0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından
Sorum yukarıda arkadaşlar yarın doktora soylicem ama şuan içim içimi yiyor bilen cevaplayabilir mi lütfen tam pipisinin olduğu yerde kan

9 Cevaplar

0 oy
(12,964 puan) tarafından
Susuz kalmış galiba mama veriyormısun yada sütün yetiyor mu
(175 puan) tarafından
Daha 2 gün oldu doğum yapalı sezeryan oldum sütüm henüz gelmedi. Ama mama veriyorum
(12,964 puan) tarafından
Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum genelde doymayınca olur derler
(175 puan) tarafından
İnşallah oyledir
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Koyu renkli mi nasıl
(175 puan) tarafından
Yok koyu değil pembemsi
(2,387 puan) tarafından
Bebeğin bezinde görülen koyu renkli leke genellikle kan değildir. Bebeğin çişinde bulunan ürik asit kristalleri hazır bez teknolojisindeki teknikler nedeniyle bezin üst tarafında kalır ve oksitlenerek pembe, somon, kiremit rengi, turuncu bir renk alır. Sıkıntı yok bebe de ama istersen doktora da götür
(175 puan) tarafından
İnşallah dediğiniz gibidir çok korktum
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Bende kan zannedip götürmüştüm ama değil dedi doktor korkma yani degikdir insallh
(175 puan) tarafından
Ay inşallah canım. Zaten sarılık Canim.burnumda bide bunu görünce çok korktum
(1,908 puan) tarafından
Pipisinin geldiği yer turuncu demi eğer öyleyse korkma idrarda bı taşmış o sakıncalı bişey degil
(175 puan) tarafından
Peki tamam cok teşekkür ederim
(1,908 puan) tarafından
Rica ederim geçmiş olsun
tarafından
Korkma insallah bi sey degil o benim kizimda sarılıktan yatti bezinde gordum onlar kristaller dedi susuz kalmısti.ama benim kizim yinede git icin rahatlasin canim
0 oy
(345 puan) tarafından
Canım bendede olmustu susuz kaldıgı ıcın demıstı doktorumuz ama korkulacak bıswy degıl sakın teles yapma yınede rahat edemıceksen doktora goster
(175 puan) tarafından
Sarılık bebeğim yarın teste götürcez zaten gidince sorcam ama. Şimdi bezinde öyle görünce çok korktum duramadim buraya sordum
0 oy
(256 puan) tarafından
Eğer mama veriyosan ardindan 1 cay kasigi su ver her mamadan sonra mama susuzluk yapar
0 oy
(70 puan) tarafından
Korkma canım ilk öle oluyor Dr dedi bizde hastaneden cıkmadan kendide görmüştü ilk idrarda olur dedi 
0 oy
(476 puan) tarafından
Aynısı benim kızimda da oldu yeni dogan bebeklerde bir süre genitalde kan olabiliyor bir miktar. Anneden geçen hormonlar sebebiyle kan olabiliyormuş. Kızlarda adet görme gibi adlandırilabiliyor. Aynı şekilde erkek bebeklerde olabiliyormuş bu durum. Bizim doktorumuz bu şekilde açıklamıştı bize bir iki hafta içinde geçiyormuş bu durum. Korkmanıza gerek yok tabi siz yinede kendi doktorunuza belirtin durumu. Bizim doktor ilk muayenede direk bezini açıp bakıp az bir pembemi kanı görünce çok güzel demişti. Açıklamıştı durumu. 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Sürekli devam ederse açlık ve susuzluktan olur bndede kızım 3-4 günlükken bir defa oldu geçti arkadaşımın oğlundan 3-4 gün olunca hastaneye gittiler yüksek ateşten arkadaşım emzirip doydugunu düşününce mamada vermemiş çocuk aç kalmıştı 600 gram vermişti 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 385 göst.
27 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
24 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 286 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde boncuğum♥️‍‍♥️ (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 455 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Merveyirmibeş (430 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,898 soru

24,104,569 cevap

332,619 kullanıcı

...