0 oy
647 göst.
Diğer kategorisinde (2,123 puan) tarafından
Kızlar ikinciye hamileyim benim eltimde benden 1 ay büyük oda hamile kaynanam olacak kadın adak adamış ikisininde erkek olsun diye eltimin 2 kızı benimde 1 kızım var eltiminki erkekmiş nasıl sevindi

Bende süpriz yapmak için özele gittim ve kız oldugunu öğrendim ya uzerimde o kadar baskı varki ben hep kız olsun istedim çünkü kızımla arası fazla yok ikiz gibi olurlar diye ama son zamanlarda o kadar baskı oldu ki 

Dün eşimi arıyo diyoki erkek olursa tam altın takcam felan 

Eşime gelecek olursak o öyle cahil degildir kızımızı çok sever hatta der bana babalığı sonuna kadar yaşatıyo diye ama gönlünden erkek geçiyo biliyorum saat var küçük üstüne adlarımızı yazmış kızımın karsısınada muhammed yazmış 

Kız oldu diye asla üzülmez 

Ben ne yapcam şimdi kaynanama deyince aa keske erkek olsaydı neyse felan diycek kesin ya çok sinirlerim bozuk ya 

Uzun oldu kusura bakmayın :(

25 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bi kızım daha olacak ohhh sefam olsun de geç karşısına oyna iyice sinir olsun :)) 
(2,123 puan) tarafından
Daha eşime bile soyleyemedim off bilmiyorum ya o kadar mutsuzum ki inan çok baskı oldu hergün arayıp insallah sizdende müjdeli haber alırım felan diyip duruyo eşimde hayırlısı felan diyo ama oda erkek istiyodu
tarafından
Rabbim bunu layık görmüş bunu nasip etmiş kimseye laf düşmez bu kadar cahil olmasınlar sende üzülme aksine mutlu ol rabbim sana kız nasip etmiş emrine şükür de otur herkese de söyle söylerken de surat asma mutlu mutlu söyle beğenmeyen de sevmesin çocuğunu lazım değil
(2,123 puan) tarafından
Eger zaten bişey hissettigim an laflarını sokcam beni ne hale düşürdüler ya sevmezsiniz olur biter diycem
-Reklam-
+2 oy
(6,849 puan) tarafından
Amaan dert ettiğin şey bunu sen kaynana tak altını :) vala yani kaynanan dış kapının mandalı ona ne Rabbimden gelen hediye bize. 
(6,849 puan) tarafından
Arada annneee kızım oluyor de :) :) vala tepkisini merak ettim
(2,123 puan) tarafından
14 şubatta eşime süpriz yapcam kutu hazırladım pembe zibinlar koydum o videoyu paylaşcam görür zaten :)
(6,849 puan) tarafından
Kız o zamana nasıl saklicaksin :) bravo valla ben catlardim :)
(2,123 puan) tarafından
Bilmem bu gune hazırladım hep kendimi bide hevesde bırakmadılar az kaldı dayancam :)
(6,849 puan) tarafından
Heveslen heveslen ya kız evlat gibisi yok :) bende hep erkek istemişimdir :) ama kızım oldu çok güzel bı duygu bence ya
+1 oy
(853 puan) tarafından
Yaa cok sacmalamis kayınvalideniz belki esinde ondan etkilencek olsaymiss falan saglikli olsun da kiz erkek allah vergisi
(853 puan) tarafından
Kuzum etkilenmiş olsada sakin sen uzme kendini ve esine bnce guzelce anlat eminim oda mutlu olcak kayinvalideni de gerekirse uyar yaptığının dogru olmadığını  soyle
(2,123 puan) tarafından
Eşime 14subatta kutu yaptım onu vercem videoyuda heryerde paylaşcam
(853 puan) tarafından
Ohhh iyi yaptın kiz kardeş kadar daha guzel bisey mi var dert ortagin yani basin anne yarisi yaa
(2,123 puan) tarafından
Evet bende hep öyle istedim 2 yaş olcak aralarında kendi kendilerine oynicaklar bana en büyük yoldaş olcaklar :)
(853 puan) tarafından
En önemlisi arkds aramayacak
0 oy
(826 puan) tarafından
Kendin diyosunua cahillll. Ne diye baskı varki üzerinde. Cahillerin sözüyle kendine asla eziyet etme. Hele bebeğine asla.  Bırak takılsınlad kendi aleminde sen sev bebeğini deki onlara kızlarım bemim herşeyim 1000 tane oğlana değişmem. Sağlıcakla kucağına al canım. 
(2,123 puan) tarafından
Ya bilmiyorum kuzum sanırım bende etkilendim çok kendimi erkege hazırlamışım sanırım soyledigim an zaten hepsinin ağzının payını vercem asla susan bi insan degilim zaten belkide eşiminde gönlünden gecen erkekdi o beni üzdü
(826 puan) tarafından
Bak düşüm Allah en hayırlısını verir. Kız olsum sağ salim kucağına alırsın. Güzel evıat olur hayırkı evlat olur hep başınızı dik tutar.  Tüm erkekler öyıe zaten Allahın verdiği hediyyee sen üzülme.  Bide kız yada erkek olması erkekden kaynaklanıyo öyle okumuştum kadında x x miş neyse erkekde x y  oda eşleşince kız erkek oluyo yani kocandan kaynaklanıyo
(2,123 puan) tarafından
Evet bende öyle diycem zaten cinsiyeti oğlun belirliyo neyseki zekasını anneden aliyolar diycem :)
0 oy
(15,243 puan) tarafından
Kızım olacak çoook şükür de sevinerek hep içimden kız gecıyor Du Allah gönlüme göre verdi de
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Allahim hayirli evlat etsin öncelikle canim cehalet okadar zorki aciyorum o insanlara benim ikiz oğullarım var Allah bagislarsa kizim olsun istedim olmadi evlat sonucta simdi diyorumki keske kizim olsun demeseydim iyiki Allahin gücüne gitmemis saglikli vermis bak düşün aklimdan geçene pisman oluyorum Allahin gucune gider diye bunlar bide erkek olursa altin kiz olursa bilmem ne diyolar ne kadar cahilce Allahla mi yarisiyomus kaynanan kendi dogursun bidaha istiyorsa
(2,123 puan) tarafından
Evet bende ssuan onun vicdan azabını cekiyorum uygulamaya bile erkek ismi yazdım onlar yüzünden en çok ben haksızlık ettim kızıma belkide ama yok gururla soylicem 1 tırnagını bile yaratamazlar kalkmışlar cinsiyet ayrımı yapıyolar adak adamak nedir ya
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Evlatın kızı erkegimi olurmuş nice bebek isteyen insanlar var kaynanan tam bir eski kafalı takma onu kız evlat nimettir ne güzel <3

