0 oy
533 göst.
Diğer kategorisinde (1,452 puan) tarafından
Kızlar biz iki katlı müstakil evde alt katta oturuyoruz üsttede 6 aylık evli bi çift oturuyor ev sahibin başka evi var ırda oturuyordu şimdi ordaki evi satmişlar buraya kendleri gelecekmiş evden çıkın dediler bize yukardakinede kış günü evde bulamıyoz bnm eşim o yüzden sinirli uyandı burda oturmak hiç istemiyor o köyde yaşamak istiyordu neyse bna sinirli tabi biz kavga ettik bi güzel eşim geldi bana tokat attı huzurumuz kaçtı neyse 1 2 saat geçti yukardaki adam geldi eve oda karısını kndi ailesinin yakınında ev tutup oraya götürmek istiyor kadında gitmem diyor baya bir kavga ettiler sesleri geliyodu sonra adam kadını baya dövüyodu sesleri geliyodu araya dayılarının kızı girmiş bitişik oturuyor onlarda duyunca gelmişler neyse adam karısına bişey fırlatınca araya giren kuzeninin kafasına gelmiş kızın kafası nasıl kanıyordu bizm arabayla hastaneye götürdüler 9 dikiş atılmış durduk yere kışın günü huzurumuz bozuldu onlarında bizmde 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,757 puan) tarafından

6aylik karısını o şekilde döven erkeğe de ne adam derim ne koca nede insan 

Lan sizin ne suçnuz var erkeklerde gitsinler ev sahibi ile knssnlar kbkma ama diyecek çok ağır sözler var da günah diye susuorm

