0 oy
634 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından

Kutuyu 2 saatte açtık. Furkan'la kaç saatte kurarız bilmiyorum :) 

image

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Güle güle kullan canım hayırlı olsun.

Nacizane fikrim dışardan gelen ürünleri önce 2 gün bekletiyorum hiç ellemwdwn sonra dezanfekte ediyorum öyle kullanıyorum.

Kurye ile virüs taşıma 3.siradaydi:-(
(613 puan) tarafından
Evet kuzum ben de normalde bikaç gün balkonda bırakıyorum. Ama bunu bekleyemedim. Her tarafını çamaşır suyuyla iki kez silip ellerimi de defalarca yıkayıp öyle aldım içeri.
-Reklam-
0 oy
(257 puan) tarafından
Kolay gelsin:-) güle güle kullan
0 oy
tarafından
Silme ozelıgı var mı canım hangi marka
tarafından
Tamam canım haber bekliyorum senden cok sagol ❤️
(613 puan) tarafından
Tamam canım:) Ben akşam süpürttüm evin bi kısmını. Çok güzel süpürüyor. Ortalıkta hiç bişey bırakmadı altı. Hem sert zeminde hem halıda denedim. Sert zemin pürüzsüz zaten :) halıda da günlük süpürge işini görecek kadar süpürüyor bence gayet yeterli. Haritalamasını daha yapacak vaktim olmadı. Ama yatağın altında denedim. Yatağın ayaklarına rağmen hiç takılmadan her bir tarafını aldı yatağın altının. Silmesini de ben bi kendim süpürüp öyle denincem bikaç güne :) sadece şu var sürekli gidip geldiği için haliyle süpürmesi zaman alıyor. Onun başında dikilirsen sabırsızlandırıyo:) bize göre yavaş. Kendi halinde bırakıp gözün görmezse işini gayet iyi yapıyor velhasıl :)
tarafından
Cok sagol canim bilgi verdıgın ıcın Bız arkasından bakarız ıyı supurdu mu diye klasik turk kadını ahahhaha
(613 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum sesli güldürdün beni :)))
tarafından
Var bir takıntımız canım illa takip edecez agagab
0 oy
tarafından
Aman olsun da kurması kalsın kardes
(613 puan) tarafından
Durumun varsa al kuzum. Günlük süpürgeyi yapsa bebekli insanlarız çok büyük rahatlık..
0 oy
tarafından
Kuzum memnun kalırsan bana da yazarmisin burdan mutlaka 
(613 puan) tarafından
Valla mutfağı süpürttüm Furkan hiç fırsat vermedi ama ona rağmen çok çok iyi süpürdü. Kullandıkça yazarım tabi ki.
0 oy
(68 puan) tarafından
Ben de s6 Max aldım hala gelmedi bu hangi model canim
(613 puan) tarafından
S6 da gözün hiç arkada kalmasın :) gülerek kullan :) bu Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro
(68 puan) tarafından
Öyle mi içim rahatladı çok saol canimsen de güle güle kullan
(613 puan) tarafından
Evet çok çok daha iyi. Kullanan arkadaşım var. Ama bu benim işimi görür diye ben fazla para vermedim. Sen de gülerek kullanasın :)
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Kurduktan sonra Furkan bey üstüne çıkıp gezmesin de :D

(613 puan) tarafından
Kucağına almaya çalışıyor :D altındaki tekerlekleri gösterdik kitapçığı okurken oyalansın diye. Şimdi hep atıyla oynuyum derdinde :))
0 oy
(4,651 puan) tarafından

Sizde işi bitince bana da yardıma gönder :D

(613 puan) tarafından
Tabi gönderiyim çalışsın bir sürü para verdik konu komşuyu hep süpürsün :D
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ayy cok iyi beyazını niye almadin canım 
(613 puan) tarafından
İnanır mısın hiç rengine dikkat etmemişim. Dün arkadaşım sormuştu. Bilmiyorum ki ne renk aldım dedim. Ama çok önemli değil bence alırken de o yüzden dikkat etmedim sanırım. :)
0 oy
tarafından
Kurulumu icin youtuba bak cnm. Kurduktan sonra ilk once kenarlari supur u tikla. Tum evin kenarlarini supursun odalarin haritalarini cikarsin. 
(613 puan) tarafından
Furkan uyusun da öyle uğraşalım diyoruz. En zor kısmı haritasını çıkarmak olacak bizim için. Furkan hiç fırsat vermiyor peşinde sürekli. İnşallah onu başarırsak gerisi kolay olacak.
0 oy
tarafından
Güle güle kullan canım
0 oy
tarafından
Kuzum haritası ni haliya göre değil de odanın tüm kenarları na göre yaptır ben 2 hafta zor öğrendim
(613 puan) tarafından
Voplu mu derken kuzum?
tarafından
Canım seninki silme de yapiyormu sadece supurgemi
tarafından
Su deposu varmı yani paspas yapiyormu eşit sızma yavaş sızma falan var o yüzden sordum
(613 puan) tarafından
Ha evet silme yapıyormuş ama daha deneyemedim ki.
tarafından
Emiş gücünü otomatik yap halıya falan gelince daha hızlı dönüyor emiş gücü artıyor cnm

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 608 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde SevdeF (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 829 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 295 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 383 göst.