(2,123 puan) tarafından
Hepsi lafta inan erkek olsaydı kıymet mi bilcekler sanki eger zaten eşimde ağızlarının payını vermezse çok yanlış kişiymiş diye düşüncem
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Ben hamileykende köyden cahilin biri inşallah kızın olmaz inşallah erkek olur demişti çok sinir olmuştum ama bu cahillik hiç bitmicek malesef 
(2,123 puan) tarafından
Insan etkileniyo dimi insan ben bide geç öğrendim 2 aydır o baskı uzerimde halada kimseye soylemedim
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Zihniyeti bozuk fikirsizler yaa.. Bosver sen hicbir baskı hissetme. Çünkü böylelerine ne desen de anlamazlar.. Her seyin hayırlısı ❤️
(2,123 puan) tarafından
Aynen öyle ben hep dua ettim Allahım sana hayırlı kul olsun bize hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun diye bu saatten sonrada gururla soylicem
(12,524 puan) tarafından
Aynen öyle canım ❤️
0 oy
(2,336 puan) tarafından
En güzel anlarınızı böyle boş insanlar için mahvetmeyin size iyi gelmeyen insanları umursamayin boşuna stres sıkıntı gerekirse muhatap olma bırak hiç bsey takmasin bırak saçma sapan konuşsun hiç duyma tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almak nasıp etsin
(2,123 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah insallah tüm isteyenlere nasip etsin kız erkek hic farketmez hayırlı olsun sağlıklı ilsun o bize yeter
(2,336 puan) tarafından
Kesinlikle canım
0 oy
tarafından
Cinsiyetini göstermedi de canım son ana kadar kimse bilmesin doğunca da ört kapını kimseye de gösterme öylelerine bu yakışır !
(2,123 puan) tarafından
Yok kuzum gururla soylicem eger mirin kırın ederlerse sevmeye gelmeyin biz anne babası olarak yeteriz diycem
0 oy
tarafından
Sen onlara cahil diyorsun ama sen de şu anda üzülünce onlardan bir farkın olmuyor ne demek üzgünüm ya Allah'ın gönderdiğine bin şükür çok şükür çocuk sahibi ediyor Rabbim Bir de erkek kız siparişi veriyorlar nasıl bir kafa nasıl bir mantık gerçekten çoğu insanların bu kafada olması beni çok üzüyor mutlu bir şekilde çık söyle kızım olacak oh mis Allah evladın hayırlısını versin kız erkek farketmez eli ayağı düzgün olsun da ne olursa olsun altınmış evmiş arabaymış onlara kalsın evladın sağlıklı olsun da birde koskocaman kadın neyin yarışını yapıyor
(2,123 puan) tarafından
Zaten kendime bu yüzden kızıyorum bende onların baskısına yenik düştüm uygulamaya bile erkek ismi yazdım en büyük haksızlığı kızıma ben yaptım ama gurula siylicem hepsinin ağzının payıni vercem git kendine adak ada diycem cahillikten kurtulursun belki diycem
tarafından
Tabii söyle canım hiç kimsenin ne söylediği umrunda olmasın Allah'ın verdiğine bin şükür onlar cahillikleriyle daha kavrulup dururlar bu arada söylerken de bir daha benim ve ailem için adak adayıp durmayın de Allah herşeyin en iyisini bilir siz hiçbir şeye karar veremezsiniz de ver ağızlarının payını oturttur bunları söylerken de gülerek şöyle ha bu arada bende inşallah kızım olur diye adak adamistim de bak ne güzel Allah gönlüme göre verdi de sustur onları bu arada onlardan uzak dur çok cahiller belli yarin birgün çocuklarının gelişimini de etkilerler
(2,123 puan) tarafından
O kadar haklısın ki hepsini diycem herşeye adak adayıp duruyo saçma sapan ağzından bikere hayırlısı olsun duymadim
0 oy
(129 puan) tarafından
Babamın bir lafı var 1 oğlum olacağına 10 kızım olsaydı oğlan olunca ne olacak sanki sen rüyamda kız bebek gördüm kız hissediyorum gibi şeylerle şimdiden alıştırmaya başla kayınvalidenin değil Allahın dediği olur hayırlı ve sağlıklı olsun gerisi boş.
