0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Kizlar 37 gun once 3.bebegimi dogurdum.5 yasinda kizim 22 aylik birde oglum var ve bn bu yeni duzene alisamiyorum surekli agliyorum yetisemiyorum hicbiseyr cocujlardan kafami kaldirip bi disari bile bakamiyorum ozellikle aksam ustu icime bi bogulma hissi geliyor nefes alamiyorum baslarda gecer dedim ama gecmiyor yanimda kimsede yok umutsuzluga karamsarliga dusuyorum.doktora gidim diyorum bu sefer ilac verir bebegimi emziremezsem diye gitmekte istemiyorum ama bu halimle basa cikamiyorum bitkin dusuyorum varmi benim gibi olup atlatan ne yapim ne edim bilemiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bol bol la havle cek cnm Allah kolaylık versin 
-Reklam-
0 oy
(12,994 puan) tarafından
Lohusa depresyonundasın hala zamanla oturur düzenin 3 çocuk kolay değil tabiki sabret elbet geçecek hele beben biraz büyüsün bi çoğumuzun geçtik o yollardan
(10 puan) tarafından
Biliorum gececek ama zaman durmus gibi
0 oy
tarafından

Benim tek bebeğim var ve ben de aynı seyi yaşadım, akşam olunca özellikle içime bir sıkıntı otururdu. Bebeğim uyusa bile hiç rahatlama hissetmezdim aman nasilsa yine uyanacak diye düşünüp kendimi bogardim. Sen bu süreçten iki kez geçmişsin zaten, ne hissettin bilmiyorum ama benimki böyleydi ve şuan kızım sekiz buçuk aylık çok şükür geçti. Öyle hissetmen o kadar normal ki. Ben bunu tek çocukta hissettiysem sana ihtiyacı olan üç çocuk. Eminim çok da güzel yetişiyosundur. Ne yaparsan yap o yetersizlik duygusu hep var. Ama iki çocuğunun bakımını hamileyken bile aksatmamissin, şimdi de üç cocuguna bakıyorsun maşallah daha ne olsun ki. Ufaklık biraz daha büyüsün diğerleriyle oynamaya başlasin seyrine doyum olmaz <3

(10 puan) tarafından
Evt gececigini biliyorum biraz buyusun daha guzel olacak hersey ama bi fanusun icindeyim sanki cikamiyorum ordan.bak bunu yazdigini okurken bile agliyorum
tarafından
O kadar iyi anlıyorum ki seni, şimdi bile hatırlıyorum kafesin içine hapsolmusum hissini. Sanki beni bağlamışlar kıpırdayamiyor gibiydim. Yalnız değilsin canım
0 oy
(325 puan) tarafından
Canım Allah yardımcın olsun sabret geçer bu günler benm de aynı akşamüstü bir daralma oluyordu içimde boğuluyormuşum gibi nedensiz yere şu an yok ama neden öyle olduğunu bilmiyorum 
(10 puan) tarafından
Allh yardimcimiz olsun ins gececek
0 oy
(4,065 puan) tarafından
İnşirah suresi dinle icine ferahlik gelecek Allah kolaylik versin 
(10 puan) tarafından
Okuyorum bol bol.amin
(4,065 puan) tarafından
İnşallah  gecer

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,106 soru