Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynanayla atismalarimiz devam ediyor bana tavsiye verin
0
oy
1,008
göst.
12 Şubat 2021
Diğer
kategorisinde
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
soruldu
Bizim aile whatsup grubumuz vardi urfadan gelen kaynimi kandirmak icin bizimkiler yalandan jandarmaliga basvurmuslar komutani taniyoz eskiden cayimizi icerlerdi kaynanyla diger kaynim urfadaki kaynim gelsin diye oyun oynamislar kandirmislar grupta urfadan gelen kaynimla konusurken bi anda beni gruptan attilar iki dk sonra esim aradi kimle konusuyorsun sen diye dedim kardesinle konusuyorum niye ne oldu dedim kaynana beni gruptan atmis ogluyla konusmuyim diye esimide doldurur vaziyette aramis konusmus esim fabrikada calisan adami ne hakla rahatsiz ederler anlamiyorum korktular herhalde memleketten gelen kaynima dogrulari soyluycem diye urfadaki gorumceler ariyor niye ciktin gruptan diye bende dedim ben cikmadi biri cikardi salih ile mesajlasiyorduk dedim gorumce benim mesajlara bakmis gruptan oda cikmis beni savunmak icin daha sonra o memleketten gelen kaynimada inat olsun diye olan biten herseyi anlattim yalan soylediler seni kandirdilar diye kaynimda cikdi gruptan simdi bu kaynana butun herkesi cikarmis baska bi grup acmis 12 tane cocugu var kaynanin onlarin esleri var hepsi grupta esimde dahil olmak uzere ama ben yokum dun benim ablam olcak olan kadin bilerekden sutlu tatli atmis duruma kayinlar kayinbaba kaynana hepside ayni durumu atmis ben gorim diye ben geceleri netim olmuyor gunduzleri oluyor esim gormus durumu kaynanayi ben engellemisdim eski postlarimi bilen bilir sag olsun esim gitmis sutlu tatli almis baklava falan sevmem ben ama sutlu baklavaya bayilirim bizde attik duruma simdi baklavalari bu ablam olcak olan kadin ile kayinbabada simdi rus salatasi sarmalar falan atmis ben ne yapim simdi yani ne yapmaya calisiyorlar eskiden kizima hamileykende yaparlardi aynisini bide bu kadin benim öz ablam ya kayinbaba hadi neysede
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
18
Cevaplar
+1
oy
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Valla kafaya takilmayacak şeyleri takiyosunuz on postundan dokuzu kaynana iyice baydı yani
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Emin misim canim benim postlarin kaynana icerikli olduguna
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Zorunuza gidiyorsa yorum atmayın yorum atmak için yorum atmışsın sende
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Hepsını engelle kısa ve net canım
5 önceki yorum göster
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hah soyle rahatla canım ya
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Beni hallettim esimi ne yapayim peki sanki baska biriyle konusuyormusum gibi doldurmuslar bugun kizdi telefonda kimle konusuyon ne konusuyon diye
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Esıne de durumu anlat o da mesafe koysun canım daha seninle ılgılı bırsey denmesine musade etmesin
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Durumu anlatmama gerek yokki canim bir haftadir kendi gozleriyle goruyor ne yaptiklarini ve ne akla hizmet inaniyor onlara 6 yillik karisiyim ben
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Esinle konus camım ne yapmaya calısıyor sun dıye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
BabyBoyum
(
163,444
puan)
tarafından
cevaplandı
Cok karmaşık kiz esra
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiz bilerek benim canim ceksin diye öz ablamda dahil olmak uzere durumlara yemek atiyorlar normalde yapmazlardi ama bir haftadir yapiyorlar bilerekten esim onalrin attiklarindan bazilarini canim cekmesin diye getoriyor ama surekli atiyor biktim ya
12 Şubat 2021
BabyBoyum
(
163,444
puan)
tarafından
yorumlandı
Durumlarini sona al gorme
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiz zaten 12 kisi var rehberimde toplam uc veya dort durum oluyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Senin şu sorunlar da bitmedi kaynım görümce kaynana hiç biseyde anlamıyorum urfadaki kayın surdaki görümce görümce yalancı şöyle böyle anlamıyorum .
