0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

MHRS randevu sistemine girdim randevu almak için Kadın Has. Ve Doğum Pol. Görüntülü muayene vardı o muayene nasıl oluyor mesela  hamile bir kadın görüntülü nasıl muayene edilecek ki merk ettim :angel:

2 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Bende merak ettim neymiş o
tarafından
Bilmiyorum bende anlamadım int baktım pandemiden dolayı riskli gruptakiler görüntülü muayene olacakmjs ama görüntülü nasıl muayene olacaklar onu merk ettim doğrusu
(3,909 puan) tarafından
Himm yeni duydum
tarafından
Aynen kız bende randevu almak için girdim dikkatimi çekti ve sadece bir doktor o hizmeti veriyordu.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uzaktan eğitimle mezun olan kadın özgün uzmanı görüntülü muayene ediyor şaşırdık mi ")) hahahah şakanı yana bence böyle.rapor sonucu flaan konuşmak için mesela tahlil sonucu öğrenmek için telefonla.ariyoruz ya onu görüntülüyor çevirmişler güzel olmuş bence hastaneye gitmektense bu daha guzel
tarafından
Ilaç yazdırmak sonuç öğrenmek için güzel bir uygulama bence ama görüntülü muayene başka türlü olması mümkün değil canım bide karantinada olanalr belki durumunu anlatmak için kullanabilir
tarafından
Evet gayet güzel düşünmüşler hem böylelikle belki hastanedeki risk oranıda azalır biraz
tarafından
Ayenn devlet hastaneleri şehir hastaneleri çok palu randevu almak falan resmen imkansız sırayla gitsen sana sıra gelene kadar kapmadık virüs bırakmazsın
tarafından
Maalesef  sıra bulsakta hastaneye gitmeye korkar olduk  canm . İnşallah bu yöntem işe yarar
tarafından
Inşallah yarar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hg99 (798 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
0 oy
0 cevap 11 göst.
3 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Myangell (772 puan) tarafından soruldu
0 oy