0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
Kizlar oğlum 1 hafta sonra 3 aylık olacak inşallah.Dün her zamanki gibi gülüşüyorduk minik minik birden kahkaha attı şok olmusum az daha aglayacaktim niye bu kadar etkilendim bilmiyorum ama çok mutlu oldum.sizin miniklerimiz ilk ne zaman kahkaha attı ve siz nasıl hissettiniz:)

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşallah canım daha neler yapacak neler Rabbim sağlık versin 
(68 puan) tarafından
Aminn canım hepimizin bebisine inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Üç aylıkken attı kahkahyi iş ypiyordum yanımdaydı pusette şok gecirip kalmıştım eşimi aradım koştu geldi heycanlandk
(68 puan) tarafından
Harika bir duygu değil mi o anı durdurmak istedim ama dünden beri bı daha atmadı
0 oy
(826 puan) tarafından

Hep kahkahalarını  duy inşAllah.  Başkaslnın çoçuğu yapsa bebek işte gülüyor deruz kendi yavrumuz yapınca dünynanın 8. Harikasl deriz.. :D sağlıcakla büyüsünler daha neler nele olucak annesi 

(68 puan) tarafından
Kesinlikle:D bence dünyanın ilk harikası:D amin canım insallah
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bendede var ondan canım 4 gun sonra 3 aylık olacak o gulucukler beni benden alıyor ıkı kere kahkaha attı daha allahım gel beni ye diyor cok guzel Bı duygu gercekten 
(68 puan) tarafından
Masallahh gerçekten çok güzel bir duygu Rabbim daha da güzelliklerini görmeyi nasip etsin
(4,061 puan) tarafından
Amin canım valla onun guluslerı ile uyanmak cok guzel

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 129 göst.
30 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisosumm (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 327 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kezban Demirdelen (1,287 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 388 göst.
8 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sukufe (8,284 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,155 soru

24,054,252 cevap

329,834 kullanıcı

...