0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

sicve ucu basık olanmi yoksa digerimi saglikli .agiz yapizini bozmamasi icin disleri falan mavi olanmi.sari olanmi 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,724 puan) tarafından
Genel olarak emzik sağlıklı değil canım çocuğun çenesini ağrıtir sürekli cuk cuk cuk
(338 puan) tarafından
Ağlarken emmesi çok güzel oluyor vallahi :) l
-Reklam-
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Üstteki gibi ben onu kullandim
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Ben sarı olandan kullandim oda 2 ay ya tuttu ya tutmadi

Digerini agzina degdirmiyodu
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Damaklı enzimlerin bebeğin ağız yapısına uygun olduğunu düşünüyorum 
tarafından
damakli hangisiki mavi olanmi
(775 puan) tarafından
Evet canim
(1,791 puan) tarafından
Evet canım
He birde şöyle birşey var eğer oda çok fazla süre emerse çocuk mesela 3 4 yaşına kadar o zamanda diş ve diş etleri problemli oluyor
tarafından
tesekkurler esim bu gun yanlislikla ondan aldim oglum emmiyor ama6 bucuk aylik.
kizim 2 yasinda o emdi ama zaten sadece uyurken emer kizim.o yuzden sordum acaba hangusi sagliysa ona alistirim
(1,791 puan) tarafından
Damaklı daha iyi canım marka olarak sorarsan da avent iyi diyorlar da benimki onu hiç almadı nuk sevdi onunla devam ediyoruz
0 oy
tarafından
9 emzik denemiş biri olarak buna bebeğin karar vericek kuzum yigenim gitti bakkal emziği tuttu oğlum hiç tutmadı 
tarafından
biliyorum .ben hangisini tutar diye sormuyorum ki.sadece hangisi saglikli bebek icin onu soruyorum
tarafından
Doktorum bana nuk un kauçuk damaksız emzigini tavsiye etmişti damaksız emzikler diş yapısını bozmuyormus.
0 oy
tarafından
Bunlar ağır gibi geldi bana
tarafından
kuz basligini soruyorum bunlardan vermiyorum zaten .sadece hangisi agiz yapisi icin saglikli olur.bundan almicamki sadece ucluk olarak soruyorum kizcem
tarafından
Avent varya ultra Air bız onu kullandık cirlft tarafli altıda aynı ustude
tarafından
ben silikon kullaniyirum cok hafif.esim yanlislikla ucu basık olandan aldi bu gun oglum emmedi.o yuzden soruyorum eyerbavi resimde olan gibi ucluk saglikliysa ona alistirim .
0 oy
(712 puan) tarafından
Alıcaksın üstteki güzel ama bence verme hiç ben vermedim zararlı

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 610 göst.
7 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sen ben (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
15 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
12 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,753 cevap

328,960 kullanıcı

...