0 oy
919 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Burda böyle postlara 23 25 cvp gelirken

image bizim için canını veren arkasında ailesini  boynu bükük ırakan şehitlerimize verile değer

imagegerçekten değmezniş  1 fatihabile okuyan yok arkaları dan okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun

24 Cevaplar

0 oy
(626 puan) tarafından

Millet buraya kafa dağıtmaya sıkıntılarını paylaşmaya geliyor ;) Böyle bir post açmak gereksiz 

tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bak ben bugün bu posta girdim okudum ama yorum yazmadan çıktım sonra gosteri sayısına baktım dedim yorum az ama kesin çok kişi okumuş benim gibi yorum yapmadan çıkmıştır bence sen yanlış düşünüyorsun eminim burda şehit denildigi an çok kişinin aklına esi cocugi geliyordur onların yerinde olsaydım diye geçiyor akillardan Allahim sen sabir ver diyordur 
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Dün müsait oldugumu belirttim ama böyle bir başlık açmak ne kadar doğru bilemedim okuyanda okuyamayninda vicdanına kalmış 
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Yaa neden oyle diyosunuz ben hergun okurum sizin postunuzu görmedim bile Allah rahmet eylesin hepsinede basta Efendimiz olmak uzere (sav) Rabbim geride kalan ailelerine eslerine sabırlarr versinn..❤
tarafından
Amin Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 263 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 631 göst.
17 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,077 soru

24,081,541 cevap

331,226 kullanıcı

...