0 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Sorun hediye alıp almamak dil sorun eşine saygı sevgi göstermek ben ne saygı nede sevgi alıyorum eşimden umursamaz beni takmaz kızar bağırır Sover şiddette uyguladı ben herşeyi sineye cektm sevgililer günü mesela tamam almamış olabilir bı güzel sözde parayla dil durumun olmaz anlarım ama var durumun niye yani ne eksiğimiz var benim derdim o üzülüyorum ister istemez ilgi bekliyorum yanlızım ailem uzak bı eşim bı vocugum vr başka kimsem yok oda bana iki güzel söz soylemicekse bağrına basmicaksa sevmicekse batsın ozman 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Birisi eşim şunu aldı sevgililer günündeddeyip paylaşınca üzülüyosun dimi :(

(2,350 puan) tarafından
İçim parcalaniyor
tarafından
Farkındayım oyüzden böyle yazdım benlik bi durum yok aslında ama olmayanlar napsın :(
(2,350 puan) tarafından
Evet onu yanlış anlıyorlar. Her kadın özeldir her eş özeldir erkek veya kadın farketmez ilgi bekler
tarafından
Elbette haklısın sende Rabbim yardımcın olsun
(2,350 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne yapcan canm bnm eşimde öyle olmasına rağmen almaz almasa bile güzel bir söz söyleyebilir burdan ve  başka yerde paylasilanlari ben bile görünce üzülüyorm 
(2,350 puan) tarafından
Ben de çok üzülüyorum tamam almasn bana bsy istemiyorum ama bı bağrına bassa nasılsın dese ihtiyacın varmı dese dünyalar benim olcak
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Üzülme canım herkes dört dörtlük değil burda Allah yuvana huzur mutluluk versin bol bol dua et ❤️
(2,350 puan) tarafından
Canım yoruldum sabır kalmadı çok skldm artk amin canm
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Üzülme.sen degerlisin bunu sen bil baskasi bilmesede olur.allahm kalbine gore versin insallah
(2,350 puan) tarafından
Amin ama insan üzülüyor ister istemez
(3,101 puan) tarafından
Uzulur uzulmezmi insan.heoimiz insaniz.bu kiskanma degl imrenme.insallah hersey cok guzel olur hayatnda
(2,350 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
(594 puan) tarafından
Benim paylaştığım posttan sonra oldu seni uzmek istemedim valla paylastim doye cok pisman oldum :((((
(2,350 puan) tarafından
Yok kuzum seninle alakası yok sadece burda gormedimki hediye alınmasını çevremde de çok imrendim sadexe
(594 puan) tarafından
Sende haklisin canim. Allah'ım kalbine gore versin ❣️❣️❣️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 992 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 549 göst.
0 oy
7 cevap 661 göst.
1 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,883 soru

24,175,258 cevap

336,073 kullanıcı

...