0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (1,111 puan) tarafından
Ikizlerim 5 ayliklar cok şükür  bir sorunlari yok ama artık ozellikle aksamlari ve geceleri uykuya gecisleri resmen beni aglatiyor dayanamiyorum bayilacak gibi oluyorum hastanelik oldum sonunda serumlar takildi doktor 15 gun dinlen dedi gece kalkmadan annemler geldi bakmaya yani ben bitigim artik biliyorum uyku egitiminj alirken size paylasmayin kimseyle diyorlar ama herkes alamiyor iste biraz makul olsalar alcaz da cok pahali birds ikiz benim fiyati iki ile carpin 3500lere cikiyor ozelden yada burdan bilginizi paylasirmisiniz az da olsa simdiden Allah razi olsun hepinizden

3 Cevaplar

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Canim uyku eğitimi ile ilgili WhatsApp grubu var bende varım.grupta istersen link atayım gir gruba baslaman için bilgiler önemli olan hwrler guvenli baglama konusunda bilgiler var böyle cok fazla çatlak ses olur kafan karisir 
(3,033 puan) tarafından
Attılar kızlar takip edersiniz uygulayacaksaniz ona göre program yaparsınız
(865 puan) tarafından
Evet attılar cok teşekkürler tekrardan
(3,033 puan) tarafından
Ne demek ara ara birileri sorunca paylaşıyorum burda belki birinin egitim vermesine yardimci olur diye
(3,460 puan) tarafından
Bağlantı sıfırlandı diyo açmıyor whatsapp
(3,033 puan) tarafından
Grupta bazi sıkıntılar oldugu için bağlantı linkini iptal etmişler yine olursa ben size haber veririm
-Reklam-
0 oy
(865 puan) tarafından
Eevt bilgileri paylaşmayın deniyor ama paylaşilsa nerden haberi olacak ki .durumumuz yok olsa bende istemezmiyim 
(1,111 puan) tarafından
Aynen oyle canim
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Bılgıler paylasılsa ne olur kı? Tuhaflarmış cidden
(1,111 puan) tarafından
Yasakmis gerci burda isim yok soyad yok yani isteyen paylasir ama bisey diyemeyiz iste

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 264 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde MehSinOz (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 361 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Z.bekar (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.