0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (3,799 puan) tarafından
Sizce hangisi . Her ikisiininde hem avantajı hem dezavantajı var. Sizin fikriniz nedir . Bugün iki markete gittim hem şok hem bim. Şok ta kartim sıkıntı vermedi bimde hata verdi . Nakit de olmayınca mecbur geri biraktim. Tekrar şoka gittim orda sorun yaşamadım.  Bim de kaç kere aldiklarimi iade ettim nedense orda sorun veriyo . Gidesim gelmiyo artik bime 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Para tutmaktan nefret ettigim icin karta yukluyorum genelde. Cogunlukla internet alisverisi yapiyoeum zaten o yuzdende surekli kartimda bulunduruyirum
(3,799 puan) tarafından
Böyle benim gibi sorun yaşamamak için köşe de nakit tut canım
-Reklam-
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Aslında kart olsa iyi her zaman nakit para bulunmuyor o an 
(3,799 puan) tarafından
Kart iyi ama bazen sorun oluyo
0 oy
(5,397 puan) tarafından

Ben coook uzun zaman oldu nakit taşımayalı =) bazen zor buluyorum eşimden alıyorum :D karta o kadar alıştım ki çok rahat ne kayboluyor ne öyle bi de hesabımı takip ediyorum ne harcamışım görüyorum bu da bi avantaj

(3,799 puan) tarafından
Bende karttan yanayim mobilden herşeyi hallederim . Market lerde arada hata veriyo o yüzden nakitde şart kıyıda
(5,397 puan) tarafından
Doğrudur canım şükür benim hiç hata vermedi. Gerçi biri verse diğerini kullanıyorum. Belki de o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım
(3,799 puan) tarafından
Bazen birinde limiti az oluyo cok olani kullanıyorum tutar fazla  olunca.  Bu bimden başka yerde başıma gelmedi ama
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Günlerden kart günü shshsh

(3,799 puan) tarafından
Aynen . Bugun beni yarı yolda bıraktı
0 oy
(3,807 puan) tarafından
Bende karttan almayı tercih ediyorum elimde nakit olduğunda sanki çok çabuk bitiyormuş param gibi geliyor. :D Kredi kartı ocağımıza incir ağacı dikiyor onu napcaz bilmiyorum. ://
(3,799 puan) tarafından
Krediler ah krediler adı batsin bu kredilerin.lânet krediler.
(3,807 puan) tarafından
Pandemi de daha da çok yormaya başladı herkesi özellikle ://
(3,799 puan) tarafından
Aynen aynen. Inşallah borcu bitince kapatcam hepsini sadece hesap kartimi kullancam
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Hangi kart canım?
(3,799 puan) tarafından
Bimde daha önce de bi 2 kartim var ikiside hata verdi . Ama bu sadece bimde böyle niyeyse
(2,493 puan) tarafından
Benim kartım da bazı yerlerde geçmiyor ondan sordum
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Genel olarak kart kullanıyoruz
0 oy
tarafından
Bende 100 tl haric nakit hic olmaz canm sevmiyorum cunku kartla yapiyorun ve hasap yapmasi daha rahat oluyo net bankaciligiyla.tabi birde o pis paraya dokunmak istemiyorum
0 oy
tarafından
Kartın avantajı var tabii..netteki çoğu alışveriş sitedi kartla ödemeye indirim bile veriyor..mesela getir migros hemen gibi uygulamalar da kartla ödeme olunca indirim yapıyor..dün pizza sipariş verdik mesela nakit 61 tl dedi kartı seçtim 45 tl ödedim..bir de içinde kuruş kalsa bile kullanırsın ben her gün gazete alıyorum kupon için param olmadığında eşime diyorum bana para gönder hemen hesaba atıyor atmye gitmeden kullanıyorum..nakitin avantajı da oluyor mesela duraktasın büfe var su ihtiyacın var kart geçmiyor nakit lazım oluyor..en azından bir hesap kartı olmalı
(3,799 puan) tarafından
Hesap karti canım benim bahsettigim
0 oy
(5,213 puan) tarafından
eğer zamanında ödeme yapılacaksa kredi kartı kullanmak çok mantıklı çünkü bankalarda ona göre puan oluşuyo ilerde kredi çekmek istediğinde de yğksek tutarlı kredi veriolar. ama sorumsuzca davranılırda ödenmezse sıkıntı büyük oluyo genelde
(5,213 puan) tarafından
buarada bence bimde sorun var bizde eşimle geçende gittik temassız limitiniz doldu dedi sonra şoka gittik kullandık temassızı anlamadım bende
(3,799 puan) tarafından
Bana da hata veriyo dedi kartta sorun var dedi. Ayni kartla başka marketten bide avmde kullandim
0 oy
tarafından
Ufff o kart rezilliği bende de oluyor tekrar malzemeleri bırakırken nasıl utanıyor insan
(3,799 puan) tarafından
Şok ta yada başka yerde hiç başıma gelmedi.  Ama bimde hep hangi kartim olursa olsun hep sorun yaşadım ya.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 224 göst.
+2 oy
9 cevap 321 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 155 göst.
23 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (330 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,685 soru

24,048,111 cevap

329,515 kullanıcı

...