0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (1,181 puan) tarafından

Kızlar mutfak dolaplarım bana yetmiyor. Birde mutfagımda büyükçe bir balkonum var. Mutfağımda masa var ama masamı değiştircem. Açıkcası mıtfakta yemek yemeği çok sevmiyorum ve kullanmıyoruzda pek. Şimdi asıl sorum ben ilave dolap yaptırcam ama sizce bime falan gelen çok amaçlı dolaplardan balkona alıp mutfagıma yeni masa mı alayım yoksa masayı balkona koyup mutfaga fotograftakine benzer dolap mı yaptırayım? 

image

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence dolap yaptir
tarafından
Country yapma görüntü güzel o karelerin temizliği berbat nefret yanı. Daha güzel modeller var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Masa kullanmiyorsaniz bence dolap yaptirmak daha guzel olur
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Eğer yerin varsa dolap yaptır 
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Yerin varsa dolaplık yaptır canım ve ikisi model de güzel ama ilki galiba bu sene daha bir kullanılıyor lakin bence o kadar camlı olmasın silmesi uğraştırır kuzum ♥️
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Mutfak masanın yerine ada tezgah olabilir  altları da dolap şeklinde 
0 oy
(9 puan) tarafından
Bende mutfağımda ki masayı tezgah gibi kullanıyorum oturmuyorum oturmuyorum dolap yaptir
0 oy
(163,365 puan) tarafından
Ilk fotonun gorseli iyi ama temizligi cok zor ilk fotoya aldanma 
0 oy
(1,856 puan) tarafından
2. Dolap daha guzel benim dolaplarda öyle. Bunlarinda kulp yerleri cok tozlanıyor 
0 oy
tarafından
Dolap yaptır mutfana bence canım ama 1. Resimdeki gibi yaptırma bnm mutfak dolapları öyle temizliği pek bir uğraştırıyor evet güzel görünüyor ama düz olunca daha kolay olur temzligi
0 oy
(3,999 puan) tarafından
bence mutfaga yeni masa alip , balkona dolap al . mutfakta masa iyi oluyor . balkondaki dolaba da  erzaklarini sık kullanmadigin mutfak esyalarini koyarsin ben oyle yaptim
0 oy
(5,397 puan) tarafından
2.dolaptan yaptır çok iyi olur madem yemek yemiyorsunuz mutfakta. Haa ben olsam güzel masa alırım ☺ çünkü mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum orda yer iceriz eşim gelir oturur sigara içer hatta kahve yapar orda sohbet ederiz
0 oy
tarafından
Dolap yaptır bncede 

1 resım çok hoşuma gitti ya 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 650 göst.
+4 oy
34 cevap 1,131 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hemdemm (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 465 göst.