0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Son 5-10 dkkadır sanki regli olacakmışım gibi kasığımda ağrım var hafif hafif sancı gibi değil ağrı gibi. İlk regli olacağın gün ağrı olur ya aynen o şekilde. Belimde de ağrı var regli olcam gibi. Doğum sancısı böyle birşey mi yoksa baslangicimi ? 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet başlangıcı olabilir o şekilde başlıyor 
tarafından
Gerçekten mi ? Son bir saattir teli sarja takayım diye mutfakta oturmusm sandalyede o mu rahatsız etti acaba diye düşündüm ?
tarafından
Yok canım öyle basliyor sancılar artmasını bekle istersen
tarafından
Tmam canım teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Artmasını bekle doğumda o şekil başlıyor 
tarafından
Ayy Allah'ım yardım etsin heyecandan bayilcam şimdi :( stresten dogurcam galiba
(14,061 puan) tarafından
Korkma sağlıkla kucağına alırsın inşaallah ☺
tarafından
İnşallah canım Allah'ım herkesn yardımcısı olsun ❤️
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Başlangıç böyle oluyor yalancı sancı da olabilir doğum sancısı çok farklı Bi acı anlarsın illaki
tarafından
Şuan şiddetli değil kasık ağrım geçti ama belim halen ağrıyor
0 oy
tarafından
Sancıların başlıyor olabilir canım şiddeti artar arası kısalırsa bi doktora gidersin 
tarafından
Tamam canım ://
0 oy
tarafından
Kaç haftaliksin şuan sancı 5 dakikada bir gelir 10 saniye kadar sürer geri gider kusma var mi
tarafından
Kusmam yok ama afedersin bugün balgam var gibi bir öksürük tuttu kusucam sandım ama kusmadim
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Bebişin kaçıncı haftası bide sık sık geliyorsa başlangıcı olma ihtimali yüksek hastaneye gidin nts baksınlar
tarafından
38 hfta bilmem kaç günlük Allah'ım kafam bulaniklasti heyecandan panikledim kızın gununuse unuttum :/
(2,387 puan) tarafından
Ayy hastaneye git hemen açılma var mı Bi baksınlar belki geliyordur ama 38 daha doğmaya var gibi :o heyecan yapma sakin kalmaya çalış
tarafından
Ağrılarım siddetlenirse ozaman gidicem canım şimdi gidince alttan yüz kere muayene ederler :(
(2,387 puan) tarafından
Tamam canım bizede haberdar et durumdan
tarafından
Tamam canım post açarım ❤️
0 oy
(1,664 puan) tarafından

Günün geldiyse dogum sancisidir buyuk ihtimall bak bende heyecanlandim simdi sanki ben dogurcam gibi :D saglikla al kucagina yavrunu 10 dk bir geliyorsa dogum sancisidirr 

tarafından
Regli ağrısıyla aynımı oluyormuş ? Şaşırdım . Ayy bende heyecanlandım altima edicem şimdi :D
(1,664 puan) tarafından
Kiz dikkat et valla her an gelebilirrr :D
tarafından
Ayy kız sus iyice heyecan yaptım valla doğum çantasına baktım bebeğe yelek koymamisim onu koydum :D emzikle biberonu yıkayacam.
(1,664 puan) tarafından
Canim tek avazda insallah hayirli haberlerini bekliyoruzz:D sancilarini takip et su leke faln gelirsee hastaneye gitt saglikla inş
tarafından
İnşallah kuzum teşekkür ederim ❤️☺️
0 oy
(811 puan) tarafından

Ayy çok heyecanlandm ya pek yorum yapmıyorum ama seni postlarndan takip ediyodum hep :ninja::D