2 önceki yorum göster
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Bi baksana canim herpostumdami var gunahimi alma
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Birinde yoksa diğerinde illaki var günahını almıyorum
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Okuyamiyorsan yazma canim bak anlayan yaziyor cevapliyor demkki bende degil sizde vae bi sorun
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Katılıyorum gerçekten
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Nickimi gorunce geri bas canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
yagmurguleryuz
(
826
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne kadar vicdan yoksunu bunlar Hamile kadına yapılır mı hiç
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Oyle ya onlarin yaptigindan cok ablamin yaptigi zoruma gidiyor
12 Şubat 2021
yagmurguleryuz
(
826
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendi kanı insana daha çok dokunur Allah yardımcın olsun
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
He isde sen anladin beni engelle diyorlar ama valla engellemeye elim varmiyor nasil bi zihniyet tasiyor anlamiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Sizin aile işlerine benim aklım ermiyor valla görüşme hepsini sil sen rahat et atan atsın ondan sonra
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya hani kayinbabayi kaynanayi engellerim gitsinler ne haleri varsa gorsun ama öz ablam da yapiyor aynisini
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
O zaman onuda sil seni düşünmeyen ablayi sen niye düşüneceksin
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Cok kararsiz kaldim ya silip silmemekde insanin kendi ablasi ya elim varmiyor engellemeye vicdan yapiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
Aybarsin annesi
(
285
puan)
tarafından
cevaplandı
Niye bu kadar muhattap oluyosun ki? Ben hiç tinlamazdm boş yere uzemem kendimi yaotiklari da çocukça cahilce şeyler
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Cahil hemde yari bilmis cahiller olurya o tarzda herseyi bilirim ederim diyip aslinda bi *** bilmeyen cahillerden
12 Şubat 2021
Aybarsin annesi
(
285
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte neden muhattap oluyorsun ki öyle insanlarla.bosver takma bile onun yaptığını yapıp aynı fotoyu paylaşma olayını falann da yapma boşver tinlama rahatına bak
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Onalr degil aslinda canim ablamin yaptigi zoruma gidiyor bugunde esimle arami bozdular bakalim isden gelince neler olucak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
Nesrim
(
1,355
puan)
tarafından
cevaplandı
Cok karişik allah yardim etsin senin canin çeksin diyemi atiyorlar yiycek icecek fotolarini bosver takma kimseyi herkez ne yaparsa yapsin karisma islerine seni guruptan atilarya bidada girme
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canim cok eskiden kizima hamileyken onlarin ust katinda oturudum pencereyi degilde merdivenin kapisini acarlardi yemek yaparken koku yukari ciksin diye simdide gene hamileyim bu sefer ablamida almislar yanlarina ablam benim eltim oluyor oda yapiyor ki aramizda hic bi sorun yokken
12 Şubat 2021
Nesrim
(
1,355
puan)
tarafından
yorumlandı
Bosver cnm onlar gunaha giriyor bu sekilde yaparak gormezden gel
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Engelledim simdi ablamida kayinbabayida
12 Şubat 2021
Nesrim
(
1,355
puan)
tarafından
yorumlandı
Oh iyi yapmissin sakin kaldirma engelleri herkez yerini bilsinn hamile kadinsinya ayip ediyorlar gercekten farzetki para yok cnin cekti alamadiniz o gunaha nasil giriyorlar yaa
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Ogun zaten cekti alamadik heryer kapali kaldi oylece malesef gunahima giriyorlar ama ben hakkimi helal etmiyorum zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
Aser2135
(
4,692
puan)
tarafından
cevaplandı
Öz ablan senin eltin mi ben hiç bişey anlamadım
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canim oz ablam eltim ve aramizda hic bi sorun yok daha bes gun once evimdeydi ama bana boyle yapiyor ben o hamileyken ne yapsam gel beraber yiyelim diye cagirirdim ama insanlik ölmus
12 Şubat 2021
Aser2135
(
4,692
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok tuhaf valla insanın öz ablas böyle yapıyorsa boşver eşinin ailesini ilk ablani sorgula
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Offf hani derler ya kuma gemisi yurude elti gemisi yurumez diye galiba o beni kucuk dusurup kendisini iyi gelin gostermeye calisiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
Bico
(
3,209
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne ayıp yediğinizi içtiğinizi nispet yapar gibi paylaşmak
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben bilerek paylastim canim onlara nispet olsun diye ama onlar bir haftadir bunu yapiyor ben hamileyim ya canim bisey istesin diye yapiyorlar
12 Şubat 2021
Bico
(
3,209
puan)
tarafından
yorumlandı
Terbiyesizlik görgüsüzlük kötü kalp başka birşey değil
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla oyle ya kocamn insanlar onlari gec insanin kendi öz ablasi yaparmi ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
Dlkk12
(
1,805
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaynanan seni engellemisti enn son sanki
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet engellemisdi sonra benim tasinma isi iptal olunca engelli kaldirdi bu seferde bende onlari engellemisdim ama kayinbabayi engellemmemisdim ablamda kayinbabada ikisede yediklerini atiyorlar
12 Şubat 2021
Dlkk12
(
1,805
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yardimcin olsun canim inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
Nagiş❤️
(
15,122
puan)
tarafından
cevaplandı
Yemek atma işi çocukça değil mi ya canım sen uyma onlara be
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Oyle cocukca terbiyesizlik hemde ama isde esimle birlikte yaptik aksam onlar icin
12 Şubat 2021
Nagiş❤️
(
15,122
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen onlara uyma canım hamilesin bi de. Eşin anlayışlı ise uzak dur bir süre
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben zaten artik gitmiyorum ama esimi bugun arayip doldurmuslar bakalim aksama kavga var sanirim huzurumu bozuyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
_AsiMelek_
(
3,909
puan)
tarafından
cevaplandı
Okudum birşey anlamadım
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben kizimi gondermemisdim ya canim bi kac onceki postumda demisdim kopek dedigi icin simdi benim canim ceksin diye ablamla birlikte durumlara baklavalar borekler hergun biseyler atiyorlar urfadan gelen kaynimi da zorla getirebilmek icin jandarmayla isbirligi yapmislar isde askerlik muaynen geldi acil bi sekilde eskisehire gelmen gerek diye o kaynimda annesinin dırdırından kacip gitmisdi urfaya ben daha sonra yalan oldugunu ogrendim ben soylemim diye beni gruptan atmislar onlar oyle yapinca bende ozelden anlatyim kaynima seni kandirdilar diye kaynanada esimi aramis karin baskalariyla konusuyor diye esimde işde bir ton laf yedim kardesinle konusuyorum dedim annem niye boyle diyor ozman diyo aramizi bozdu anası
12 Şubat 2021
_AsiMelek_
(
3,909
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne.kadar fesat bir kariymis aboo ablan ne alaka kuzum ?
