni cagirmafi mi
(3,521 puan) tarafından
Bitti canım, dikişlerde de sorun yok 10 günlükken gitmiştim
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Bn doğum yapalı 53 gun oldu. Beni sadcee dikis aldirmaya çağırdı diyorum.40 ckinc gel demedi. Bnde gitmedim. Dikisimde bi sorun yoktu alınırken. Kndimi dd iyi hissediyorum şuan dr a da gidemem bebegimle.henüz iliski de olmadı zaten
(3,521 puan) tarafından
Benim dikişim yok canım yapıştırma oldu 10.gün gittim kırkda gel filan diye bişey demedi bende sormayı unuttum
(1,325 puan) tarafından
Benimde yapıştırma da iki  kenardan  ip vardi olmuştu aldilar bnde anlamadim canim. Banada demesiler gitmedim de sormadım da
(3,521 puan) tarafından
He bende yok canım sağol
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Ben hatırlamıyorum ama doktor çağırmadı beni sıkıntı da olmadı
(3,521 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(867 puan) tarafından

Cuma dogum oldu pazartesi hem oglum için hem benim için gitmiştik sonra hiç cağıtmadı 

(3,521 puan) tarafından
Bende 10 günlükken gitmiştim kırkda gidiliyor mu diye merak ettim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yareneda (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 762 göst.
6 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulnazyilmaz (1,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 605 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 445 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,301 cevap

334,102 kullanıcı

...