0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (735 puan) tarafından

image

sizce sancılarım çok mu:angel:

8 Cevaplar

0 oy
(30,116 puan) tarafından

Şiddetli sancı gozukkmii gibi ama 

(735 puan) tarafından
Doktor dedi doğum sancıları dedim hissetmiyorum 2 cm aciklik var rahim incelmiş dedi yatış verelim dedi. Bi sıkıntı olmadığı için kabul eğmedim pazartesi tekrar kontrole gidicem.
(30,116 puan) tarafından
Hm sağlıkla kucağına alırsın inşAllah
(735 puan) tarafından
Amin inşaallah ♡
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sancin duzensiz cikmis canm kac haftaliksin
(735 puan) tarafından
40+0  haftaligim
tarafından
Gunun de gelmis bi avazda kurtulursun insallah
(735 puan) tarafından
Sancılarımı hissetmiyorum. Amin inşaallah:)
0 oy
tarafından
Sanci cikmis ama bilemedim ki hayirlisiyla bir avazda dogur insallah
(735 puan) tarafından
Amin inşaallah doktor bu hafta daha bekleyecek dedi gelmez se suni sanci verirler galiba. Amin inşaallah ♡
tarafından
Insallah kendi sancinla dogurursun canim ya
(735 puan) tarafından
Inşaallah:)
0 oy
(163,427 puan) tarafından
Duzenli degil bacim
(735 puan) tarafından
Zaten hiç birini hissetmiyorum bu hafta daha bekleyecek eğer gelen olmazsa büyük ihtimal suni sanci vercekler
0 oy
tarafından
Bı sancı varda sıklaşmamiş canm 
(735 puan) tarafından
Olan sancıyı da hissetmiyorum ki :)) doktor en fazla bu hafta daha bekleriz dedi eğer gelmezse büyük ihtimal suni sanci verirler
tarafından
Ayy aklıma doğuma gitttigin günkü nst kağıdı geldi :)) aralıklı sancım. War bayaga da warsa sende hisssetmeyenlerdensin. Sıklastiginda hisssedirsin canm onuda hisssrtmezsen suni sancı da hisssedersin. İnsalllah açilmanda olurda bı avazda kurtulur alırsın bebeğini kucağına alllah yardımcın olsun
(735 puan) tarafından
1 hafta önce çile gittiğimde 2 cm acikligim vardı ebe baktı hala aynıydı dedi rahminde incelme de var işte bakalım ne olck. Amin inşaallah ♡
tarafından
14 saaat deli gibi sancı çektim acillmam 7 cm oldu gel görki yine sezeryan doğurdum.  O kadar normal doğum isterken. Alllah hakkında hayrlisi versin bı avazda kurtarsın :)
(735 puan) tarafından
Insan en çok ona üzülüyor o kadar sanci  çekiyorsun sonradan sezeryan olcağı  bilse o kdr sanvi çekmez . Amin inşaallah:) ♡
0 oy
(785 puan) tarafından
Kuzum sancın çıkmış ve doğum sancısı gibi duruyor ama şuan düzensiz yarına kadar düzene biner iki güne kalmaz dogurursun
(735 puan) tarafından
Amin inşaallah ♡
0 oy
tarafından
Doğum sancın var kız nasıl hissetmiyon çok sürmez bu sancı düzene girerse doğum olur
(735 puan) tarafından
Valla bilmiyorm ki doktora dedim hissetmiyorum doktorda şaşırdı:)) inşaallah düzene girer de hayırlısıyla ağ salim doğum yaparım ♡
0 oy
(157 puan) tarafından
Sancin var ama duzensiz suanda dogum sancisi gozukmuyor
(735 puan) tarafından
Olan sancıyı da hissetmiyorum zaten :)
(157 puan) tarafından
Aslinda nts yede pek guvenmemek lazim canim ya ben dogum sabahi sancidan duramiyodum gittik gram sanci cikmadi ntsd 1 saat sonra dogurdum :)
(735 puan) tarafından
Doğrudur bakalım hayırlısı ne zaman ise o smn gelecek inşaallah:)
(157 puan) tarafından
Saglikla gelsin insallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
24 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
8 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,083 soru

24,093,837 cevap

331,937 kullanıcı

...