0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Merhaba yarın kırk günüm doluyor normal doğum yaptım dikişlerim vardı baya kanamam normalde durmuş fakat bı dikiş yerinden hala kan geliyor ve şişkinlik var sertleşmiş niye acaba kaşıntı ve yanma da yok enfeksoyonda kaşıntı ve yanma var diye biliyordum

9 Cevaplar

0 oy
(3,725 puan) tarafından
Bence bir doktora gidin 
tarafından
Önemli biseymi acaba ya gideyim olmadı teşekürler
(3,725 puan) tarafından
İltihap olabilir
tarafından
Anladım canım sağol
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Muhtemelen açılmıştir bnmkide öyleydi çünkü
tarafından
Peki naptın canım  açılmışsa napcam bu durumda
(7,934 puan) tarafından
Tekrar dikerler
tarafından
en korktuğum şey yaa:( sağol canim
0 oy
(13,306 puan) tarafından
İltihap kapmasın doktora git istersen 
tarafından
Ama iltihap  olsaydı  yanma ve kaşıntı olmaz mıydı
(13,306 puan) tarafından
Olurdu da kapanması lazımdı çoktan
tarafından
Doktora gideyim oylyse . sağol canim
(13,306 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Baya olmuş kanama olması normal degil, iyileşmesi bile lazımdı. Git görün bence. Şişkinlik genelde fazla ayakta durmaktan dikiş ödem yapıyor.
tarafından
Evet canım geldiğim günden beri sürekli ayakta iş yapiyom bide bebeğim kuvezdeydi mecbur sürekli gidip geliyordum  kendi kendine geçer mi bu durum
tarafından
Maalesef kendi kendine geçmez. Doktora gitmen lazım krem verir en azından
tarafından
Of ya tmm canım çok teşekür ederim
0 oy
(402 puan) tarafından
Dikiş tam kapanmamıştır canım. Doktoruna görün krem verir mikrop kapmaması için ve o bölgedeki hücrelerin kendini yenilemesi için.
tarafından
Öyleyse doktora kesin gitmem lazım tesekur ederm
(402 puan) tarafından
Rica ederim. Doktora gidene kadar temiz ve kuru tut o bölgeyi canım
tarafından
Tmm canım dedigni yapayım çok sagol
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Enfeksiyon kapmıştır ihmal etme canım git doktora
tarafından
Tmm canım pazartesi gideyim mecbur artık tesekur ederim
0 oy
(181 puan) tarafından

Mantar enfeksiyonu olmuş gibime geliyor bir doktora gitmende fayda var dikiş yerinde kanama olması hiç hiç normal değil en fazla doğumdan sonra 3.-4. gün kanama olmaması lazım diye düşünüyorum şişlik ve kaşıntı diyorsun dediğim gibi mantar olmuş olabilir mutlaka en yakın zamanda doktora gidin mantar ilerlerse içine doğru ilerleyebilir vaginal bir fitil verirler muhtemel o fitili ilk gün kullandığın zaman aşırı kaşıntı oluyor ikinci kullandığın zaman da hiç bir kaşıntı olmuyor birde merhem verecek ve elinde batikon varsa gazlı bez ile temizle orayı mikrobu ölsün Allah şifa versin inşallah :angel:

tarafından
Yanlış yazdım canım kusura bakma düzelttim enfeksiyon ve kaşıntı yok bildiğim kadarıyla emfeksiyonda yanma kaşıntı olurdu şişkinlik var dikiş yerinde  kanıyor birde
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benimde bacağıma doğru olan dikiş açılmış gibi duruyordu doktorum çok zorlamışsin dedi krem verdi onu kullandım ıgleşti
tarafından
İnslhh açılma felan yoktur en korktuğm şey tekrar dikiş olmak .tesekur ederim canım
(3,679 puan) tarafından
Benimki atmadı canım inşaallah olmaz ameliyatlar yerlerine birlestirsin diye bir krem var ondan kullandım geçti çok şükür hatta oğlum sünnet olunca ona da o kremi verdiler
tarafından
İnsallh canım ya Çok sağol  Allah razı olsun
0 oy
(42 puan) tarafından
Benimde 40 gun oldu dun dogum yapali dikislerim 1 haftadir dusuyor sana tavsiyem canim esine eczaneden batikon aldir diger adiyla tentirdiyot onunla sabah aksam esin sana pansuman yapsin birde onun haricindr legenin icine sicak su dok birde o batikonu icine otur etinin dayandigi kadar insAllah duser benim oyle dustu yoksa cok zor duser ayricada kuru tutmaya calis ne kadar kuru tutarsan cabuk iyilesir iyice kurula orayi
tarafından
Vala canım doğum yaptığından beri bişey sürmedim bı hap yazdı doktor bide benimkiler düşmüş düştüğü yerde şişkinlik var sert olmuş kaniyor niye olmuş onu anlamadım
(42 puan) tarafından
O zaman bi doktora gorun canim istersen zaman kaybetmeden enfeksiyon falan kaptiysa n belki tedavi ederler
tarafından
Kendimde sağlık calisaniyim aslında ama çok çok korkuyorum hastaneye gitmeye  heleki dogum yaptığından beri çalışmak bile istemiyorum o kadarki doğumda korktum mecbur kaldım artık canım gideyim teşekürler
(42 puan) tarafından
Gecmis olsun canim ihmal etme saglik nede olsa daha kotusu olmadan gorun Allahin izniyle birsey olmaz
tarafından
Amin insalhh canım yaa Allah razı olsun senden

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Asenat (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 277 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Asenat (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 336 göst.
23 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kbrayc (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,309 soru

24,084,322 cevap

331,390 kullanıcı

...