0 oy
260 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (184 puan) tarafından
Biri Bir diğeri 4 yaşında iki oğlum var sürekli çocukların çok sıktığımi söylüyor ama bence kendisi çok rahat Bir yaşındaki oğlumun eline soda şişesi veryor bırak oynasın Dior yeni yürüyor ben sürekli arkasnda dolanıyorum ne bulsa agzna atıyor bırak gitsin oynasın bişey olmz Dior işim cikinca çocukları birakiyrum geldgne ikiside açlıktan ölmüş yemiyor uyumuyor Dior sorumsuz tembel ya sonra bana laf ediyor sırf bu yüzden işe girip çalışmıyorum cunku çocuklarımı emanet edemm

2 Cevaplar

0 oy
(1,671 puan) tarafından
Evlatlarını kim olursa olsun emanet etme evlattan emanet olmaz derdi annem halende söyler kaynana karıştırma mesafeni koy gerekirse alttan alttan lafını söyle Allah'ın emanetleri bize annelik zor ama Bi o kadar güzel duygu gözünden ayırma sonra üzülürsün Allah'a emanet olun 
(184 puan) tarafından
Zaten ayiramiyrim çok sikiyon çok bunltiyn diyip duruyor ben anneyim çocuğu sokakta bulmadım tabiki koruycm kolluycm
(1,671 puan) tarafından
Boş ver sen kaynanı en güzel anne bakar evladını...
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Benim iki yavrum var hastane hariçi asla birakmam annem bile olsa zaten annemde istemez kayınvaldemde herkesn yani anasinin yanidir diyor kaynanam 
(184 puan) tarafından
Bnde öle işim olmadığı surece birakmiyrum onda bile aklm kalıyor

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 437 göst.
28 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Violet (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Violet (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,103 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,316 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,471 soru

24,184,131 cevap