0 oy
243 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (175 puan) tarafından
Kızlar kusura bakmayın adını tam bilemediğim için böyle yazdım başlığı uygun değilse kapatmayın nolur

Altı kakaolu kek ortası muhallebi üstü kakaolu puding olan bir tatlı yapmak istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir, muhallebi ve puding ev yapımı olacak 

Benim sorum şu, muhallebi üstüne puding karışmadan dökülür mü, dökülürse karışır mı birbirine? Ya da karışmaması için dolapta ne kadar bekletmeliyim?

Ya da elinde böyle bir tarifi olan varsa paylaşabilir mi lütfen 

5 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Sıcak dökersen karışır en az 3 saat beklemesi lazım kuzu 
(175 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :)
Puding de mi soğuk olacak
(13,306 puan) tarafından
Önce keki yap üstüne kremayı dök üç saat donsun sonra puding i dök o da bir donsun sen bugünden başla yarın yersiniz ağız tadıyla
-Reklam-
0 oy
(580 puan) tarafından
Önce bekletip soğutman lazım cnm 
(175 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, puding de mi soğuk olacak
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Canımcım ağlayan keki mi diyorsun onun üstüne çikolatalı sos dökülüyor bide mulallebi soğuk pudng ilik olursa karışmaz bir birine 
(175 puan) tarafından
Evde çikolata sos yok da ondan puding olur mu acaba dedim, teşekkür ederim canım, puding ılık mı olacak
(12,964 puan) tarafından
Canım ağlayan kek e krem şanti kullanılıyor sen farklı yapacam diyorsan muhallebi iyice soğusun buz dolabında puding ılık olsun
(12,964 puan) tarafından
Şöyle de yapabilirsin kekini yapıp sütle ıslat üzerine muhallebi dök soğuyunca kakao ele üstüne öyle de güzel oluyor
0 oy
(17,160 puan) tarafından
Muhallebi ile puding nerdeyse birbirinin aynısı ve birbirlerine karısırlar. Sen ağlayan pasta diyorsun sanirım. Orta kat muhallebi degil krem  şanti olacak.
(175 puan) tarafından
Soğuk olsa da karışır mı peki
Evde krem şanti yok şimdi almaya da gidemem onun yerine nasıl bişey olabilir sence i
(17,160 puan) tarafından
Ikiside soğuk olursa karışmaz canım ama tadı iyi olur mu bilmiyorum. Keki çok yumuşatmaz inşallah.
0 oy
(777 puan) tarafından
Sanki muhallebinin üzerine çikolatalı sos döksen daha iyi olur gibi geldi bana
(175 puan) tarafından
Evde çikolatalı sos yok şimdi almaya da gidemem, onun yerine ne olabilir sence

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 226 göst.
0 oy
7 cevap 208 göst.
0 oy
4 cevap 224 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.

Kategoriler

1,471,047 soru

24,093,509 cevap

331,909 kullanıcı

...