0 oy
975 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Alt kata yazın Bi aile taşındı. Küçük çocukları var bebekte var. Kadınada sorun yok ama adam tam Bi ruh hastası  Geldiğinden beri tamir sesleri bitmedi kaç kere yöneticiye sikayet ettik bu arada ben evine tamir yaptığını sasnmıyorum elektrikçiymiş Bi şeyleri tamir yapıp sattığını düşünüyorum. Neyse şikayetten sonra gece tamir yapmayı azalttı ama bu seferde sabahın köründe ses yapıo çıldırcam artık ev aldığımıza pişman oldum. Sabahtan beri gürültü bıktım bebeği uyuatamadım bütün gün huysuzlandı. Normalde en geç öğle 2 de uyuyan kızım saat 6 oldu şimdi uyudu. Bende sırf gıcıklığına evde kızımla top oynadım hemde güm güm pislik herif gecede oynuycam görürsün!!

18 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ohhh iyi olmuş boşver laftan anlamayana bu yakışırdı. 
tarafından
Laftan anlayan Bi tip değil zibidi gibi aynı
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Çocuk olsa neyse de koca adam. Tavuz tavizi doğurur uyarın bence kendiniz 
tarafından
Serseri gibi laftan da anlamıo inşallah yazın gönderirler daire kapıcı dairesi
0 oy
(8,315 puan) tarafından
İstemsizce güldüm ya Allah yardımcın olsun valla komşu nasip işi çoğunun yüzü gülmüyor
tarafından
Oturduğu yer kapıcı dairesi kimse memnun değil ondan inşallah yazın gönderirler ya serseri tipli bişey
0 oy
tarafından
Kimse seni lincleyemez valla bu konu başına gelmeyen bilmez.

Yaz boyunca gece 3lere kadar matkap çalıştırdı komsum
tarafından
Ay bu pislikde öyle doğrudüzgün işe gtmio yorulmuo pislik. Benim eşim gecede çalışıo yorgunluktan gözünü açamıo
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Oylede olursa zit gidersiniz birbirinize kavga falan olur Allah korusun polisi ara şikayet et ugrasilmz boylesiyle
tarafından
Yönetici kaç kere uyardı orası kapıcı dairesi kirada ödememiş ne bu rahatlık anlamıyorum inşallah yazın gönderirler bıktım vala
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Tamir seslerine hiç tahammülüm yok mecburi durumlar olabilir e hergün olmazki görgüsüzlük bnce
tarafından
Hergün ya evi resmen dükkan gibi kullanıo
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Bosuna dememis buyuklerimiz ev alma komsu al Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi zor bi durum yaa .allah sabir versinn 
tarafından
Geldiğinden beri bıktık ya
0 oy
tarafından
Ay şikayet bnde de var her gün bir tadilat artık gına gldi tamda oğlumu uyuttuğm esnada matkap sesi bnde sinirden duvara birşeyler fırlatıyorum artk evde ceviz kırıyorum inat :D
tarafından
Bu resmen evi dükkana çevirdi bıktık ya
0 oy
(402 puan) tarafından
Valla boşuna ev alma komşu al demişler. Komşunun gerçekten terbiyelisi laftan anlayanı lazım. İnsana ev sattıranları var. Çekmek zorunda değilsin valla sen de yap gürültü
tarafından
Gecede yapcam Vala laftan anlamıo sorunlu
0 oy
tarafından

Keßke apartman değilde müstakil ev yapılsa her yere:D

tarafından
Gece eşim çalışıo müstakil evde korkarım ben yoksa en iyisi o tabikide. Adam sorunlu çıktı bide bagrıp çagrıyo çocuklarına pislik
0 oy
(7,931 puan) tarafından
zabıtaya şikayet et resmen evi dükkan gibi kullanıyor
tarafından
Vala öyle ya bide arabasına elektrikçi diye numara yazmış pislik evde tamir yapıp para kazanıyo
0 oy
tarafından

Canım komşu ne demek çok iyi bilirim. Sırf alt katta ki komşum yüzünden evi satıp başka yerden almayı düşünüyoruz. Kadın çok güler yüzlü ne alsa pazardan ben hamileyken al canın çeker diye kapıma kadar getirirdi. Ama ben ona o nalet kocasından korktuğuma bir selamdan başkasını veremezdim. Kadına etmediğini bırakmadı. 2 kız çocuğu var ufacık. Allahım o sesler. Küfürler. Ben hayatımda ne böyle küfür gördüm ne böyle bir adam. Sabaha karşı onların sesine az uyanmadım. Bebeğim doğar doğmaz eşim de askere gideceği için ailemin yanına geldim. Ama şimdi eşim gelince mecbur eve döneceğiz hem evimi çok özledim hemde hiç gitmek istemiyorum:(

tarafından
Bu adamda öyle sorunlu pislik çocuklarına bagırıp çagrıyo. Otoparkta yüksek sesle telefonla konuşuo evde gece gündüz tamir. Doğrudüzgün işe gtmio o yüzdende gecesi gündüzü yok kaç kere şikayet ettik laf anlıycak tip değil zibidi gibi. Bide arabasına elektrikçi diye numara yazmış eve iş getiriyo para kazanıo gürültüsünü biz çekiyoruz. Yöneticiyi görürsem sölüycem yazın bunu göndersinler oturduğu yerde kapıcı dairesi kira bile vermemiş neyine güveniosa bu kdar
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ohh iyi olmuş  böylelerine hak  Walla  ben de yapabilsem  keşke  kiraciyim  birde  ew sahibi  gecenin 2 de 3 de temizlik  yapıyor  süpürge  açıyor  mutfakta  iş  yapıyor  bıktım  Walla 
tarafından
Bende bıktım çocuğu uyuyamıyorum onun yüzünden düzenimiz bozuluyo
(5,941 puan) tarafından
En iyisini  yapıyorsun  canım boş ver
0 oy
tarafından
Haklısın ama belki pandemi yüzünden para kazanmaya calisyordur bilemedim gidip eşiyle konuşsan olmaz mı 
tarafından
Serseri tipli Bi adam gecenin 2 buçuğunda arabayla gelio bangır bangır müzik açmış hiç acınacak Bi adam değil. Çocuklarına da bagırıp çagrıyo. Evi dükkana çevirdi resmen aylardır gürültü çekiyorum kızımı uyutamıyorum evde bebek olduğunu biliyor şikayette ettik ama saygısız. Yazın inşallah gönderirler kapıcı dairesi bide kirayı bile ödememiş ama gecenin köründe evine gelio serseri
tarafından
O zaman iyi yapmışsın
0 oy
tarafından
Allah sabır versin canım 
tarafından
Amin Vala Bi an önce gitmesi Lazım
0 oy
tarafından
Laftan anlamayana yapican en iyisi o bizde ust komşudan çekiyoruz yakında aşağı inecekler tepemize. Cocuk hasta uyanıyor ağlıyor morarıyor diyincede biizm çocuklarda gaz sancısı çekiyordu zamanında diyip geçiyorlar ilk kez aşağıdan çok hafif vurdum hemen eşimi aramış şikayete hem suçlu hem güçlü ler 
tarafından
Benimkisi alt katta düşün ben ondan çekiyorum pislik
0 oy
(30,209 puan) tarafından

Haklısın bu durumda

tarafından
Laftan anlamıo
0 oy
(472 puan) tarafından
En iyisini yaptın laftan anlamazlar 
tarafından
Gerçekten anlamıo sorunlu ya