(1,452 puan) tarafından
İşte geri.zekalılar bnm eşim köyde anasıyla yaşamak istiyodu bn istemedim diye merkeze geldi 3 senedir evliyiz hep bna der bişey olsa senin yüzünden geldik buraya diye
(3,757 puan) tarafından
Geldi ise geldi yaw sen onun için aileni brkiorsn şehir dgstrdn belki kadın yaparken iyide erkek yapınca neden gotleri klkr anlamam
Ölüm yok ya ucunda
(1,452 puan) tarafından
Bnm ailem daha uzakta evet kız kndisi zaten merkezde çalışıyordu beni köye oturtacaktı kndi servis le gidip gelecekti her gün bn kabul etmedim bn neden köyde kalıyorum sen zaten burda çalışıyorsun dedim
(3,757 puan) tarafından
İyi etmişsin cancağızim inan taviz verme güzelce kns hep ama taviz verme sen cekecksn kahrını o işe gidip glck umrsmyck birşey
(1,452 puan) tarafından
Aynn öyle cnm
-Reklam-
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Lanet olsun boyle ev sahiplerine sanki hix zorluk cekmediler gibi anlamıyorlar insanin derdinden
(1,452 puan) tarafından
Onlarda mecbur bi sebepten satmışlar evi ama 1 ay içinde kışın günü ev mi taşinir yukardaki kadın hamile bnimde 2 küçük çocugum var
0 oy
(74 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım inşallah ❤
(1,452 puan) tarafından
Aminnn amin işlh nolur dua edin bize binada ne onların huzuru kaldı ne bizim iki gündür geçmeyen bi bsş agrısı geldi sıkıntıdan Rabbim aydıgınlıgına çıkarsın
(74 puan) tarafından
Yâr ve yardımcınız olsun Allah.Hayra yor unutma bu günler de geçecek.Aldigin nefes bile gelip geçiyor bak.Hicbiri kalıcı değil kalp kırmayın.
(1,452 puan) tarafından
Amin işlh cnm bi geçseydi bugünler yukardaki kadınada üzülüyorum bu saat olmuş hala kavga ediyolar bagırarak aglıyor kadın
(74 puan) tarafından
Rabbim kimsenin huzurunu kaçırtmasın inşallah.
(1,452 puan) tarafından
Aminn aminnn
0 oy
(3,239 puan) tarafından
O eli karılarına değil yiyorsa ev sahiplerine kaldırsınlar esin sanada mı vurdu 
(3,239 puan) tarafından
Elleri kırılsın inşallah ya
(1,452 puan) tarafından
İşlh işlh cnm bn aileme gdicektim o bna vurunca telefonumu aldı sakladı aratmadı çıkar gider komşudan ararım dedim bırakmadı gönlümü almaya çalıştı oglum artık herşeyi anlıyor o üzülmesin diye konuştum ama affedemiyorum içimden
(3,239 puan) tarafından
Işe gidince çık git canım o gidince aileni ara
(1,452 puan) tarafından
İki tane çocugum var o an bıraksa gidecektim ama şimdi çocuklarım için sabrediyorum herşey daha kötü olmazın diye affetmiş gbi yapıyorum
(3,239 puan) tarafından
Anladım canım ne diyim
0 oy
(472 puan) tarafından
edebsiz bari yazı bekleseydi ****** kara kışda bu yapılırmı ne insanlar var yahu kafam almıyor inşallah sizin için hayırlısı olur
(1,452 puan) tarafından
Amin cnm onlarda mecbur bi sebepten satmış evi onların sattıgı adam onlara 40 gün içinde çıkın demiş bunlarda zar zor 2 ay demişler bizede 1 aya kadar siz çıkın sizin oturdugunuz eve tadilat yaptırcaz diyorlar kış günü boş ev bulamıyoruz bizde
(472 puan) tarafından
O zaman bişey diyemem desene adamında günahını aldım dedim keyiften yapyo hakkınızda hayırlısı artık
(1,452 puan) tarafından
Evet cnm ama ev sahibini mecbur kılanlar oldu samimiyiz anlattı herşeyi mecburen sattılar evi bize bunları yaşatan onları mecbur bıraklar yüzünden
0 oy
(66 puan) tarafından
Benim ev sahibimde hamile oldugum dönem emlakciya vermişti satmak icin. Adamda tuttugunu bizim eve getiriyodu karnim burnumda her aksam evimde tanimadigim insanlar!. En sonunda 9.aya az kalmisti ben bebegimle sokakta kalicaz diye uyuyamamaya sürekli ağlamaya başlamiştim, eşimde gidip cikmiyorum evden ne bicim insansin sen diye çikişti sonrasinda anca anlamişti hatasini vazgecti satmaktan. Hala ayni evde oturuyoruz zam bile yapmadi. Halden anlamiyorlar anladiklari dille söylemek gerekiyo bazen.
(1,452 puan) tarafından
Onşarfa mecbur bi sebet satmışlar evi cnm onların evi alan adam illa hemen cıkın diyormuş onlarda bize diyor siz çıkın ki biz gelelim diye
0 oy
(3,851 puan) tarafından
Ev sahiplerinin gözü doymuyor Allah hiç yoklukla sınamamış onları. Darda koyan da darda kalsın İnşaAllah. Allah büyük.. 
(1,452 puan) tarafından
Aminnn cnm aminn ev sahibide öecbur bi sebeten sattı biliyoruz ama onlarıda mecbur kılanlar var evlerini sattıkları adam acele ettiriyor çıkın diye Allah hepsini görüyor
(3,851 puan) tarafından
Kim darda koyuyorsa artık.. 2 senelik evliyim 2 senede 2 ev değiştirdim. Bi kaç gün önce ev sahibi hazirana kadar başınızın çaresine bakın evi satıcam dedi. O kadar üzgünüm ki. Her eve emek sarfedip güzelleştiriyorum sonra hep aynısı oluyor. O yüzden postu görünce üzüldüm çok. Eşinle tartışma birbirinizi kırmayın olmuyor istediğimiz gibi hiç bişey malesef kuzum.
(1,452 puan) tarafından
Bnim eşim çok sinirli ev arıyoz bulamıyoz sinirden bana patlıyo
(3,851 puan) tarafından
O da patlayacak yer aramasın sen ondan daha üzgünsündür bu durumda daha mağdur olan da kadın oluyor. İş üstüne iş bi sürü şey malesef.
(1,452 puan) tarafından
Aynn öyle cnm
0 oy
tarafından
Of canım ya bız boyle seyler yasamadık ama bızımde ev sahıbı cıkın ben gırcem dedı esım bu kışta nereye gıdım dedi bızınde aramız bozuldu lojmana gırelım dedı yasanacak gıbı degıl orası cok agladım vala arkadaslara gıttık esı kendı falan soyledo lojjmanda yasanmaz dıye anca oyle vazgectı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,229 göst.
24 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 302 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (380 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,292 soru

24,137,249 cevap

334,362 kullanıcı

...