0 oy
622 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

BEBEĞİM 5 AYLIK OLACAK ERKEN DIYEBILIRSINIZ AMA ÇOK HEVESLENIYORUM OYUNCAKLARA YAVAŞ YAVAS DOLDURMAK ISTIYORUM ICINDE GEREKSIZ ISE YARAMAZ GÖRDÜĞÜNÜZ VAR MI ?

image

image

20 Cevaplar

0 oy
(5,908 puan) tarafından
Hayir hepsi gerekli seyler bir cogu bizde var
tarafından
ÇOK teşekkür ederim. Eklemem gereken eğitici bir oyuncak var mı acaba ?
(5,908 puan) tarafından
Fisher price egitici kopekcik alabilirsin bide onun kiz kardesi var
Sekilli hayvan kitaplari var netten bakarsan gorursuj canim
Dokun hisset kitaplari var
Isikli sesli piyano biz oyun halisindaki piyanoyu kullanioruz
Civilde cok guzel sekilli cingiraklar vardi dis kasiyicili onlara bakabilirsin
Parmak kuklalara bakabilirsin bunlar geldi aklima suan canim
tarafından
ÇOK teşekkür ederim hemen hepsine şimdi tek tek bakacağım çok sağolun. :) bugün yüklü bir alışveriş beni bekliyor :)
-Reklam-
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Hepsi benim aldığıma benzer ürünler.. Gereksiz bişey yok hepsi eğitici.
tarafından
ÇOK teşekkür ederim sağolun. Eklemem gereken bilmediğim sizin hoşunuza giden eğitici bir oyuncak var mı acaba. Bunlar gözüme çarptı ama çeşit çeşit oyuncak var
(2,474 puan) tarafından
Ben genelde her ay 1 tane  alıyorum. Fisher price ürünleri çok güzel kaliteli ve eğitici. Eğitici köpekçik eğitici kumanda eğitici piyanoya laptopa bakabilirsin bence bunlar bizde var oğlum 1 yaşında severek oynuyor 9 aydan beri
tarafından
ÇOK teşekkür ediyorum dediğinizi araştıracağım:)
0 oy
tarafından
Kanz lar dan bende de var kuzum gayet iyi
tarafından
ÇOK teşekkür ederim kullanıp memnun kaldığınız bi oyuncak var mi bunlar haricinde almak istiyorum ama gözüme birtek bunlar takıldı
tarafından
Cnm 8 ay için aktivite masası vurmalı davul dokun ses ver var eğitici mikrofan
tarafından
ÇOK teşekkür ederim hemen bunlara da bakacağım
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Hepsi egitici ve güzel 
tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Canim eğitici oyuncaklarin sınırı yok istedigin kadar al yeterki egitici olsun diger turlulerinden alma fazla her görme duyma dokunma yetilerinin gelismesi icin hepsi önemli hepside cok guzel
tarafından
Sadece bul takin parcalarini agzina aliyo oglum hepsini o yüzden belli aya kadar onu verme digerinin hepsi hemen hemen hee evde vardir
tarafından
Bunların içerisinde gereksiz yok demi yani. Bebeğime zarar verecek birşey yapmak istemiyorum ilk bebeğim ve bugün ilk oyuncak alışverişim:) biraz yüklü olacak sanırım
tarafından
Yok bence canim ama dedigim gibi o bultak olani 1 yasindan once oynaticaksan yanindan ayirma oglum agzina atiyodu hepsi gayet guzel o egitici kartlardan iki kutu bizdede vsr ilgisini fazlaca cekiyo gerçekten
0 oy
tarafından
Hepsi güzel ve mantıklı al gitsn :) 
tarafından
Aldım gitti :) ama dur. Aman su oldun aman buda olsun derken hesap kabardı. :) bi an önce alayım bencede
tarafından
Güle güle oynasın kuzucuk
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Hepsi de gerekli şeyler
tarafından
ÇOK teşekkür ediyorum
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Neşeli top ve çıngırak gereksiz geldi bana 1 tanesi alabilirsin artık buyuyo çıngırak oynamaz yürüme ark olur eğitici kitaplar mini kitaplar vs 
tarafından
Teşekkür ederim sepeti onaylamadım daha biraz daha araştırıyorum
0 oy
tarafından
Hepsi de güzel miş 
tarafından
ÇOK teşekkür ediyorum
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Diy toy aldık kızım ikiye katlayıp sonrada bi güzel agzına alıp yiyor kaldırdım hepsini almasam daha iyiydi
tarafından
Ah o ağza almalar insanı çok korkutuyor
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Hepsinde hemen hen bende de var ama ben hep bimde a 101 de aldim indirimdeyken daha ucuca geldi banahepsinin yari fiyatina aldim ben bim marketini falan takip ediyorim oraya daha uyguna geliyor
0 oy
tarafından
Cnm simdiden cok alma valla sonra hic oynamiyolar her defasinda yeni al ver daha ilgilerini cekiyo bak benim oglum abartisiz soyluyorum odasi dolu oyuncak oynamiyo cunku cabuk sikiliyolar bende babasinin yeni aldigi oyuncagi hemen vermem biraz geçtikten sonra veririm mesela ilgisini ceker yeni ya
0 oy
(4,633 puan) tarafından
Kulelerden biriyle cıngiraklardan biri gereksiz bence. Gerisi gayet güzel  kullanışlı.  Hayırla huzurla büyüsün  inşAllahhhh. 
0 oy
(847 puan) tarafından
Benim bebeğimde 3 aylık heveslendim şimdi bunları görünce yaa alsam erken midir  :))) 
0 oy
tarafından

1 yaşına da kızım var hicbiriyle oynamıyor :D

0 oy
(387 puan) tarafından
Fisher Price in ya da farklı bir çok markanın aktivşte masası var onlar da çok dikkatlerini çekiyor 6 aydan sonra. Hem ayakta kalmalarına da yardımcı oluyor 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Hepsi de işe yarar zeka kartlarınız var değil mi yoksa ilk başta o alınmalı
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Alabilirsin ama pahalı geldi fiyatları bana biraz 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Hepsinden bizde var 3 aylıktan beri severek oynuyor olması gereken şeyler bence çocugun önüne koyup bırakmıyorum beraber oynuyoruz ve gayet eğitici şeyler canım. 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 770 göst.
31 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yagmurarli (852 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,699 soru

24,019,956 cevap

328,181 kullanıcı

...