0 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (1,284 puan) tarafından
11 aylık oğluma philips aventin pipetli suluğunu aldım fakst çekmeyi bilemedi.. Chicconun alıştırma bardağını kullanıyorduk o biberon gibi olunca onu çekiyordu ona alıştı sanırım ama şimdi ben bu pipetli suluğa nasıl alıştıracam acaba. Çocuk pipeti ısırıyor bilemiyor çekmesini. Sizler nasıl öğrettiniz

11 Cevaplar

0 oy
(2,100 puan) tarafından
Oğlumda biberon suluk içer pipetten bişey içmek istemiyor ısırıyor anca 14 aylık :) bende surda bekleyim :)
(1,284 puan) tarafından
Ne olduğunu anlayamadı hiç :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin ki yine pipeti falan ısırıyor benim oğlum 10aylik daha hayatinda biberon görmedi su falan verince bardaktan cok geliyo boğazında kaliyor biberona da alisamadi bi turlu issiriyo oyun oynuyo icine ne kattiysam bilemedi hep bardak istiyo fazla suda icemiyo :( pipetli alsam çekebilirmi acaba
(1,284 puan) tarafından
Yaa kuzum seninki daha zormuş. Olmazsa bi dene bu bebişlerin hali hiç belli olmuyor ki bakarsın cidden içer
tarafından
Bakalım denicem canım çünkü gerçekten cok zor oluyor her su içtiğinde canimdan can gidiyo morariyo bende senin aldigin markadan alicam arastirmistim baya guzel
(1,284 puan) tarafından
Bende baya araştırmıştım canım tanıdıklarımda memnun olunca bildiğimi alıyım en iyisi diye byndan aldım güzel kullanışlı duruyor. Tabi kullanabilirsek inşallah :)
(613 puan) tarafından
Kuzum wee baby nin suluğunu denedin mi? Benim oğlumda öyleydi. Onunla içebildi sadece o aylarda. Şimdi ufaktan bardağa geçiyor. Pipetliyi çok nadir alıyor dışarıda filan.
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Oğlum hiç biberon almadı emzik falan almadı o yüzden onların kullanılmasını bilmiyor. Ben normal pipet aldım önce ona gösterdim bak böyle olacak diye hüp hüp yaptım oyunla falan öğrendi şimdi de pipetli fincan gibi bir şey aldım e bebekten çok severek kullanıyor. 
(1,284 puan) tarafından
Kaç aylıktı canım bebişin o sıralarda. Bende başta pipet ile damla damla ağzına vererek mi alıştırsam ki diyordum
(1,629 puan) tarafından
1 yaşından sonra vermeye başladım pipet şuan 17 aylık olacak 1 hafta sonra
0 oy
tarafından

2 yaşına kadar ancak öğrenir benimkide pek bilmiyo ne yazıkki 

(1,284 puan) tarafından
Arkadaşımın bebeği 8 aylık ne güzel içiyordu. Bebişten bebişe göre de değişiyor Demekki
tarafından
Boşver zamanla içerler neden kendini yoruyonki koy biberona yada suluğuna içsin
0 oy
(613 puan) tarafından
Ağzına ver kuzum yanlışlıkla çekiyor bakıyor bişey geliyor içinden sonra hep çekiyor :)) 
(1,284 puan) tarafından
Isırıyor daha kullanamadan pipetin ucu kopacak diye korktum :)) olmazsa evdeki rastgele pipetlerle bi alıştırıyım canım sonra onu deniyim bakıyım sonuç ne olacak :)
(613 puan) tarafından
Evet o da mantıklı. Biz de kullanmıştık normal pipet kemirsin o arada da alışsın diye. Sen diyince aklıma geldi :))
0 oy
(3,834 puan) tarafından
wee baby aldik iki adet onu kullaniyor uzun suredir. suan 16 aylik yasindan once almistik. hic biberon kullanmadi. bardakla vermeyi denedim ilk basta pek yapamadi. mecbur pipetli suluga gectik ama simdi hesaplayinca bayaadir kullaniyormus yani. hüpp diye tarif ettim ben bi sure. ilk bi ay bende vazgececektim ama ogrendi
0 oy
(306 puan) tarafından

Kızım 10 aylık. 9 aylıkken pipetli suluk almıştım bir kaç gün içemedi. Sonra içmeye başladı şaşırmıştım bende. :) sürekli eline verdim ya da ulaşabileceği yerlere koydum. İnstagramda bir sayfada görmüştüm kadın pipetten suyu biraz çekip eliyle sıkıyordu pipeti sonra bebeğine veriyordu uç kısmında kalan suyu bebeği içiyordu. Öyle öğretmiş. Karşısında pipetle bir şey içseniz ona da suluğu verseniz. Belki öyle de öğrenebilir. 

0 oy
tarafından
Benimki 12 aylıkken içti ilk beceremedi ben de gösterdim sonra hemen alıştı hep elinin altında çok iyi oluyor bardakla da veriyorum ama suluk hep göz önünde olduğu için benim vermemi beklemiyor en azından 
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Erken değil içebilir önce meyve suyu ile başla alttan sık agizina gelsin öyle öyle çekmeyi öğrenecek birden çekemez yada şişeye su koy pipet tak alttan sık 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Yani aslında pek bişey yapmadım oda emmeye kalktı ilk biberonun ucunu sonra ben çekiyor gibi yaptım taklit etti öğrendi 2 dk icinde
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Kendisi öğrendi elinde ya da ulaşabileceği bi yerde dursun oynaya oynaya çözer benim bebeğim hiç biberon tutmadı pipetliyi eline 8 9 aylıkken verdim oynaya oynaya çözdü

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 627 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (749 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
20 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,268 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 165 göst.

Kategoriler

1,471,464 soru

24,099,403 cevap

332,306 kullanıcı

...