(2,123 puan) tarafından
Zaten 5 aylık olcaz canım 3 aydan beri baskı vardi soylicem direk
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Takma cnm önemli olan sağlık demin gördüm burada biri ölen bebeğinin resmini paylaşmış üzüldüm yani sağlıklı olsun yeter diye düşün.
0 oy
tarafından
Kaynanan cahil ama sen neden üzülüyon ne baskısı ya kafanı bile takmiycan sendemi erkek istiyodun yoksa onların laflarindan mi korkuyon kime ne Rabbim vermiş kız yada erkek sağlıklı olsunda oturun kalkın şükür edin Rabbim evlat verdi diye evladı olmayanlar var o hasretle yanıp tutuşan
(2,123 puan) tarafından
Evet malesef bende etkilenmişim onu farkettim onun vicdan azabı var uzerimde zaten sabah sabah uyanır uynamaz ağladım hadi onlar cahil sen ne diye onlara uydun diye :(
tarafından
Bencede canım sakın yani bu şekilde düşünme yazma tarzından anladım sende istemiyosun yani erkek istiyon yada bilincin onu istiyor bilemiycem ama sana bişey diyimmi kız çocuklari daha mükemmel bişey ya bence şimdi napiyosun biliyomusun kızının küçük patiği vs varsa bir kutuya koyup içine not yazıp akşam eşine veriyosun daha sonra o kutunun fotosunu çekip duruma atıp elhamdülillah yazıyorsun ben olsam net böyle yaparim kaynana söyleme gereği duyma bile bırak durumda görsün surat mi asiyor asarsa assin lütfen karnındakini üzme ve şükür et kızın oldu için
(2,123 puan) tarafından
14 şubatı bekliyorum kuzum aynen dedigin gibi yapcam kutum hazır bile :)
tarafından
Gönlünü ferah tut ozaman boşver Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
0 oy
tarafından
Allah azadan noksansız sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin de inşallah cinsiyetinin ne önemi var rabbim  yeterki evlat ile sınamasın kimseyi benim e iki kizim Var ikisinde de arayıp bana göz aydınlığı vermeyen kaynanam hanım üçüncüye erkene olduğunu duyunca konturum yok diye gitmiş ta komşudan aramış bana göz aydınlığı veriyo bend ebir şey olsu sandım anne allah iyiliğini versin he saol dedim hiç bir şey emreden kapattı 
0 oy
(14,210 puan) tarafından
Rabbim kız evlat vererek cennetle mujdeliyor inşallah 1 tane daha olur falan de :)
(2,123 puan) tarafından
Eşime mesaj attım dedimki ya kız olursa diye oda dedi ne güzel işte cenneti sigortalıyorum diye iyiki annesine çekmemiş ya
(14,210 puan) tarafından
Helal olsun eşine
0 oy
(5,213 puan) tarafından
kayınvaliden çok boş yapmış bence yani kızıda erkeğide veren allahtır böyle konuşulursa gücüne gider. kızım olacal de gitsin sen neden stres yapıp bebişide strese sokuyorsun annesi :) 
0 oy
(774 puan) tarafından
Oğlundan kaynaklanıyor git ona şöyle de .... Kız çocuklarını omzunda taşıyan peygamber efendimizin ümmetine bak 
(2,123 puan) tarafından
Ne yazık dimi bende full kız çocuk hadislerine baktım peygamber efendimiz nasıl sahiplenmiş bide bizimkilere bak ve kaçıncı yüzyıldayız
0 oy
(1,328 puan) tarafından
İki kizim var Allah nasip etsede bir kizim daha olsa ne benim tarafim nede eşimin tarafi asla böyle birşey demez sağlıklı olsunda kız erkek ne farkederki senin adina üzüldüm gerçekten 
(2,123 puan) tarafından
Benim ailemde demez ama esimin ailesi cok ileri gitti adak adadi tam altın takacakmis neler neler 2 aydır o kadar baski oldu ki anlatamam
(1,328 puan) tarafından
Kizda erkekte Allahtan sağlıklı olsunlarda canım seni anlıyorum düşünmeleri lazım bir evlat için canini verecek insanlar var en azınla Allah iki evlat nasip etmiş Allah eşinin ailesinde hidayet versin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,276 soru

24,166,933 cevap

335,653 kullanıcı

...