Normal doğum yapmadığım için doğum sancısımı bilemiyorum bu arada canım 

tarafından
Kız heyecandan altıma sica.cam şimdi :D sanırım korkudan hahahah :D
(811 puan) tarafından
Ayy Allah'ım ya ahaha :D
Korkma canım inşallah bi avazda doğurursun zaten geçenki postunda doktorun açılma başlamış demişti dmi ?
tarafından
Evet canım az bir açılma var demişti çantanı hazır tut demişti. Zaten bebeği aşağıda hissediyorum. Acaba baskı mı yapıyor kasiga ? Ondan mi kasığım ağrıdı ki ? Halen doğum yapacağıma inanmak istemiyorum sanırım hahhayytt kız hiç aklım başımda değil tansiyonum düştümü çıktı mı birseyler oluyor valla hadii hayırlısı ❤️ bu arada teşekkür ederim canım postlarimi takip ettiğin için ❤️☺️❤️
(811 puan) tarafından
Rica ederim canım sakin ol sen yinede bence sen kolay doğurcaksn.
Ablamında bebek aşağıdaydı evde biraz sancı çekti sıklaşınca hastaneye gtti açıklığı 5-6 cm olmuştu bile 1 saatede doğurdu Allah sana ablamn doğumu gbi doğum nasip etsin
tarafından
Allah'ım herkese kolay doğum nasip etsin canım inşallah ❤️
0 oy
(17,006 puan) tarafından
Evet doğum sancısı , şiddeti ve gelme siklıği arttıkça dogum yaklaşıyor demektir.
tarafından
Peki bu sonradan ağrı geçip birdaha böyle sancım olmazsa yalancı sancımı oluyor ? Devamı gelmezse ?
(17,006 puan) tarafından
Evet devamı gelmezse yalanci sancıdir.
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(469 puan) tarafından

Bu tür sorular sorardım bnde suyun geldiğini nasıl anlarız,doğum belirtisi nasıl olur merak ederdim.kimisi derdi ki adet ağrısı gbi olur derdi.alakasi bile yokmuş su.diye kadr hiç yaşamadığın kadr yoğun ve şiddetli bı ağrı oluyo canm elini kessen kesigin acisindan çok yani korkma sezeryan doğum isteyen ben bile doğurdum :Dgelince yeridne bile duramiyosn merak etme:D

tarafından
Ozaman doğum değil yalancı sancımı bu ?? İnşallah öyledir heyecandan tansiyonum ya düştü ya çıktı :D iyi degilimm :D
0 oy
tarafından
Yalancı sancı da olabilir. Beni iki hafta boyunca öyle bir ağrıyla bekletti kızım. Dakika tut ne kadar sürüyor bir ağrı, ne zamandan ne zamana giriyor? Bunlar önemli
tarafından
Şimdi bir ağrım yok canım sanırım yalancı sanciydi
tarafından
Ağrı geldiği zaman uzan  eğer geçiyorsa yalancı sancıdır. Ve eğer gerçek sancı geldiyse bir yerde toplanır bebeğin. Karnında bir yer taş gibi olur. Bunlar da asıl sancının belirtileri. Ve sen sen ol sancısını biraz evde çek.  Hurma ye bol su iç. Doğum anında güce ihtiyacın olacak. Rabbim kolay ve güzel doğum nasip etsin. Evladınla kavuşmayı nasip etsin size ❤️
tarafından
Aminn canım dediklerini yapacam hemen hastaneye gtmycem alttan muayene edip duruyorlar. Bide onunla uğraşamam.
tarafından
Bir de sancın geldiği vakit oturup kalkma hareketini yap. Kalçanla dairesel hareketler yap. En son geçti derken tekrar geliyor. İşte o zaman doğum başlamış oluyor zaten. Rabbim bir avazda kurtarsın.
tarafından
Doğumdan önce yanında kim olursa rica et beline masaj yapsın her sancı girdiğinde. Annemden Allah razı olsun onun hakkı ödenmez (hele ki doğumu gördükten sonra bunu daha çok düşünüyorum bir mucize çünkü Allah'ın güzel bir mucizesi) doğumdan hemen önce masaj yaptı böyle çok rahatladım
0 oy
(19 puan) tarafından
Ayy doğum sancıdıysa rabbim kolaylıkla dogurmani sağlasın inşallah canım sağ salim bebeğine kucağına al inşallah
tarafından
Ayy inşallah canım amin  ❤️☺️
0 oy
tarafından
Doğum sancısı adet sancisiyla aynı zaten. Sadece şiddetlisi. Ağrıların sıklaşinca hastaneye git. Yoksa zırt pırt alttan parmakliyolar. En gıcık olduğum sey. 
tarafından
Aynen benimde öyle. O yüzden bekliyorum canım şuan sadece az bi kasik ağrım var okadar.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,306 soru

24,042,782 cevap

329,203 kullanıcı

...