0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Kizlar ben 28 haftalık hamileyim ve idrarimi tutamıyorum kime sorsam özel bölgen genişlemiş ondan diyorkar

2 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Hayır canım bebegin mesanene baskı yapiyo o yüzden sürekli tuvaletin var gibi oluyo veya çok sık geliyo 
(9,610 puan) tarafından
Yok canım ya özel bilginle alakası yok çok afedersin özel bolgen genisliyo olabilir ama idrarın geldiği yerinde genisliyicek hali yokya
(402 puan) tarafından
Ne bilm bende şaşırdım dedim bide buraya sorayım iyi etmişim valla:)
(9,610 puan) tarafından
Ağzı olan konusuyo boşver ☺️  senin daha iyi günlerin ben son 1 ayında falan artık tuvalet kapısında oturuyodum Allah sana kolaylık versin ☺️
(402 puan) tarafından
Saol cnm :)
(9,610 puan) tarafından
Sende sağol canım benim hayırlı geceler :)
-Reklam-
0 oy
(5,213 puan) tarafından
kız bende 29haftalığım bana da oluyo bazen bebişler büyüyo baskı oluyo ondandır :) 
(402 puan) tarafından
Ay ne bilm genişlemiş falan diyince korktum
(5,213 puan) tarafından
üff her denilene bakma sen millet konuşmayı sever internete de girip bakma en doğrusunu doktor der kontrollerinde not alıp sorr en temizi :)
(402 puan) tarafından
Nsl sorsam ki acaba erkek ya çekiniyorum
(5,213 puan) tarafından
benimkide erkek bende başlarda çekiniyodım şimdi neler soruyorum bebişimin sağlığından önemli değil hiçbişey canım sor. deki idrarımı tutamıyorum de bişey olmaz
(402 puan) tarafından
Bu arada adasiz benim ismim de tugba :) konrtolum  1 ay sonra zaten normal dogumuda genişleme olmasin diye yapmiucam özele gidiyorum istege gore Rabbım nasip ederse sezeryan olucam
(5,213 puan) tarafından
tuğba memnun oldum bende korkumdan sezeryan olucam özele gidiyorum salı kontrolüm var inşallah unutmazsam senşn durumunuda kendimmiş gibi sorarım ama çok unutkanım inşallah unutmam :)
(402 puan) tarafından
Ben sana hatırlatırım cnm sali gunu:)) inşallah
(5,213 puan) tarafından
inşallah canım :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,792 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
0 oy
0 cevap 67 göst.
8 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ruya123 (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,019 soru

24,163,048 cevap

335,465 kullanıcı

...