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Ablam eltim canim buyuk kaynimla evli onlarin evi yan yana normalde ablam gidipte bi bardak kaldirmazdi herseyi ben yapardim simdi ben ayri eve ciktim hergun onlara biseyler yapiyor aldiriyor sonrada duruma atiyorlar bide hepside atiyor ben gorebiliyim diye
12 Şubat 2021
_AsiMelek_
(
3,909
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunu ablan nasıl sana yapar ya
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Bi bilsem sonra abla demiyincede burnum havalara kalkmis oluyor ne kaynanayi ne ablayi artik sildim ben hayatimdan cikarabilirsem cikaricam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
B.k yesinler hamile kadına yaptiklarina bak...! Açma durumlarını esinide tembihle açmasın görmemiş gbi davranın hatta karşılığında bir şeyde atma daha çok deli olurlar engellerden kötü gelin olursun
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Oh anladin beni canim yazdiklarim anlasilmiuor galiba diye dusunuyordum hem bu yaptiklari hemde kaynanain esimi arayip karin baskalariyla konusuyor diyip fabrikadaki esimi doldurmalari var ara bozuyorlar ne yapayim bilemedim kaynanayi engellemisdim simdi ablamida engelledim ama esimden engelleyemem kızar bana
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla canısı ben olsam engellemem böyle sirretleri hep bir insanı deli etmek istiyorsan yok gbi davranacaksin :) eşini tembihle bakmasın ve ablan da çok geçmeden ağlayacak insanın kendi kanı taşıdığı gbi olmaz
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Ablam daha bi kac gun once evimdeydi canim yaptigina bi anlam veremiyorum ben one ne yaptimda kaynanalara uyuyor
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ablan ya çok mefaatci yada kanar akilli başka açıklaması yok cnm
12 Şubat 2021
❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤
(
2,765
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben onun ne yapmaya calistigini anliyorumda bana yapmasina anlam veremiyorum simdi 3 ay oncesi ben kaynanalarla birlik oturuyordum ben yapardim yemeklerini boreklerini ablam geldiginde misafir gibi hic bisey yapmazdi cayi bile ayagina getirirdim o zmnalar ben iyi gelindim simdi ayri eve ciktim o gidip gozlerini boyuyor ben varken yapmafiklarini yapiyor simdi iyi gelin o oldu olsunda zaten bende sevinirim ama duruma onalara uyu atmasi beni cok uzdu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Herkrsi gectimde oz ama oz ablanin yaptigina sasirdim canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
Elal
(
874
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bakma durumlara eşinin telefonundan da bakmayın gördüğünüzü bildikleri için yapıyorlar nimet ile kışkırtma mi olur Allah askina böyle bir davranış çok edepsizce sen edepli ol yapma onlarnkine bakma durumlarını sona al diyin geçin valla bende aile grubunda aşağı yukari aynı dislamayi gördüm çıktım gruptan başka program kullanicam diyerek sende kullanmıyorum yaz gizlilik ayarlarını kapa tamamen. O zevki tattirma .
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
2 ponçik annesi
(
1,938
puan)
tarafından
cevaplandı
Yerinde olsam wp dan silerdim onlar sinir olurdu suan onlar senin sinirlendiği bildikleri için inada yapıyorlar kendi ablan da olsa sil seni üzen insanları neden hayatında tutuyorsun ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Şubat 2021
Yeşilim❤
(
6,973
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde gorumcen uyarmamiza ragmen hanileyken yedigi herseyi atardi, bende durumlarda sona aldim bakmiyorum artik hicbirinin durumlarina. Merak etmiyorum hayatlaribi o yuzden bakmiyorum hicbirijin durumuna. Kafa rahat ohhh
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
53
cevap
2,259
göst.