0 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 3 aylik igne vurdurudm hemen her gun afedersiniz lekelenme var normal mi 3 hafta oldu vurdurali

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim duzensizlik yapiyor o igne ebe seni uyarmadimi keske yaptirmasaydin
tarafından
Heleki migren falan varsa asiri tetikliyormus ataklari cogaltiyormus
tarafından
Aynen canim onuda dedi sigara içiyor musun dedi migren var mi dedi
tarafından
Aynn cnm yaa keske yaptirmasaydin diycem ama olmus artik
tarafından
Suanlik bu disinda cok şükür bi sorun yok canim ama yinede bi daha tercih etmem i sallah
tarafından
Ben hep spiralle korundum cnm 3 cocugum var ucunun arasindada hep takdirdim cok rahat ettim
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından
O lanet igne oyle yapiyo bir kere yaptirdim maf etmisti beni 3 ay surekli lekelenme.yasadim suresu bitince de bu sefer adet olmadim 3 ay doktora gittim ilac kullanrak duzeldim eger igne vurulucaksan aylik iğneleri oneririm en azindan yan etkisi daha az hormonlari cok etkilemiyo
tarafından
Berbat bi igne canim yaa bende yaptiracaktim ebem uyardi sagolsun iyikide yaptirmadim aslinda yan etkilerinin anlatilmasi gerekiyor
(411 puan) tarafından
Sivilce yaptımı peki bende ne zamandır hiç sivilce yoktu 2 ay oldu yaptırmalı yüzüm kollarım falan sivilce hep
(7,094 puan) tarafından
Her turlu hormon bpzuklugu her turlu yan etki yapti kuzum ya benide uyarmamislardi malesef hepsi uyarmiyor kotu bir tecrubeyle ogrendim
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Başta böle oluyo ama sonra adeti tamamen kesiyo ben 11 aydır olmuyorum
tarafından
Baska yan etki yapti mi sana canim
0 oy
tarafından
Ben dün aylik oldum bakalim ne olacak

Üç aylığa göre daha azmış etkisi
tarafından
Evet canım saglikocagina ilk aile hekimiyle görüştüm sonra vurdurdum
(878 puan) tarafından
İgneyi eczaneden biz mi alıyoruz canım.kusura bakmayin bilgilendirirseniz çok mokbul geçer
tarafından
Ben eczaneden almadim ebe bizde var dedi bir aylik onu yapti
tarafından
Evet canim ben aldım 14 bucuk du
(878 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(18,598 puan) tarafından
Malesef bende öyleyim. 4 şubat 3  dozu vurmam gerekiyordu ama vurmadım lekelenme yüzünden. Bugün 20. Günün hala adet kanaması gibi devam ediyor 
tarafından
Bende vurdurmiycam sanırım artık canım
0 oy
tarafından
Çiçeğim bu üç aylık iğneler çok yan etki yapıyor imkanın var ise doğum kontrol hapı kullan 
tarafından
Bi daha canım kullanmiycam insallah ben simdilik ara leke disinda bi sey fazla gormedim ama hemen herkes kotu diyor:/
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Bnmki 15 gün sürmüştü şimdide 6 ay oldu adet olmuyorum
tarafından
Doktorum yanlis hatırlamıyorsam igneyi biraktiktan 6 ayla 1 yil arasu duzene girer demişti canm
(1,452 puan) tarafından
2 kere yaptırdım bidaha yaptırmıcam işlh
0 oy
tarafından
Ara kanama uzun regli erkek tipi tüylenme ve daha nicesi hoş geldin depresyon ") süresi biter bitmez başka bir korunma yöntemine geç canım bu igneyi kesinlikle tavsiye etmiyorum 
tarafından
Şimdilik şükür dediklerin yok canim umarimda olmaz ama insallah bi daha vurdurmayi düşünmüyorum
tarafından
Olmaz inşallah canım benim aman deyim yanından bile.gecme
tarafından
Inşallah canim ya bu kadar kötü yoruma yapmam zaten canim:/
0 oy
(878 puan) tarafından
Canim emzirirken yapiylirmi bide sağlık ocağında yapılıyor mu
tarafından
Doktor bana hamile kalmazsin dedi canim yuzde 99 koruyor diyorlar ama ilk 1 hafta ekstra bi korunma yontemu daha kullan demislerdi burdakiler etkisi anca geliyormus bide vurdurcaksan adetli git canim
(878 puan) tarafından
Canim daha yeni kirkim cikti adet daha olmadım olmazmi öyle
tarafından
Olur canim yine bi gorus istersen doktor daha detayli bilgi verir ben kizim 1 bucuk yasinda simdi vurdurdum onemlu olan senin hamile olmadığını bilmeleri ondan adet gunu dedim canim
(878 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim canim:)))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 239 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Minikii (982 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 351 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy