0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar çok ikiniyor ağlıyor. Biraz tuvaletini yaptı hepsi sümüksü idi. . Karnı pek sert değil. Onu rahatlatacak neyapabilirim.  Fitil kiycaak cesaretim yok. Hiç gaz sorunu olmadığı için gaz damlası almayi da düşünmemiştim. Neyapilbilr

7 Cevaplar

0 oy
(12,993 puan) tarafından
Zeytinyağı verebilirsin 1 çay kaşığı 
tarafından
Direk ağzına vermesin ya z.yagini bebekler yutamiyor benim kardeşim ölüyordu biseyine karistirsjn
tarafından
Az gelmezmmi bir çay kasigi
(12,993 puan) tarafından
Az Az versin bence bişi olmaz direk verme ama bende hep öyle verdim az gelmez canm küçük daha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora götursene hem sümüksü madem büyük cisi hem yapamıyor belliki başka sıkıntı var
tarafından
Valla çiş yapmada sorun yok. Mama vermeye başladım ondandır muhtemelen.
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Zeytinyağı ver Bi çay kaşığı bide karnışına masaj yap
tarafından
Tmm cnm ama sabah vermişti.. pek bı işe yaramadı sanki.
(2,387 puan) tarafından
Banyo yaptırmayı da Bi dene belkim düzelir
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Evet zeytin yağı ver ve poposuna da masaj yap yağla 
tarafından
Tmm cnm. Teşekkür ederim.zytin yağını biraz verdim açıkçası ama azmi oldu acaba çay kaşığı kadr mamasina koyup verdim
0 oy
(30 puan) tarafından
Banyo yaptirabilirsin karnina masaj yapabilirsin ama 3 gün yapmasa korkma ama biraz yaptiysa bugünük o ona yeter fazla hic bir şey yapma karin ustu yatirabilirsin dizine sat nasil donuyorsa oyle yavaşca masaj yapabilirsin benim doktorum bize bunari demişti ve öylede yaptik 5 gün olupta yapmadiysa ozaman derece yaparsin demişti benim doktorum ama bana asla fitil koymami tavsiye etmemishti
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Bı cay kasıgı mamasına karıstır demıstı doktor bana her ogunu ne koyuodum
tarafından
Kabızlığı yokken de mamasina her seferinde koyulabilir mi
(1,038 puan) tarafından
Kabızlıgı yokken koymana gerek yok canim. Bı zararı yok demıstı zeytinyagının bizimki sureklı kabızdı hıc kendi yapamıodu. Zeytinyagı kulak cubuguyla poposunu uyarın demıstı.
(37 puan) tarafından
Kaç günde bir yaptınız kulaak çubuğunu
0 oy
(508 puan) tarafından
Ben hiç fitil kullanmadım kullanma taraftarı da değilim zeytinyağı icirin ve popsuna önlü arkalı zeytinyağı masajı yapın geçmiş olsun.
(5,095 puan) tarafından
Kuzu tarihine bakarak cevapla postları
(508 puan) tarafından
Pardon dikkat etmedim karşıma çıkınca cevap vermek istedim bir de bu kısmını yeni keşfettim dikkat etmedim tekrar özü dilerim
(5,095 puan) tarafından
Kız olurmu niye özür diliyorsun .yeni gelenler hep yapıyor bunu bende yaptım zamanında:))) bi sorunun en altına kadar inince o soruya benzer sorular çıkar onlar genelde eski sorulardır canım. Öğrenirsin sende yavaş yavaş;)
(508 puan) tarafından
Teşekkürler canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 273 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde biri_iste (731 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 319 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu